• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon 2013 Katalog 6

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bi sorunum var saç boyalarından sipariş vermek istiyorum koduna giriyorum ama olmuyo nasıl verebilirim ????

nasıl yani canım. nasıl bir hata veriyor? benim aklımda ilk şu düşünce uyandı . acaba K5 kataloğundan girmiyor musun kodları. K4 kataloğundan giriyorsan eğer kodlar aynıdır düşüncesi ile farklı olabiliyor bazen

kızlar k6 kataloğunda ciltteki lekelerin görünümünü azaltan bir ürün var sanırım a new serisiydi yengemin yüzünde 10 yıldır o lekelerden var acaba 10 yıllık lekelere bir yardımı olur mu kullanan olduysa yardımcı olabilir mii

nasıl yani canım. nasıl bir hata veriyor? benim aklımda ilk şu düşünce uyandı . acaba K5 kataloğundan girmiyor musun kodları. K4 kataloğundan giriyorsan eğer kodlar aynıdır düşüncesi ile farklı olabiliyor bazen

hayır cnmm ya ikisinde de girdim ama böyle bi ürünü satın alamazsınız diyo

kızlar k6 kataloğunda ciltteki lekelerin görünümünü azaltan bir ürün var sanırım a new serisiydi yengemin yüzünde 10 yıldır o lekelerden var acaba 10 yıllık lekelere bir yardımı olur mu kullanan olduysa yardımcı olabilir mii

tatlım hiç sanmıyorum bü tür şeyler avonla olacak şey değil ama yinede deneyebilirsiniz belki bir faydası olur

Arkadaşlar merhaba.. bende k3 ten beri avon temsilciyim bu gün de aranıza Suan katılmis bulunmaktayim umarım hosgeldim ;) bende solutions gece gündüz kremleri hakkında bilgi almak istiyorum.. kullanan ve memnun kalan varmı? ???

Arkadaşlar merhaba.. bende k3 ten beri avon temsilciyim bu gün de aranıza Suan katılmis bulunmaktayim umarım hosgeldim ;) bende solutions gece gündüz kremleri hakkında bilgi almak istiyorum.. kullanan ve memnun kalan varmı? ???

Müşteriler numune istemişti kullandiktan sonra sanki yüzlerinden ölü derileri dökülüyodu ;p acaba solutions kremlerin hepsimi aynı yoksa olgun ciltler için olanmi böyle anlayamadım.. numunelerden sonra kimseyede oneremiyorummmm :(

Merhaba arkadaşlar
avonun sıkıştırılmış pudrasını almayı düşünüyorum
açık tenliyim light medium bana uygun olur sanırım
İdeal flawlwss sıkıştırılmış pudra bu ay 14 lira
kullananların yorumlarını bekliyorum
ona göre sipariş vericem

Merhaba arkadaşlar
avonun sıkıştırılmış pudrasını almayı düşünüyorum
açık tenliyim light medium bana uygun olur sanırım
İdeal flawlwss sıkıştırılmış pudra bu ay 14 lira
kullananların yorumlarını bekliyorum
ona göre sipariş vericem

bu kullanıyorum kapatıcılığı iyi bence ben çok beğendim canım denemeye değer:)

Avon glow bronzlastirici inciler özellikle açık ten için olan harika doğal bi görünümu var.. extra lasting rujlar süper anew gece gündüz kremleri kirisikliklari pek gidermesede nemlendirici özelliği harika (düzenli.kullanınca belki ise yarar) ;) gliserin ve slikon.içeren ayak kremi (müşteriler memnun ;) vee simply delicate g.bölge temizleyici (ilk.kullanımda etkisini gören 3 müşteri( tabi hassasiyete göre yan etkisini gorenlerde var okuduğum kadarıyla.. ŞIMDI SOLUTIONS LAR HAKKINDA BURDA BANA BILGI VEREBILECEK KIMSE YOKMUUU?

Avon glow bronzlastirici inciler özellikle açık ten için olan harika doğal bi görünümu var.. extra lasting rujlar süper anew gece gündüz kremleri kirisikliklari pek gidermesede nemlendirici özelliği harika (düzenli.kullanınca belki ise yarar) ;) gliserin ve slikon.içeren ayak kremi (müşteriler memnun ;) vee simply delicate g.bölge temizleyici (ilk.kullanımda etkisini gören 3 müşteri( tabi hassasiyete göre yan etkisini gorenlerde var okuduğum kadarıyla.. ŞIMDI SOLUTIONS LAR HAKKINDA BURDA BANA BILGI VEREBILECEK KIMSE YOKMUUU?

ben solutions karma ciltler için olan ürünlerinden çok memnunum kremleri de dahil ama aynı ürünler bir müşterimin cildinde kızarıklık ve kabarıklıklara yol açtı malesef :( ürünleri ondan geri aldım kendim kullanıyorum. sanırım cilde uygun ürünü bulabilmek çok önemli.

Tesekkurederim birinden daha aynı şikayeti duymuştum nette gezinirken,musterim 45 yaşında ve olgun ciltler için olanı ( korkarak) önerdim.. bende kullandım bi sorun olmadı ama insan yinede bilemiyo :( umarım bi sorun çıkmaz...

Back