Bebek Beslenmesi avent emzik???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esssen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
310
11
116
Ankara
selam,
avent emzik almıştım. kapağının oluşu falan çok pratik fakat dümdüz bir emzik. Damaklı falan değil. Chicco ya bakıyorum o daha güzel geliyor. Ben anlamadım. Aventin her ürününden çok memnunum. Sitede de ortodontik yazıyor ama düz bir emzik, chicco gibi kalkık değil.

Bilgisi olan var mı?

ben 1,5 yaşındaki kızıma 2 aylıktan itibaren avent emzik kullanıyorum. Şekline bakmayın, ortodontik o emzikler, bende chiccodan daha fizyolojik bir şekli var. benim kızım chiccoyu almadı, onu aldı. ben tek renk, hava geçişli olan modelini kullanıyorum. Memnunuz

Önemli olan senin hangisinin şeklini beğendiğin değil bebeğinin hangisini kabul ettiği :)))) O severek emiyorsa bırak emsin.Ben de avent kullanmıştım ama oğlum sadece 3 ay emdi ve bıraktı.Ben 4 yaşına kadar emmişim ki o zamanlar ne ortodontik ne bişey artık ne varsa.Dişlerim ağız yapım herşeyim de gayet güzeldir :))

bende aventten çok memnunum hem damak yapısını bozmuyormuş hemde bebeği öğürtmüyor.doğduğu gün tuttu hemen bebeğim.

merhaba,
diger annelerin verdigi cvplara aynen katılıyorum.
aslında emzikte onemli olan bebegin secimi. bazı bebekler 5 liralık market emzigi secer buna yapacak bir sey yok.
ama anne baba olarak bilmek gereken, dikkat edilebilecek bazı seyler var tabii.
ben cok arastirmistim.

oncelikle emzik malzemesine dikkat etmek lazım. ornegin emzigin silikondan olması daha iyi cunku sterilizasyona kaucuktan cok daha uygun bir malzeme.
emzigin bir kapagi olmalı ki temiz bir sekilde tasiyabil, ayrıca bir kap almaya ve onu da tasimaya gerek kalmasın.
emzigin kalkanında hava delikleri olsun. boylece bebis emzigin tumunu agzina alsa bile hava almaya devam edebilsin - emzik yutmaya calisan bebekleri duymussundur, bu nokta o yuzden cok onemli.
bu ozellikler avent'te var o yuzden ben avent teklif ettim bebegime.
aventin bir de geceleri parlayan emzikleri var ki, esas onlar hayat kurtarıyor. bebisin agzindan emzik dusunce gece isigi acmadan bulabiliyorsun. boylece uykuya hemen devam edebiliyor.

bir de dis damak gelisimi icin avent emzikler daha iyi diye biliniyor.
ama sunu de ekleyeyim. her bebek emzik alacak diye bir sey yok. alırsa ala, anne rahat ediyor. yoksa memeler emzik oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
benimkide nuk hariç hepsini kullanıyor. damaklıyı ağzına alınca kusmaya bağlıyor. Avent çok özel bir marka bizde kullanıyoruz. ce belgeli çünkü

Ben buradaki gece parlayan oğlum için kullanıyorum çok memnun kaldım. Avent çok iyi bir marka bu konuda tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…