• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi AVENT yenidogan biberon seti ve temizligi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canim ben sansliyim cunku ev hanimiyim..senin gibi olmak istemezdim daha dogrusu ben kimseye kizimi biramazdim sanirim ablam bu durumdan cok cekti..cok zor seni anliyorum Allah yardimcin olsun.ne is yapiyorsun meslegin ne..bir sene isine ara veremezmisin?? kazandigin maas nasil cok degilse o zaman bakiciya gidecek.walla ne bilim moral bozmak istemem ama calisan hanimlarin bu sorunu var bizim aileden cok yasandi boyle seyler cok paralarda döküldü ama ablam cok takmisti kafaya ..guvenemiyordu ufak birseyde guveni sarsilir yeni bakici arardi enistemlede cok tartistilar bu yuzden..keske annen bakabilseydi..kismet artik..caninida sikma artik..insallah kolay olur senin icin sorun yasamazsin..ben ev haniimiyim dedigim gibi..benim esim cocuk sevmez bunuda zor bela istedi zorlamamla..bebek dogunca dogum bunalimina girdi :() ama simdi astik sükür..ama yinede diger erkekler gibi cok düskün degil ama ilk gunler gibide soguk degil..senin esin anlayislidir insallah.bu senin ilk bebegin mi?

ilk bebeğim.. zaten tecrübesizlikten dolayı bu kadar zorlanıyorum...

bankacıyım... işi uzun süe bırakma şansım yok! herkez çok paralar kazanıldığını zanneder ama o kadar değil... ortalama yani... işi bırakmam imkansız (maddi açıdan)

bi şekilde halledicez ama zor bir süreç olacak...
 
ilk bebeğim.. zaten tecrübesizlikten dolayı bu kadar zorlanıyorum...

bankacıyım... işi uzun süe bırakma şansım yok! herkez çok paralar kazanıldığını zanneder ama o kadar değil... ortalama yani... işi bırakmam imkansız (maddi açıdan)

bi şekilde halledicez ama zor bir süreç olacak...

benimde ilk bebegim..:)) Allah yardimcimiz olsun..meleklerimizi korusun..
tanidigm bankaci arkadasim var.cok zor sartlar altinda calisiyor..butun gun kafa patlatiyorum diyor..eline cok parada gecmiyor..anliyorum sizi..insallah bu zor süreci kolay ataltirsiniz..kötüyle karsilastirmasin Allah..
 
Back