Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiAVENT yenidogan biberon seti ve temizligi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kizlar aventin yeni dogan biberon setini kullanmiyorum..bpa siz olandan..kullanan varmi ve temizligini nasil yapyiorsunuz? ben bir tencerede butun biberonlari sicak suya koyup bebek icin özel bulasik deterjani atiyorum o sekilde biraz bekletip sonra durulayip tekrar tencereye koyup bir süre kaynatip sonra sicak suda birakiyorum..acaba dogrumu bu sekilde lütfen yardim..
Ben mama bitince hemen biberonu şu ile iyice duruluyorum, mama kalıntısı kalmaması icin. Tüm biberonlari kirlenince sıcak su ve organik deterjanla güzelce yıkayıp durulayip, weevell marka sterilizatore koyuyorum. Saati gelince cihazdan çıkarıp kullanıyorum.
ben başka biberonları da kullandım ama en iyisi avent bence. diğerlerine göre daha kaliteli duruyor. özellikle rengi sarıya yakın olanlar cam gibi aynı. çok da memnunum. ben biberon fırçasıyla güzelce deterjanlıyorum ve sıcak suyla duruluyorum. sık sık da kaynatıyorum. şimdiye kadar bir sorun yaşamadık çok şükür. aventten şaşmayın derim.
ben başka biberonları da kullandım ama en iyisi avent bence. diğerlerine göre daha kaliteli duruyor. özellikle rengi sarıya yakın olanlar cam gibi aynı. çok da memnunum. ben biberon fırçasıyla güzelce deterjanlıyorum ve sıcak suyla duruluyorum. sık sık da kaynatıyorum. şimdiye kadar bir sorun yaşamadık çok şükür. aventten şaşmayın derim.
Aventin yeni dogan setinden aldim su an hala onu kullaniyorum..sizin bahsettiginizle aynimi acaba ? bende kaynatiyorum ve süphe diyorum acaba iyimi yapiyorum diye.cünkü bpa siz plastik.
bencede en iyisi avent.ben kaynatırken unutup birini erittim bile:)
her mamadan sonra sıcak suyla duruluyorum.2-3 güne bir kaynatıp deterjanla yıkayıp iice duruluyorum.
Aventin yeni dogan setinden aldim su an hala onu kullaniyorum..sizin bahsettiginizle aynimi acaba ? bende kaynatiyorum ve süphe diyorum acaba iyimi yapiyorum diye.cünkü bpa siz plastik.
aynısı galiba ben de onu kullanmıştım ilk aylarda ama sonradan o yetmiyor. önce başlığını değiştirdik hızlı akışa geçtik sonra da büyük biberona geçtik. 125lik yetmiyor bir süre sonra. ama hepsi de avent tabiki. kaynatmanın bir zararı olmaz. bana doktorum söyledi. yoksa bakteriler oluşup ishal edermiş bebeği.
aynısı galiba ben de onu kullanmıştım ilk aylarda ama sonradan o yetmiyor. önce başlığını değiştirdik hızlı akışa geçtik sonra da büyük biberona geçtik. 125lik yetmiyor bir süre sonra. ama hepsi de avent tabiki. kaynatmanın bir zararı olmaz. bana doktorum söyledi. yoksa bakteriler oluşup ishal edermiş bebeği.
canim cok saol bu cevap beni cok tatmin etti .cok tesekkür ederim..bende bir ay sonra baska biberon alacagim zaten ne kadar iyi olursa da fazla kullanmak istemiyorum ..
canim cok saol bu cevap beni cok tatmin etti .cok tesekkür ederim..bende bir ay sonra baska biberon alacagim zaten ne kadar iyi olursa da fazla kullanmak istemiyorum ..
ben bu sterilize makinesinden alıcaktım... kendi doktoruma sordum..
1 ilk bir ay hergün sonra 6 aylık olana kadar haftada bir 6 aydan sonra ayda 1 yeterli dedi...
arkamdan başka arkadaşım doğum yaptı oda doktoruna sormuş onada aynı şeyi söylemiş doktoru...
1 hafta önce başka bir arkadaşım doğum yaptı oda aynı cevabı aldı..
bende avent in 125cc olan biberonunu aldım,çok memnun kaldım daha sonra daha büyüğüne ve akışı daha hızlı olanına ihtiyaç duyduk. eczanede chicco nun yeni çıkan anne göğsüne en yakın görüntüde ve akış hızı çevirerek ayarlananlardan aldım ama kızım şiddetle red etti ağzında çiğneyip ucunu tükürdü.şimdi yine aventin büyük ve hızlı akışlı biberonunu alacağım .aventten şaşmam.temizliğindede hergün kaynatıyorum.ve kendikendine süzülmesini bekliyorum.kurulamıyorum.
ben bu sterilize makinesinden alıcaktım... kendi doktoruma sordum..
1 ilk bir ay hergün sonra 6 aylık olana kadar haftada bir 6 aydan sonra ayda 1 yeterli dedi...
arkamdan başka arkadaşım doğum yaptı oda doktoruna sormuş onada aynı şeyi söylemiş doktoru...
1 hafta önce başka bir arkadaşım doğum yaptı oda aynı cevabı aldı..