"Yabancılar, Türkiye´nin başarılarına bakarak, buna ´sessiz devrim´ dediler. Gürültü etmeden, bağırıp çağırmadan Türkiye´nin nereden nereye geldiğini vurgulamak için böyle bir isimlendirme yaptılar.
o kadar imam hatip açıyorlar da neden kendi çocuklara o okullara gitmiyor.
kulaktan kulağa oynamışlar evrim devrim olmuş :))))))))))))herkes birbirinin kulağına söylemiş ondan duymadık biz..
Bi çok milletvekilinin ve Taner Yıldızın kızı imam hatipli . Söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama bir çok milletvekilinin ve Erdoğan'ın bizatihi kendisi de İmam hatiplio kadar imam hatip açıyorlar da neden kendi çocuklara o okullara gitmiyor.
evet taner yıldızı duymuştum.başkasını bilmiyorum.Bi çok milletvekilinin ve Taner Yıldızın kızı imam hatipli . Söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama bir çok milletvekilinin ve Erdoğan'ın bizatihi kendisi de İmam hatipli
meb de 13 yıldır devrim var 12 senelik öğretmenim benim niye haberim yok
abla işte öyle sessiz düşün artıkSenin haberin bile yokken bizleri bile haberi olamaz kadişim
Taner Yıldızın kızıda , Sümeyye E. ile aynı yaştaysa cevabınız gecerlı degıl benım ıcın..Bi çok milletvekilinin ve Taner Yıldızın kızı imam hatipli . Söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama bir çok milletvekilinin ve Erdoğan'ın bizatihi kendisi de İmam hatipli
çok dışavurumcusun ablaYok olmaz dışa vurmam lazım
çok dışavurumcusun abla
yok büyük değil.Taner Yıldızın kızıda , Sümeyye E. ile aynı yaştaysa cevabınız gecerlı degıl benım ıcın..
yeni jenerasyondan max 10-15 yaş aralığında çocuğu olanlar yolluyor mu ?
Hoş daha sonrada yurtdışına gidiyorlar bu çocuklar okumaya ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?