Avent silikon meme ucu hakkinda yardim

salirtesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
136
45
18
40
Merhaba,
Aventin silikon meme ucu almayi dusunuyorum. Kullananlar varsa onerir mi?
Bir de merak ettigim ikinci konu 2 tip uc var. Biri kucuk digeri standart boy. Hangisini nasil sececegim bilemedim.
Cok acil yardimlarinizi bekliyorum

Merhaba,
Bir de merak ettigim ikinci konu 2 tip uc var. Biri kucuk digeri standart boy. Hangisini nasil sececegim bilemedim.
Göğüs ucunu koruması için tasarlanmış bir ürün mü o bilgim yok?
Fakat baktım şimdi de ona benzer bir ürünü araştırıyorum ben de,
gümüş meme kalkanı, aventinkine benziyor şekil olarak, gümüş olduğu için göğüs çatlak ve emzirmeden dolayı oluşan yaraları kızarıklıkları giderdiği söyleniyor, araştırdığım yorumlar bu yöndeydi ama fiyatı tuzlu geldi bana da..
Ben de doğumdan sonra ihtiyacım olursa canım yanarsa alırım diye düşündüm.

Göğüs ucunu koruması için tasarlanmış bir ürün mü o bilgim yok?
Fakat baktım şimdi de ona benzer bir ürünü araştırıyorum ben de,
gümüş meme kalkanı, aventinkine benziyor şekil olarak, gümüş olduğu için göğüs çatlak ve emzirmeden dolayı oluşan yaraları kızarıklıkları giderdiği söyleniyor, araştırdığım yorumlar bu yöndeydi ama fiyatı tuzlu geldi bana da..
Ben de doğumdan sonra ihtiyacım olursa canım yanarsa alırım diye düşündüm.
Gecen gun dogumu yaptiracak ebe ile konustum. O silikon meme ucu al mutlaka dedi. Bebegin damagi guclu oluyormus yanlis emzirme nedeniyle ve aci duyum memeyi cekmeye calistiginda meme zarar goruyormus bu nedenle tavsiye etti. Avent hakkinda birkac iyi yorum okudum. Siparis verdim standart boy olani. Bakalim kullandiktan sonra yorumlarimi yazarim :)

Gecen gun dogumu yaptiracak ebe ile konustum. O silikon meme ucu al mutlaka dedi. Bebegin damagi guclu oluyormus yanlis emzirme nedeniyle ve aci duyum memeyi cekmeye calistiginda meme zarar goruyormus bu nedenle tavsiye etti. Avent hakkinda birkac iyi yorum okudum. Siparis verdim standart boy olani. Bakalim kullandiktan sonra yorumlarimi yazarim :)
Sizin az kalmış , hayırlısı ile gelsin minik :) inşallah faydalı bir üründür.

Merhaba,
Bi meme ucu var birde kalkan var. eger gogus ucun yoksa meme ucu ise yariyor baya. Benm olmasina ragmen hemsire 1 hafta kullanabilcgmi soyledi. Ama daha fazlasini onermedi. Kalkan ise yaralara yardimci kiyafetin degmesini engelliyor. Bence o kesin sart. Bende alicam hemen ins

Bence uçsuz emzirmeye çalış. Bende ilk Doğum yaptığımda ilk doğumum olduğu (emzirmeyi beceremediğimden) ve bebeğim memeyi kavrayamadığı için almıştım aventin silikon ucunu ama birini kullandım sadece o da kısa bir süre. Çünkü Bebek sütten çok hava yutuyor Buda aşırı gaza sebep oluyor. Ayrıca hijyen açısından her ortamda taşıyamıyorsun yanında devamlı emzirdiğim için zülfiş oluyor insana. İnat ettim memeden emzirmeye ve alıştı bebeğim çok şükür. Sana da demem o ki silikon ucu kullansan da kısa bir süre kullan direk temas çok çok önemli hem hijyenik hemde doyurucu

Merhaba,
Ben hala kullanıyorum çok memnun kaldım meme ucum hemen iyileştim farmagross.com dan aldım o sitede çok uygun tavsiye ederim

Ben kullandım kesinlikle tavsiye ederim meme ucum kısa sürede iyileşti farmagross.com dan aldım o sitede diğer yerlerden daha uygun

T
Ben kullandım kesinlikle tavsiye ederim meme ucum kısa sürede iyileşti farmagross.com dan aldım o sitede diğer yerlerden daha uygun
Teşekkur ederim. Aldım bi siteden sizin cevabinizi gormeden. Bakalim dogum sonrasi deneyecegim. Zaten ebe de kullanmami tavsiye etti ;)

Merhaba anneler ve anne adayları. O meme uçlarından ben de kullandım. Gögüs uçlarım resmen paralanmıştı. Sonra çocuk doktorundan sağlam fırça yedim.
Süt, bebek emdikçe onun ihtiyacı doğrultusunda üretiliyor vücutta, bebeğin teması da oluşum için çok önemli dedi. silikon uçlar hava yutulmasına da neden oluyormuş ayrıca. bebek memeye temas etmeli imiş mutlaka, aksi durumda redde de neden olabilir ve sürekli biberon emzik arayışına girebilirmiş. tamamı ihtimal ve yoruma dayalı da olabilir, bilimsel altyapısı olan yanları da var. o dönem bana çok mantıklı geldiği için kullanmamıştım. bir gögsüm kesildiği ve sürekli pansuman durumu nedeni ile ilaçlar bebeğe gelmesin diye daha sonra doktor tavsiyesi ile yeniden kullanmam gerekti.
avent en iyisi bu uçlarda. nerdeyse tüm markaların ürünleri kısa bir süre sonunda deformasyona uğruyor.
tavsiyem mecbur kalınmadıkça kıllanılmaması yönünde. hijyen açısından da çok tavsiye etmiyorum. bazen saat başı bazen 2-3 saatte bir emiyor bebek bazı dönemlerde ve siz sürekli sterlize etmek zorundasınız. her kullanım ve temizlikte de ürünün rengi şekli vs değişiyor.

Ben baaka bir markaninkini aldim ama kullanamadim. Almamin sebebi ise; meme basi yaralarim vardi iyilesene kadar oyle emzireyim demistm ama bebegim istemedi bende kullanamadim. Onun yerine aventin gogus kalkanini kullandim yaralarim icin. Meme ucu ise bosa gotmesin diye arada onu takip sutyenimi oyle giyiyorum ucu agrimiyor ve hava aliyor

Meme ucu standart olani almistim. Ve deneyimime gore buyuk bebegimin agzina kocaman geliyor. Kullanamadim bu yuzden.

Merhaba kucuk boy olani al. Standart boy cok buyuk heralde dev meme uclari icin tasarlanmis. Eger meme ucun yoksa silikon gogus ucu kullanabilirsin. Ben de kullandim meme ucum olmadigi icin ama bir kac hafta kullaninca emdikce gogus ucum cikti sekilsiz de olsa az da olsa sonra kendi mememi tutturdum zorla. Simdi cok rahatim. Ama gogus ucun varsa sadece yara oldugu icin silikon ucu kullancaksan uzun sureli kullanma alismasin. Gogus ucu yaralarin icin philips avent in gogus kalkanini oneririm. Camasirinin icine yerlrstiriyorsun zaten icinde gogus ucun icin bosluk oldugundan gogus ucun hic hir yere degmiyor. Zamanla gogus kremi de kullanirsan emzirdikce duzeliyor.

Back