- 9 Ocak 2016
- 136
- 45
- 18
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogum sonrasi emzirmek icin almayi dusunuyorum.Ne için almayı düşünüyorsun silikon ucu? Ben kısa bir süre kullandım.
Göğüs ucunu koruması için tasarlanmış bir ürün mü o bilgim yok?Merhaba,
Aventin silikon meme ucu almayi dusunuyorum. Kullananlar varsa onerir mi?
Bir de merak ettigim ikinci konu 2 tip uc var. Biri kucuk digeri standart boy. Hangisini nasil sececegim bilemedim.
Cok acil yardimlarinizi bekliyorum
Gecen gun dogumu yaptiracak ebe ile konustum. O silikon meme ucu al mutlaka dedi. Bebegin damagi guclu oluyormus yanlis emzirme nedeniyle ve aci duyum memeyi cekmeye calistiginda meme zarar goruyormus bu nedenle tavsiye etti. Avent hakkinda birkac iyi yorum okudum. Siparis verdim standart boy olani. Bakalim kullandiktan sonra yorumlarimi yazarim :)Göğüs ucunu koruması için tasarlanmış bir ürün mü o bilgim yok?
Fakat baktım şimdi de ona benzer bir ürünü araştırıyorum ben de,
gümüş meme kalkanı, aventinkine benziyor şekil olarak, gümüş olduğu için göğüs çatlak ve emzirmeden dolayı oluşan yaraları kızarıklıkları giderdiği söyleniyor, araştırdığım yorumlar bu yöndeydi ama fiyatı tuzlu geldi bana da..
Ben de doğumdan sonra ihtiyacım olursa canım yanarsa alırım diye düşündüm.
Sizin az kalmış , hayırlısı ile gelsin minik :) inşallah faydalı bir üründür.Gecen gun dogumu yaptiracak ebe ile konustum. O silikon meme ucu al mutlaka dedi. Bebegin damagi guclu oluyormus yanlis emzirme nedeniyle ve aci duyum memeyi cekmeye calistiginda meme zarar goruyormus bu nedenle tavsiye etti. Avent hakkinda birkac iyi yorum okudum. Siparis verdim standart boy olani. Bakalim kullandiktan sonra yorumlarimi yazarim :)
Evet az kaldı :) Heyecanli bekleyis basladi. Tesekkur ederim. Siz de yolu yarilamissinizSizin az kalmış , hayırlısı ile gelsin minik :) inşallah faydalı bir üründür.
Bi meme ucu var birde kalkan var. eger gogus ucun yoksa meme ucu ise yariyor baya. Benm olmasina ragmen hemsire 1 hafta kullanabilcgmi soyledi. Ama daha fazlasini onermedi. Kalkan ise yaralara yardimci kiyafetin degmesini engelliyor. Bence o kesin sart. Bende alicam hemen insMerhaba,
Bir de merak ettigim ikinci konu 2 tip uc var. Biri kucuk digeri standart boy. Hangisini nasil sececegim bilemedim.
Ben hala kullanıyorum çok memnun kaldım meme ucum hemen iyileştim farmagross.com dan aldım o sitede çok uygun tavsiye ederimMerhaba,
Teşekkur ederim. Aldım bi siteden sizin cevabinizi gormeden. Bakalim dogum sonrasi deneyecegim. Zaten ebe de kullanmami tavsiye ettiBen kullandım kesinlikle tavsiye ederim meme ucum kısa sürede iyileşti farmagross.com dan aldım o sitede diğer yerlerden daha uygun