Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten pazar gidilmez. anababa günü. geçenlerde akasyya ya gittik. otopark kuyruğu sadece 1 buçuk saatti. çıkamadıkta. içerside feciydi
Valla ben avm avm gezmeyi çok seviyorum öyle alışveriş de yaptığım söylenemez çok çok indirim olacak da öyle, pazar günleri de eşimle çocukları oyun alanına götürmek için gidiyoruz ben tek başıma hafta içi gidiyorum. Zaten avm' lerin zarar ettiği söyleniyordu eğer pazar günleri de kapanırsa ne yapacak avm sahipleri ki hepsinin tarafı malum. Sanmam bunun kabul edileceğini
nette şöyle bir baktım da her yıl 1 kere çıkmış bu söylentikapanacağı falan yok işte, elimize bugün de bunu verdiler konuşuyoruz
![]()
aynen öyle hemde farketmedin mi aileler birbirinden tamamen kopuyor..
Bu tüketim çılgınlığı bitisin artık..
hafta içi işten izin alır gideriz. ya da nöbetçi avm yapılsınçalışanlar için zor...
Pazar kapalı , diğer günler 20:30 da mı kapanacak yanlış mı anladım . Batar avm ler , diğer iller için birşey diyemem ama millet Istanbul da zaten 8 den 9 dan önce evine gelemiyor . Bir saatlik zaman da olsa çıkıp ihtiyacını alıyor . Pazar da kapalı olursa ne zaman iş yapacak mağazalar . Cumartesi de kalabalıktan alışveriş alışveriş yapamaz bu durumda .
Avm lerde kiralarda çok yüksek . Ciroları etkilenir diye düşünüyorum , çalışma süresi de kısalınca , bu durumda yapılacak ilk iş çalışan sayısını azaltmaktan geçer .aynen katılıyorum zaten bu uygulama olmadığı halde istanbulda heryer tıklım tıklım
örneğin bu pazar istanbul forumdaydım yemek yiyecek yer zar zor bulduk ,
market kasaları,diğer kıyafet kasaları tıklım tıklımdı kaç saat sıra bekledik eve gitmek gece onu buluyor sıra beklemekten.
bu uygulama çok kötü oldu artık hiç gidilmez oralara.