Avm'de başıma gelen olay

Var var kedicikleri bilmiyor musun sen, koru korune şarlatanin tekine kanmislar kukla olmuslar ya, ona da kanan olur..

Günü birlik ilişki peşindeymiş o. Çay yapar mısın nedir ya. Resmen insana hakaret... Herkes bacaklarını açmış onları bekliyor zaten evde. Tövbe estafirullah

Adam ya fazla cesaretli ya da saçma sapan dizi sahnelerinin gerçek hayattada olabileceğini zannediyor.

Her şey normal geldi bana taa ki eve gelmeye kadar. O kısım baya rahatsız edici

Engelleyin gitsin, hiç cevap vermeyin.
Eğer sizinle düzgün tanışmak istese numaranızı alabilir miyim diye sorar veya kendi numarasını size verip kararı size bırakırdı. Saygısız

Arkanızdan iş çevirmiş yaklaşımı çok kötü.
Bu tip kişiler için süsünüz makyajınız pek önemli değildir bu tip detaylara takılmayın.

Ilk etapta masumane gelmisti ama konunun devamini okuyunca hicte masum degilmis dedim. Belki tanisma amacli konuyu acti ama bakti ki orda siz rahatsiz oluyorsunuz, o zaman kusura bakmayin rahatsiz ettim diyerek yaninizdan ayrilmaliydi. Siz isteseydiniz o konusmanin devami gelirdi ama kimseye de guvenilmiyor. Telefonunuzu alip yazmasi, cay yaparsin gibi laubali laflar etmesi bence tacize giriyor. Korkmaniz cok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…