Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlköğretim Yorum ve SorularıAvcılar civarında iyi bir ilköğretim okulu arıyorum
özel okul düşünmüyorsan eğer bence evin en yakın okula yazdır ilköğretimde 12345.sınıf için okulda önemli ancak en önemli faktör öğretmen .. bence öğretmen sor soruştur... bazı okullar haklı ya da hakız popüler olur ama minicik çocuğu sürüklemenin alemi yok evine en yakın okulda iyi bir öğretmen işinin hakkını verirse başka bir ihtiyacın kalmaz
öğretmen evet önemli ama ikametgaha göre yazdıkları okul cidden çok kötü. göz göre göre oraya veremem. zaten şuan özel bir kreşte ve çok güzel bir eğitim alıyor. temeli çok sağlam oldu. yarıda kesmek istemiyorum. özel okullarında fiyatları çok yüksek. biraz uygun iyi bir eğitim veren bir okul bulsam çok iyi olacak. valla düşünmekten aramaktan aklım durdu artık.
öğretmen evet önemli ama ikametgaha göre yazdıkları okul cidden çok kötü. göz göre göre oraya veremem. zaten şuan özel bir kreşte ve çok güzel bir eğitim alıyor. temeli çok sağlam oldu. yarıda kesmek istemiyorum. özel okullarında fiyatları çok yüksek. biraz uygun iyi bir eğitim veren bir okul bulsam çok iyi olacak. valla düşünmekten aramaktan aklım durdu artık.
Bazı özel okullar cidden çok pahalı, ama fiyatı daha makul olan ve eğitimi de fena olmayan Okyanus Koleji var. Bir bakabilirsiniz oraya belki? Okyanus Koleji hakkında daha detay bilgisi olan var mı bilmiyorum, benim bilgim sınırlı.