Cilt Bakımı Ürünleri Avene, bioderma ve la roche posay hangisini almalıyım ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlarr bana da yardımcı olur musunuz :) benim yüzüm karma sivilcelerim arada sırada çıkar ama yüzme bi nemlendirici sürmeye kalkıyım pıt pıt çıkar sivilcelerim . bende suratıma sivilce yapmıycak sivilce önleyici ama nemlendirici bi ürün arıyorum ve bu üç marka arasında kaldım . biodermanın setini kullandım ama pek istediğim etkiyi alamadım açıkçası . güneş kremin avene ama tek tük sivilcem çıktı ona bağlamak istemiyorum malum bi döneme yaklaşıyorum o yüzden olma ihtimalini de göz önünde bulunduruyorum ama gene de bi nemlendirici almam lazım . bu arada burun üstümde ve çene çevremde aşırı belirgin olmasa da siyah noktalarım ve yanaklarımda gözeneklerim var. biraz uzun yazdım ama lutfen yardımcı olun bana :):):):) h:KK3:

Bence nemlendiricide Skin Ceuticals Daily Mouisture ya da Dermalogica Active Moist..Fakat gözenek ve sivilcelerden kurtulmak için sadece bunlar yetmez canım,haftada en azbir kez peeling yapman gerekir ki cildin fazla yağından kurtulsun...Dr.Murad ın peelingini tavsiye ederim.

valla internette her yerde bu ürünler çıkıyo karşıma ama ben daha hangisini alacağıma karar veremedim

X