• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avlu dizisi

Himm.. eski müdürü kim ôldürmüstür sence? Orjinalindekiyle aynimi..
İzlediğim kadarıyla bu detay yoktu.
Bizde 1 bölüm, orada 3 bölüm gibi.
Ama kudret orjinalde ölüyor, bizde gayet gitti geldi kadın:halay:
Azra ve deniz kutuplaşıyor ama farklı işleniyor.
Merak edersem gene açar bakarım ama dediğim gibi çok da tatmin etmiyor orjinal yapımı beni.
Oyunculuklar donuk, bizde görüntü ve uyarlama ekibi diziyi almış, 10 kademe üste taşımış.
Müzikleri de unutmamak gerek.
Keşke uyarlama olmasaydı da, kalite olarak son 10 yılın özellikle Ezel sonrası en iyi işi diyebilseydim...

Son düzenleme:
İzlediğim kadarıyla bu detay yoktu.
Bizde 1 bölüm, orada 3 bölüm gibi.
Ama kudret orjinalde ölüyor, bizde gayet gitti geldi kadın:halay:
Azra ve deniz kutuplaşıyor ama farklı işleniyor.
Merak edersem gene açar bakarım ama dediğim gibi çok da tatmin etmiyor orjinal yapımı beni.
Oyunculuklar donuk, bizde görüntü ve uyarlama ekibi diziyi almış, 10 kademe üste taşımış.
Müzikleri de unutmamak gerek.
Keşke uyarlama olmasaydı da, kalite olarak son 10 yılın özellikle Ezel sonrası en iyi işi diyebilseydim...
:super: Tesekkürler yorumun için..

Valla ben dayanamadım. Çok korkunç geldi bana . Kızın ellerine sıcak ütü basıyordu , boynunu filan kırdı . Yok yok bana göre değil . Ben daha mutlu dizileri seviyorum sanırım
Çoğu dizi aşk meşk konulari hep, birde anne cocuk konulu diziler de cikmaya basladi hep...

Çoğu dizi aşk meşk konulari hep, birde anne cocuk konulu diziler de cikmaya basladi hep...
Çok saçma sapan diziler var. Çoluk çocuğa kötü örnek . İzleyip normal zannediyorlar. Bişey izlediğim yok doğru düzgün . Kadını izliyordum o da sıkmaya başladı . Kızıma baktım biraz . Dün izlemedim şimdi var izliyorum . Ne rastlarsa işte . Ama o söz , savaşçı bir kere bile bakmadım . Ha en güzeli ufak tefek cinayetler. Görürsem onu izliyorum

Çok saçma sapan diziler var. Çoluk çocuğa kötü örnek . İzleyip normal zannediyorlar. Bişey izlediğim yok doğru düzgün . Kadını izliyordum o da sıkmaya başladı . Kızıma baktım biraz . Dün izlemedim şimdi var izliyorum . Ne rastlarsa işte . Ama o söz , savaşçı bir kere bile bakmadım . Ha en güzeli ufak tefek cinayetler. Görürsem onu izliyorum

Bende kafama göre takiliyorumm.. bende bi dize basliyorum sonunu getiremiyorum sıkılıyorumm...:rolleyes:

Back