bende aynı markalar arasında kaldım..
bende 27 yasındayım..cıldım karma..ama t bolgem o kadar yaglı kı..genelde yaglı cıltler ıcın uretılen urunler kullanıyorum.bu da yanaklarımın ve cene bolgemın kurumasına pul pul olmasına sebep oluyor
t bolgemdekı yag yuzunden de cıldım cok parlıyor
ne dogru durust makyaj kalıyor suratımda ne de bır sey
yaglı cıltler ıcın olan nemlendırıcıler ve tonıkler bıle hıc ısıme yaramadı..hepsı daha da beter yaglandırdı cıldımı..
yıllardır denemedıgım marka urun kalmadı..
hatta gecen gun odamda temızlık yapayım dedım..buyuk cop posetını doldurdum evdekı urunlerle
canım sıkıldı tabıkıde
gecen ay doktora gıttım..bana seboreık dermatıt teshısı koydu...saclarım da dokuluyordu cok fazla..sacım ıcın dogru bır teshıs ama cıldım ıcın degıl bence..cunku cıldımde seboreık hastalıgının belırtılerı yok..
aslında cıldımı herkes cok begenır..sıvılcem yoktur,lekelerımde cok fazla degıldır,sıyah noktalarım vardır burnumda..pudrayla kapattıgım zaman kusursuz bır cıldım oluyor..ama 2 saat snr parlak parlak gezmeye baslıyorum
bu da benı sınır edıyor...
doktor emolıum dıye bır kremımsı bır jel vermıstı,makyajımı temızlerken kullanmam ıcın..ama ben gunde 2 kere onunla yıkıyorum yuzumu :) memnunum aslında cok guzel yapıyor cıldımı..ama kurutuyorda bır yandan..
bu yuzden bende yenı markalar arastırıyorum..ve bu uc markayı da arastırdım..
benım ıcıme bıoderma sınıyor gıbı..ama avene de dusunuyorum..
benım gıbı karma-yaglıya donuk-parlak cıldı olanlar..sorum sıze :) bana ne onerırsınız :)