- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
kızlar avize beğendim ama henüz almadım sizde bakın bakalım beğenecekmisinz? henüz hangisi hangi oda karar veremedim
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzeller. şu top gibi sarmal şekilde olanların aydınlatmalarını merak ediyorum. ampulleri çok minik olduğu için pek ışık yaymaz gibi geliyor bana. kullanan arkadaşlar varmı acaba ? 4 ve 5 numarayı
![]()
bu avizenin küçüğünden bizde var, koridor için aldık fazla geldi ama çok şık duruyo gayette güzel aydınlatıyo :) ayrıca salondada ledli avizemiz var ve ışıkları çok küçük olmasına rağmen aydınlatma oranı çok yüksek, alırken içiniz rahat olsun :)
yatak odası icin sondaki beyaz şıngır şıngır olanı begendım.. yatak odasına olacak lamba biraz loş olmalı diye düşünüyorum
merhaba canım bizde baktık hafta sonu aynı top gibi olanalra çok hoş bakalım muhtemelen güllüsünü yada toplusunu alıcam mutfak içinde renkl olan çok güzel
evet bende o modelleri cok begenmıstım sordugum arastırdıgım kadarıyla 30 metre karelik yerı aydınlatmaya yeterlı ısık sacıyomus bizimde salon 30 metre kare zaten bize yetiyo hatta o topların istersen hepsini yakmayabiliyosunda öyle oldugu halde bile yeterlı ısıga sahip dedıler bakalım kullanıp görücez![]()
![]()
bu avizenin küçüğünden bizde var, koridor için aldık fazla geldi ama çok şık duruyo gayette güzel aydınlatıyo :) ayrıca salondada ledli avizemiz var ve ışıkları çok küçük olmasına rağmen aydınlatma oranı çok yüksek, alırken içiniz rahat olsun :)
kızlar nerden aldınız acaba bu modeli bende tekzenden baktım ama bir türlü beğenemedim modelin adını ve firma adı yazabilir misiniz ?
cnm ben salonuma kullanmak istiyorum bu modeli ama aydınlatırmı yeteri kadar kararsız kaldım
Benım salonumdada 2 duy var ben 2 tane alacağım o yüzden peki fiyatı nedir koçtaştan aldığınızın