selam,
avent emzik almıştım. kapağının oluşu falan çok pratik fakat dümdüz bir emzik. Damaklı falan değil. Chicco ya bakıyorum o daha güzel geliyor. Ben anlamadım. Aventin her ürününden çok memnunum. Sitede de ortodontik yazıyor ama düz bir emzik, chicco gibi kalkık değil.
Bilgisi olan var mı?
merhaba,
diger annelerin verdigi cvplara aynen katılıyorum.
aslında emzikte onemli olan bebegin secimi. bazı bebekler 5 liralık market emzigi secer buna yapacak bir sey yok.
ama anne baba olarak bilmek gereken, dikkat edilebilecek bazı seyler var tabii.
ben cok arastirmistim.
oncelikle emzik malzemesine dikkat etmek lazım. ornegin emzigin
silikondan olması daha iyi cunku sterilizasyona kaucuktan cok daha uygun bir malzeme.
emzigin bir
kapagi olmalı ki temiz bir sekilde tasiyabil, ayrıca bir kap almaya ve onu da tasimaya gerek kalmasın.
emzigin kalkanında
hava delikleri olsun. boylece bebis emzigin tumunu agzina alsa bile hava almaya devam edebilsin - emzik yutmaya calisan bebekleri duymussundur, bu nokta o yuzden cok onemli.
bu ozellikler avent'te var o yuzden ben avent teklif ettim bebegime.
aventin bir de geceleri parlayan emzikleri var ki, esas onlar hayat kurtarıyor. bebisin agzindan emzik dusunce gece isigi acmadan bulabiliyorsun. boylece uykuya hemen devam edebiliyor.
bir de dis damak gelisimi icin avent emzikler daha iyi diye biliniyor.
ama sunu de ekleyeyim. her bebek emzik alacak diye bir sey yok. alırsa ala, anne rahat ediyor. yoksa memeler emzik oluyor.