Bebek İkinci El Avent acısız ağrısız süt sağma makinası

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
SADECE 1 AY KULLANDIĞIM 300 TL YE ALDIĞIM SÜT SAĞMA MAKİNESİ.. ÇEKİŞİ ÇOK İYİİ HİÇBİR AĞRI ACI VERMİYO.. BİBERONU DA VAR O RESİMDE YOK.. HİÇBİR SORUNU YOK.. İKİNCİ ÇOCUĞU ÇOOK UZUN YILLAR SONRA DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN SATMAK İSTİYORUM.. GÜNCEL FİYATI 240 TL ... BEN 160 TL YE SATIYORUM

Philips Avent Natural Göğüs Pompası Elektronik - ebebek.com

canım 300 tl verdim ya garanti belgesi dahi duruyor alalı 3.5 ay oldu... yarı fiyatından aşağı vermek istemiyorum

100 tlye hemen alabilirim

bende avent var bebeğim daha 3 aylık zaten.ben sadece 40 gün kullandım.sonra çiftli olduğu için amedaya geçtim.bebeğim emmiyor çünkü sağıp veriyorum. zaman önemliydi benim için. ikisinin çekim gücünü karşilaştıracak olursak ameda biraz daha güçlü ama sonuçta ikisinin çıkardığı süt miktarı aynı. satmak için söylemiyorum gerçekten öyle. hatta bu yorumumu birkaç forum sitesine de yazdım. bendeki avent natural modeli değil.bir eskisi. internetten bulabilirsin. bendeki çantalı modeliydi.çantasını veremem ama o benim iş yerinde işime yarıyor. makine, 1 adet biberon şekçinde kapaklı saklama kabı, manuel pompaya çevirmek için parçaları(bu hiçbirinde yok normalde, sadece çantalı modelde vardı.ne işime yarar deme herhangibir bozulmada veya elektiriğe ulaşamadığında çok işine yarar. yedek valf ve diyaframını gönderebilirim. bende sterilizatör var güzelce sterilize ederim. 100 tl ye veririm.istersen mail adresini yaz foto gönderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…