- 27 Şubat 2009
- 1.256
- 186
- 648
- 34
Arkadaşlar ilk bebeğimiz ilk hamileliğim Allah nasip ederse oğlumu 6 ay sırf anne sütü ve kendi göğsümle beslemek istiyorum. Fakat ne olur ne olmaz biberon da bulundurmak istiyorum. Avent'in şu yendoğan setini biliyosunuzdur onlar hoşuma gitti. Bu ürünen kullanan varsa sorularım şunlar;
Biberonun üzerinde gelen emzik bölümü bebeğin kendi emme hareketiyle mi yoksa bebek emmesede akıtıyor mu öyle söyliyim...
İleride emzik bölümünün değiştirmek istesem uygun emzik bulunuyor mu?
Bunun dışında bir tane de 270 ml'lik cam biberon bulundurmak istiyorum. Bi yere giderken mama falan hazırladığımda hemen soğumasın diye camda daha uzun sıcaklık muhafaza oluyor sizce çok gerekli mi ? merak ettim bnm için biberon çok önemli sağlık açısından da cevaplarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 1120196
Biberonun üzerinde gelen emzik bölümü bebeğin kendi emme hareketiyle mi yoksa bebek emmesede akıtıyor mu öyle söyliyim...
İleride emzik bölümünün değiştirmek istesem uygun emzik bulunuyor mu?
Bunun dışında bir tane de 270 ml'lik cam biberon bulundurmak istiyorum. Bi yere giderken mama falan hazırladığımda hemen soğumasın diye camda daha uzun sıcaklık muhafaza oluyor sizce çok gerekli mi ? merak ettim bnm için biberon çok önemli sağlık açısından da cevaplarsanız sevinirim

Eki Görüntüle 1120196
Son düzenleme: