• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi AVENT yenidogan biberon seti ve temizligi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
valla zaten halim kalmıyo benim...
4 gibi bi uyanıyoruz 8 e kadar ayaktayız... 8 de uyuyo her 1 saatte bir uyanıp kıyaneti koparıyor...

öğlen 15:00 oluyo bir başlıyo uyumaya akşam 18:00 a kadar hemen bende uyuyorum yoksa ölü gibi oluyorum..

şuanda ev berbat durumda temizle beni diye çığlık atıyor....

valla nasıl düzene girdiniz??? bi tiyo alabilirmiyim???

yeni doğan bebeğin pek düzeni olmuyor ama yine de kontrolü bırakmamak lazım. ben gündüz çok uyusa bile akşam engeç 8 de yatırmaya çalıştım. gündüz sesli aydınlık yerlerde uyuttum akşam ise karanlıkta sessiz ortamda yatırdım ki geceyle gündüzü ayırt etsin. akşam olunca uykusu olmasa bile beşiğinde salladım ninni söyledim yine de uyuttum. şimdi 6 aylığız ve akşam 7de oğlum esnemeye başlıyor. başka yerde olsak bile uykusundan tavizvermiyorum. çok rahatım şimdi akşamlar bana kalıyor.
ayrıca ev temizliğine çok kafa takmayın çünkü bundan sonra uzun süre öyle olacak. heryer onun eşyalarıyla dolacak yelekleri oyuncakları çıngırakları battaniyesi yastığı çorapları patikleri heryer de olcak. alışın bence.

valla zaten halim kalmıyo benim...
4 gibi bi uyanıyoruz 8 e kadar ayaktayız... 8 de uyuyo her 1 saatte bir uyanıp kıyaneti koparıyor...

öğlen 15:00 oluyo bir başlıyo uyumaya akşam 18:00 a kadar hemen bende uyuyorum yoksa ölü gibi oluyorum..

şuanda ev berbat durumda temizle beni diye çığlık atıyor....

valla nasıl düzene girdiniz??? bi tiyo alabilirmiyim???

temizlik mi o ne desem. benim eve haftaya kadin gelecek..enim temizlik yapacak ne halim ne vaktim var..gunluk isleri zor yapiyorum ..nabimm. kizim iki saatte bir kalkiyor.gece da öyle..bazan 3 saat uyanikoluyor gece..hortlak gibiyz.birazda kolik..gaz sancimiz oluyor..yuvarlanip gidiyoruz..uykularbir düzene girse baska istegim yok..

yeni doğan bebeğin pek düzeni olmuyor ama yine de kontrolü bırakmamak lazım. ben gündüz çok uyusa bile akşam engeç 8 de yatırmaya çalıştım. gündüz sesli aydınlık yerlerde uyuttum akşam ise karanlıkta sessiz ortamda yatırdım ki geceyle gündüzü ayırt etsin. akşam olunca uykusu olmasa bile beşiğinde salladım ninni söyledim yine de uyuttum. şimdi 6 aylığız ve akşam 7de oğlum esnemeye başlıyor. başka yerde olsak bile uykusundan tavizvermiyorum. çok rahatım şimdi akşamlar bana kalıyor.
ayrıca ev temizliğine çok kafa takmayın çünkü bundan sonra uzun süre öyle olacak. heryer onun eşyalarıyla dolacak yelekleri oyuncakları çıngırakları battaniyesi yastığı çorapları patikleri heryer de olcak. alışın bence.

ben çalışan bir bayanım belirli bir düzenim vardı hepsi değişti tabi...

4. ayında yeniden başlıcam çalışmaya o zaman nasıl olucak kara kara onu düşünüyorum...

zaten bi taraftanda bakıcı arıyorum ooof ooff dağılmış durumdayım...

hele bu çatlaklardan nasıl kurtulucam =(((

temizlik mi o ne desem. benim eve haftaya kadin gelecek..enim temizlik yapacak ne halim ne vaktim var..gunluk isleri zor yapiyorum ..nabimm. kizim iki saatte bir kalkiyor.gece da öyle..bazan 3 saat uyanikoluyor gece..hortlak gibiyz.birazda kolik..gaz sancimiz oluyor..yuvarlanip gidiyoruz..uykularbir düzene girse baska istegim yok..

gece tam uyusam ... güündüz uyumıcam işimi yapıcam ama dayanamıyorum

4. ayında yeniden başlıcam çalışmaya o zaman nasıl olucak kara kara onu düşünüyorum...

ben de çalışıyorum canım. ama şansım yarım gün olması işimin. bakıcıya gerek kalmadı. sabah ben öğleden sonra eşim bakıyor. evde olduğun süre içinde düzenini oturtursan işe başladıktan sonra da devam ediyor. inan bebekler uyku düzenini bizden çok seviyor ve istiyorlar benim gözlemlerim öyle. saati biraz şaşsın oğlum çıldırıyor.

çatlaklar konusunda sanırım yapılacak pek birşey yok varsa bile bilmiyorum. bende de var malesef. bebeişler sağlıklı olsun da önemli değil.

göbegindeki catlaklardan bahsediyorsan canim malesef onlarla yasamayi ögrenmelisin cünkü kurtulusu yok.daha gecen tv de söylediler zaten doktorumda demisti..ama benim basima gelmedi..bende hic yok..
cokmu kötü seninkiler ?

kızlar beni korkutuyorsunuz :) ama korkumun üstüne gitmeliyim. 5 ay sonra ikizlerim olacak İnşallah. kendimi hazırlıyorum.
avent konusunda bişey sorucam. netten alıcamda sarı biberonları var aventın sanırım camam yakın. beyaz olanı plastık. hangısını tavsıye edersınız?

kızlar beni korkutuyorsunuz :) ama korkumun üstüne gitmeliyim. 5 ay sonra ikizlerim olacak İnşallah. kendimi hazırlıyorum.
avent konusunda bişey sorucam. netten alıcamda sarı biberonları var aventın sanırım camam yakın. beyaz olanı plastık. hangısını tavsıye edersınız?

kesinlikle sarısını tavsiye ederim. dediğin gibi cama yakın çok daha sağlılı.

ilk defa duyuyorum nasil sari renk..ben görmedim..resim cekip koyarmisin cok merak ettim.

canım tam sarı renk degıl birinde PP birinde PES yazıyor. mağazalarda kutuları sarı zaten. Üründe çok belli değil sarı olduğu. Pes olan sarı.

Son düzenleme:
kızlar size tavsiyem kesinlikle plastik biberon kullanmayın...şişeleride çok dayanıklıydı.sürekli kaynattım..genellikle küçük plastik biberonlar var görüyorum içine su koyup içiriyorlar...bunların hepsi kanserojen....ben 3 tane çoçuk büyüttüm asla plastik bardak dahi yok evimde...sıcak suyu koydukca içindeki plastiğin maddesi eriyip hiç farkında olmadan bebeğinizin midesine iniyor..benden söylemesi....

kızlar size tavsiyem kesinlikle plastik biberon kullanmayın...şişeleride çok dayanıklıydı.sürekli kaynattım..genellikle küçük plastik biberonlar var görüyorum içine su koyup içiriyorlar...bunların hepsi kanserojen....ben 3 tane çoçuk büyüttüm asla plastik bardak dahi yok evimde...sıcak suyu koydukca içindeki plastiğin maddesi eriyip hiç farkında olmadan bebeğinizin midesine iniyor..benden söylemesi....

simdiki biberolar BPA siz yani dediginiz olayin yasanmasi mümkün degil..

göbegindeki catlaklardan bahsediyorsan canim malesef onlarla yasamayi ögrenmelisin cünkü kurtulusu yok.daha gecen tv de söylediler zaten doktorumda demisti..ama benim basima gelmedi..bende hic yok..
cokmu kötü seninkiler ?

evet çok kötü duruyor...

göbüşümde bide baldırlarımda feci durumdayım..

kendimden utanıyorum...

BEYAZIMSI GİBİ PALASTİK tavsiye ederim....

evet çok kötü duruyor...

göbüşümde bide baldırlarımda feci durumdayım..

kendimden utanıyorum...

aman canim yaaa oda nazar boncugun olsun:) annesin sen :) dun gece kizim 3 saatte bir kalkti yani gece sadece iki kere kalktik..uykumu aldim gibi yaaa..fena degildi yani..bakalim bu gece ne olacak??? sende durumlar nasil?

aman canim yaaa oda nazar boncugun olsun:) annesin sen :) dun gece kizim 3 saatte bir kalkti yani gece sadece iki kere kalktik..uykumu aldim gibi yaaa..fena degildi yani..bakalim bu gece ne olacak??? sende durumlar nasil?

yorgunum hemnde çok ... beynim yorgun benim...

annem bakacaktı bebeğime işe başladığımda rahatsızlandı bakacak durumda değil mecbur bakıcı arıcam... ama çok pahalı ve herşeyden önce nasıl güvenip bırakıcam 4 aylıkken...

içim daralıyor.. maddi açıdan da sarsıcak ... ooff offf

kızım şimdi uyuyor... saat 1 gibi uyanır emzirirm uyur 3 te bi daha uyanır alla allah ondan sonra ...
yani her akşam farklı oluyor aslında...
belki şanslı akşamlardan birisidir çok zorlamaz bebişim :D

sen nasılsın???

yorgunum hemnde çok ... beynim yorgun benim...

annem bakacaktı bebeğime işe başladığımda rahatsızlandı bakacak durumda değil mecbur bakıcı arıcam... ama çok pahalı ve herşeyden önce nasıl güvenip bırakıcam 4 aylıkken...

içim daralıyor.. maddi açıdan da sarsıcak ... ooff offf

kızım şimdi uyuyor... saat 1 gibi uyanır emzirirm uyur 3 te bi daha uyanır alla allah ondan sonra ...
yani her akşam farklı oluyor aslında...
belki şanslı akşamlardan birisidir çok zorlamaz bebişim :D

sen nasılsın???

canim ben sansliyim cunku ev hanimiyim..senin gibi olmak istemezdim daha dogrusu ben kimseye kizimi biramazdim sanirim ablam bu durumdan cok cekti..cok zor seni anliyorum Allah yardimcin olsun.ne is yapiyorsun meslegin ne..bir sene isine ara veremezmisin?? kazandigin maas nasil cok degilse o zaman bakiciya gidecek.walla ne bilim moral bozmak istemem ama calisan hanimlarin bu sorunu var bizim aileden cok yasandi boyle seyler cok paralarda döküldü ama ablam cok takmisti kafaya ..guvenemiyordu ufak birseyde guveni sarsilir yeni bakici arardi enistemlede cok tartistilar bu yuzden..keske annen bakabilseydi..kismet artik..caninida sikma artik..insallah kolay olur senin icin sorun yasamazsin..ben ev haniimiyim dedigim gibi..benim esim cocuk sevmez bunuda zor bela istedi zorlamamla..bebek dogunca dogum bunalimina girdi :() ama simdi astik sükür..ama yinede diger erkekler gibi cok düskün degil ama ilk gunler gibide soguk degil..senin esin anlayislidir insallah.bu senin ilk bebegin mi?

Back