Önclikle herkese merhaba! :) Bende bir çok ürünü almadan önce veya aldıktan sonra kadınlar kulübünü okuyorum. Fakat bazen cevaplar tatmin edici olmuyor. Bende bunu göz önünde bulundurarak cevap yazacağım...Ben beyaz tenliyim ve yüz temizliği konusunda çok hasasım. Geçen sene Garnier'in serisini kullanmıştım fakat burnumda ki siyah noktalar daha fazla belirginleşmeye başlayınca eczaneye gittim.Eczanede ki kadın bana Vichy'nin 3 ürününü verdi.Kullanmaya başladığımda yanak bölgemde aşırı sivilcelenme olmaya başladı. Hemen bıraktım. Gittiğim güzellik ürünleri satan bir dükkanda Clinique önerdi maskesi,tonik,jel,krem den oluşan seri verdi. Bu seri benim cildimi çok daha berbat bir hale getirdi ve artık sivilceler burun kısmına doğru yayılmaya başladı.Böyle olunca yine bıraktım. Daha sonra Yunanistan'a gittiğimde eczacı tanıdığım Apivita adında hem göz makyajını temizleyen,yüzü temizleyen yüz yıkama ürünnü verdi. Tek kelimeyle muhteşem bir üründü.Herşey doğal ve bal kokuyor.2. kez gittiğimde ne yazık ki bu ürünü 4 eczaneye sormama rağmen bulamadım. Sanırım üretimi az. Apivita bitince doğal ürün diye L'occitane'ın yeşil serisini aldım. Bu seferde çenemden aşağı doğru ufak bir alanda isilik gibi oldu ve tekrar yanaklarımda ki sivilcelerde çoğalma oldu.Bu ürünüde bırakmak zorunda kaldım. Yüzüm beyaz olduğu için izler,kızarıklıklar çok belli oluyordu. Yine doğal ürün diye Yves Rocher'in tonik,jel,kremini aldım.Bu ürün sadece yüzün günlük pisliğini alacak kadar etkili oldu. En son çare olarak dermatologa gittim.Dermatolog Clindoxyl ve İmex sabun verdi.Gece yatarken Clindoxyl sürdüm uyudum sabahta İmex ile yıkadım.Clindxyl ve İmex'in inanılmaz etkisini gördüm.Siyah noktalarım tamamen gitti ve yanak bölgemde ki sivilcelenme bitti sadece 1-2 tane çıktı.Sadece izler kaldı.Bunların yanında tabi ki nemlendirici kullandım,o da La roche posay'ın bir ürününü.Geçen hafta nemlendiricim bitince eczaneye gittim.Eczacı kadın bana Avene nemlendirici ve güneş koruyucusunu verdi. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve kullandığım günden beri etkisini farkettim.Lekelerimde ciddi bir azalma var ve sivilcelenme olmadı.Sizlere tavsiye ederim,edemem,güzel ürün vs diyemem çünkü herkeste aynı sonucu göstermiyor.Ama ufak bir ürün-sivilce macerama göre karar verebilirsiniz,size bırakıyorum. :) Umarım sivilcesi olan herkesin pürüzsüz mükemmel bir cildi olur... :)