- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- Konu Sahibi __Dahlia__
-
Orjinalini seyrettin mi?Dizinin orjinalinden bakabilir merak edenler.
Olaylar topluma uyarlansa da temel aynı.
Evet, müdürün büyük bir sırrı ve amacı var...
İlk iki sezon sadece.Orjinalini seyrettin mi?
Himm.. eski müdürü kim ôldürmüstür sence? Orjinalindekiyle aynimi..İlk iki sezon sadece.
Avlu başlayınca bıraktım, ama orjinalini çok da sevmedim diyebilirim.
İzlediğim kadarıyla bu detay yoktu.Himm.. eski müdürü kim ôldürmüstür sence? Orjinalindekiyle aynimi..
İzlediğim kadarıyla bu detay yoktu.
Bizde 1 bölüm, orada 3 bölüm gibi.
Ama kudret orjinalde ölüyor, bizde gayet gitti geldi kadın
Azra ve deniz kutuplaşıyor ama farklı işleniyor.
Merak edersem gene açar bakarım ama dediğim gibi çok da tatmin etmiyor orjinal yapımı beni.
Oyunculuklar donuk, bizde görüntü ve uyarlama ekibi diziyi almış, 10 kademe üste taşımış.
Müzikleri de unutmamak gerek.
Keşke uyarlama olmasaydı da, kalite olarak son 10 yılın özellikle Ezel sonrası en iyi işi diyebilseydim...
Valla ben dayanamadım. Çok korkunç geldi bana . Kızın ellerine sıcak ütü basıyordu , boynunu filan kırdı . Yok yok bana göre değil . Ben daha mutlu dizileri seviyorum sanırımNe ararsan var aksiyon , dram , kahkaha , sırlar.. güzel gidiyor simdilik...
Çoğu dizi aşk meşk konulari hep, birde anne cocuk konulu diziler de cikmaya basladi hep...Valla ben dayanamadım. Çok korkunç geldi bana . Kızın ellerine sıcak ütü basıyordu , boynunu filan kırdı . Yok yok bana göre değil . Ben daha mutlu dizileri seviyorum sanırım
Çok saçma sapan diziler var. Çoluk çocuğa kötü örnek . İzleyip normal zannediyorlar. Bişey izlediğim yok doğru düzgün . Kadını izliyordum o da sıkmaya başladı . Kızıma baktım biraz . Dün izlemedim şimdi var izliyorum . Ne rastlarsa işte . Ama o söz , savaşçı bir kere bile bakmadım . Ha en güzeli ufak tefek cinayetler. Görürsem onu izliyorumÇoğu dizi aşk meşk konulari hep, birde anne cocuk konulu diziler de cikmaya basladi hep...
Çok saçma sapan diziler var. Çoluk çocuğa kötü örnek . İzleyip normal zannediyorlar. Bişey izlediğim yok doğru düzgün . Kadını izliyordum o da sıkmaya başladı . Kızıma baktım biraz . Dün izlemedim şimdi var izliyorum . Ne rastlarsa işte . Ama o söz , savaşçı bir kere bile bakmadım . Ha en güzeli ufak tefek cinayetler. Görürsem onu izliyorum
O müdür de bişeyler var!!!Müdüre gicigim
Aynen ya!! Senaryo gereği uzatirlar rolünüAlp olmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?