- 16 Mayıs 2008
- 2.327
- 104
- Konu Sahibi punchlinee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atam Avrupanin Ilk Dört Takimi Arasindayizz
Ne Mutlu Türküm Diyeneee
ATATÜRK KAYALIKLARI: Balıkesir-Gömeç Belediyesinin amblemi de olan Atatürk kayalıkları, Gömeç-Ayvalık karayolunda seyredenlerin hemen dikkatini çeker. Gömeç ilçesinin arka kısmında yer alan yüksek dağların üzerine dikkatlice baktığınızda karşısında Atatürk'ün profilini görürsünüz..Şaşılacak derecede düzgün hatlarla Atatürk'ü sert bağrında barındıran bu kayaları görmek için, bu yoldan geçenler genellikle durup hayranlıkla bu manzarayı seyreder. Gömeç Belediyesi hemen yanıbaşındaki dağlarda profili görülen Ulu Önder Atatürk'ü bayrağındaki amblemle birleştirmiştir. Gömeç, Türkiye'de bayrağında Atatürk olan tek belediyedir. Ayrıca bu görüntünün yunan adalarından daha net göründüğü ve bu benzerliği ilk kez Yunanlıların keşfettiği söylenmektedir..
ben bunu gözlerimle gördüm ve şok oldum anlatılacak gibi değil ya mutlaka görülmesi gereken bir yer.doğa mucizesimi desem allahın bir lütfumu desem bilemiyorum ama çok güzel
canım ben de şu anda edremitteyim.. gömeç yalnızca 30 dak. uzaklıkta.. bu kayalıkları annem anlattı biraz önce.. ben de hemen netten fotolarını bulup paylaşmak istedim.. ve 10 gün içersinde, bi problem çıkmazsa Gömeç e gidicem ve bizzat çekicem fotoğraflarını.. annem bu fotoların hiçbirini beğenmedi.. yakından çok daha büyüleyici ve net olduğunu söyledi.. bence de bizzat gidip görmek gerek..