- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- 43
- Konu Sahibi __Dahlia__
Azra hamile olacak diye bir his var içimdeBide dediğim olursa izleyin o zaman gümbürtüyü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an izliyorum canım:)L Lilaseverr izliyor musun?? Dizimizi..
Azra hamile olacak diye bir his var içimdeBide dediğim olursa izleyin o zaman gümbürtüyü
Özge’yle tam kaçıyorken mafyanın adamı onları gördü tam vuracaktı ki polis dur dedi ateş etti polisi vurdu kendisi de vuruldu adamın , o an kaçtılar birlikte..deniz mafyadan nasıl kurtuldu ya
Benimde aklımdan geçmişti..Azra hamile olacak diye bir his var içimdeBide dediğim olursa izleyin o zaman gümbürtüyü
Ooooo sözde birgün izin verdiler o ara oldu herşey.Bence boşuna cikarmadilar birgün ,kesin hamile olduğunu öğrenecek.Bide bence hoca ölmedi kesin ileri bôlümlerde çıkacak bir yerden .İçimdeki ses oyle diyorneler kaçırmışim sinan la ne ara birlikte oldular
Bence öldü ya!!Ooooo sözde birgün izin verdiler o ara oldu herşey.Bence boşuna cikarmadilar birgün ,kesin hamile olduğunu öğrenecek.Bide bence hoca ölmedi kesin ileri bôlümlerde çıkacak bir yerden .İçimdeki ses oyle diyor
orjinalinde bir karakter hamile oluyor cocuguda doguyor ben dududan supeleniyormAzra hamile olacak diye bir his var içimdeBide dediğim olursa izleyin o zaman gümbürtüyü
Nerden çıkardın canim??bence de ölmedi
Onun hoşlandığı erkek mahkûm tahliye olacaktı..orjinalinde bir karakter hamile oluyor cocuguda doguyor ben dududan supeleniyorm
valla. bilmiyorm orjinalinde. dudu karekteri var zenci sanirim onun cocugu oluyor o hamile gene bu seneryoyu bilemeyiz kudretin olmesi gerekirdi olmedi orjinalinde denizde olecek. nyeni gelen mudur tarafindanOnun hoşlandığı erkek mahkûm tahliye olacaktı..
İzleyip göreceğiz... neler olacak..valla. bilmiyorm orjinalinde. dudu karekteri var zenci sanirim onun cocugu oluyor o hamile gene bu seneryoyu bilemeyiz kudretin olmesi gerekirdi olmedi orjinalinde denizde olecek. nyeni gelen mudur tarafindan
aynen baklim ne olcak gerci orda dudu karekteri disinda hepsi escinsel ama tabi turkiyede bu uyarlama bence dogru olmaz en iyisini yapmislarİzleyip göreceğiz... neler olacak..
Aynen canim...aynen baklim ne olcak gerci orda dudu karekteri disinda hepsi escinsel ama tabi turkiyede bu uyarlama bence dogru olmaz en iyisini yapmislar
sinanin kesin olduğu görüldü mu ayrıca azra hamile kalacaksa mutlu son olarak da sinanin da yaşaması gerek değil mi ordan mantık yuruttumNerden çıkardın canim??
sinanin kesin olduğu görüldü mu ayrıca azra hamile kalacaksa mutlu son olarak da sinanin da yaşaması gerek değil mi ordan mantık yuruttum