• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Philips Avent Tekli Elektronik Göğüs Pompası

bur_sen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
53
0
26
İstanbul
ürün 1 kere kullanılmıştır deneme amaçlı oğlum sürekli emdiği için sağmaya süt kalmıyor.ürün kesinlikle sorunsuz ve resimddekinin aynısıdır

Üretim Yeri: İngiltere

Markanın Ait Olduğu Ülke: İngiltere

Aldığı Ödüller: Mother& Baby Gold Best Travel Product, Junior Editor's Choice, Baby Centre Star Buy

Kalite Belgeleri: EN 14350, CE

Özellikleri:

ISIS iQ UNO Tekli Elektronik Göğüs Pompası Avent'in akıllı bebek ürünleri serisinden olup dünyanın ilk elektronik göğüs pompasıdır.
Son derece portatif bir elektronik pompa olup pilli ve elektrikli kullanılabilir.
UNO size daha fazla konfor sağlamak için sonsuz sağım ritmi seçeneği sunmak üzere tasarlanıp üretilmiştir.
Bebeğinizin emişini doğal olarak taklit eden Yumuşak Yaprakçık Masaj Başlığı
İhtiyaç duyduğunuz ritmi sağlayan parmak ucu kontrolü
Ve eşsiz bir ilave: elektronik hafıza. Benzersiz yaprakçıklı masaj başlığını göğsünüze yerleştirin ve bebeğinizin emişini taklit eden size en uygun ritmi bulmak için pompa sapına nazikçe basınç uygulayın. Dilediğiniz ritme karar verdiğinizde sadece pompa sapındaki düğmeye basın ve ISIS iQ sizin seçtiğiniz pompalama ritmine sessizce ve zahmetsizce otomatik olarak devam eder. Ritmi istediğiniz zaman değiştirmek için, sadece pompa sapındaki düğmeye tekrar basın ve manuel kontrole geri dönün.
ISIS iQ dokunmalarınıza tamamen karşılık verir.
Ödüllü ISIS' Göğüs pompası ile sütünüzü doğrudan AVENT Airflex Biberonlara veya VIATM steril kaplara sağıp buzdolabında veya dondurucuda saklayabilirsiniz
Paket İçeriği:

2 Süt Saklama Biberonu (125ml/4oz x 260ml/9oz)
1 Biberon Emziği Seyahat Paketi
Pil Paketi
Adaptör kablosu
Elektrik olmadığında da kullanıma imkan verebilmek için Manuel Pompa parçaları
Mikrofiber Yalıtımlı Taşıma Çantası ve 2 Buz Jeli Kullanıma
Uygun dönem: Doktorunuz ve ya emzirme danışmanınız tarafından başka türlü tavsiye edilmediği takdirde süt miktarınız ve emzirme zaman düzeniniz iyice yerleşene kadar bekleyin, bu normal olarak doğumdan en az 3-4 hafta sonradır. Ürün Madde İçeriği: Poliproplen, polikarbon, silikon

Temizlenme: Elektronik başlık dışında yıkanabilir, steril edilebilir.

istanbul anadolu yakasındakilere elden teslim yapılır.ürün yurt dışından hediye geldiği için piyasa fiyatının yarısına veriyorum.Fiyat:240,00 TL

Eklentiler

• $philips-avent-isis-iq-uno-tekli-elektronik-gogus-pompasi.webp
    $philips-avent-isis-iq-uno-tekli-elektronik-gogus-pompasi.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 428
Son düzenleme:
evet satılık fiyat zaten piyadakilerin yarısı ürün sıfır diyebilirim en fazla 2-3 kere deneme amaçlı kullanıldı düşünürseniz almayı yanında avent hiç kullanılmamış şeffaf renk emzik hediye veriyorum onun fiyatı zaten piyasada 20 tl filan sanırım

Merhaba hala elinzde ise hem sizin işiniz görülsün hem benim, elinizde durmasın bir kenarda, benim işime yarasın hayır dua alın.. Sizde ufaklığa birşeyler alın parasıyla fiyatta biraz daha yardımcı olursanız almayı düşünüyorum lütfeeenn:3:..ilginize teşekkürler..:)

evet hayla elimde indirim yapamıcam malesef fiyatı zaten uygun dediğiniz gibi ufaklığın yazlık eksiklerini tamamlıcam düşünürseniz görüşürüz :)

Back
X