Ben 3 yıldır Avene kullanıyorum, size gayet detaylı bilgi verebilirim..
Bir kere cilt tipine marka seçmek gerekiyor.. Çünkü hepsinin çalışma alanı farklı bence..
Benim cilt tipim kışın çabuk kuruyan, aşırı hassas (bebekliğimde geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı) t bölgesi yağlı bir cilt. Hemen herşey dokunuyor. Böyle bir cildiniz varsa Avene kullanın çünkü içinde termal suyu olduğu için doğal ve rahatsız etmeden bakımınızı yapabilirsiniz.
Neredeyse tüm ürünlerini kullandım. Sayayım:
*+50 güneş kremi,
*Diacneal, (Bu kremi sivilce çıkmadan önce sürerseniz makbul, pek başarılı diyemem..)
*Trixera (büyük boy cilt nemlendiricisi acayip güzel nemlendiriyor ve gitmiyor hemen) el kremi (favorim çünkü her yıkamadan sonra sabun elimi kaskatı kalacak kadar kurutuyor, bir tek bu el kremi hakikatli çıktı)
*Skin Recovery Crem (bu kremi ne kadar övsem az neden biliyor musunuz :) Bu kış benim ağzımda uçuk gibi başlayan ve sonra hastane mikrobu olduğu anlaşılan
Rıvanol (aynen böyleydi ağzım) ve korkunç acı veren yaralar çıktı.. Bağışıklığım düşmüş o ara benim.. Ağır bir antibiyotik tedavisinden sonra anca kabukları düştü ve iz kaldı inanılmaz kötü hissettim kendimi! düşünsenize bayansınız ve iz kalıyor yüzünüzde.. İşte o noktada bu krem beni kurtardı düzenli sürdüm ve adı gibi gerçekten cildimi yeniledi.. Hem de minicik deneme boyuyla hallettim :) Şiddetle tavsiye ediyorum..)
*Günlük kremleri ve daha yoğun nemlendirici kremleri
*Tonik (benim gibi hassas ciltler için ideal)
*Göz makyajı temizleyicisi (Ben gayet de beğendim hiçbir şekilde gözünüze acı vermeden bastıra bastıra rimelinizi silebilirsiniz)
Umarım kullanan olarak detaylı bilgi verebilmişimdir