Avakadoyu nasıl saklıyorsunuz

GmzKy77

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
739
165
18
24
Anneler kızım 6 aylık Dolayısıyla avakadonun hepsini Tabii ki yiyemiyor. avokadoyu nasıl saklayabilirim? çeyreğini yiyor bir günde her gün vermeye çalışıyorum her gün olmasa da iki günde bir. zeytinyağı sürdüm limon sürdüm streçleyip Dolaba koydum olmadı suda muhafaza edin su dolu kapta dediler Onu da yaptım Yine de çok kararıyor Sizler nasıl saklıyorsunuz

Ben kendim yiyordum sevdiğim için ama metroda dondurulmuş yarım yarım şeklinde satiliyormus sanirim ben ondan da deneyeceğim, olgunlaştırana kadar beklemek istemediğim için. Bu nedenle belki buzlukta saklamayı deneyebilirsiniz. Bir videoda rast geldim o urüne buzluktan 20 30 dakika önce çıkarıyorum diyordu, sonrasında yemeye hazır diyordu.

Kendimiz yesek mantıklı da bebeğe dondurulmuş vermek pek mantıklı gelmedi

Merhaba bi kaseye su doldurun avakadonun içi suda dönük olacak şekilde dolaba kaldırın 2-3 gün muhafaza etmiş olursunuz

Merhaba bi kaseye su doldurun avakadonun içi suda dönük olacak şekilde dolaba kaldırın 2-3 gün muhafaza etmiş olursunuz
Yaptım ama karardı yine de denedim onu da. Kapağını açık mı bırakmam lazımdı ki acaba

Ben avakadoyi boluyorum ikiye yarisini kullandiktan sonra su icinde avakadonun ic kismini suda yuzecek sekilde dolapta sakliyorum hicbir sey olmuyor

Ben zeytinyağı sürüp strecliyorum çok hafif ksrarabiliyor üstünden incecik alıyorum yediriyorum

Azıcık kararmasından bir şey olmaz bence ben o kadarını da kullanıyorum. Yapılması gerekenleri yapıyormuşsunuz çok kararmıyordur.
Rahatsız oluyorsanız bebek avokadolardan alın

Azıcık kararmasından bir şey olmaz bence ben o kadarını da kullanıyorum. Yapılması gerekenleri yapıyormuşsunuz çok kararmıyordur.
Rahatsız oluyorsanız bebek avokadolardan alın
Yalovadayım nerde bulabilirim acaba marketlerde var mıdır

Çekirdekli kısmı saklayın. Dediklerinizin aynısını yapıyorum ama çekirdekli kısmı saklıyorum dolapta. Ertesi gün yediriyorum
Eğer hafif kararmış kenarlar varsa oraları bıçakla alıyorum

Ben dilimliyorum etrafını baya limonla ovalıyorum sonra buzluğa koyuyorum. Buzluk daha güvenli geliyor bana soğukta bakteri falan olmaz diye düşünüyorum. Kızım için baya şey koyuyorum yani buzluğa

Ben dilimliyorum etrafını baya limonla ovalıyorum sonra buzluğa koyuyorum. Buzluk daha güvenli geliyor bana soğukta bakteri falan olmaz diye düşünüyorum. Kızım için baya şey koyuyorum yani buzluğa
Bu da mantıklı. Ne kadar önce çıkarmalıyım çözülmesi için

Yumuşayana kadar tezgahta yumuşadıktan ve yemeye başladıktan sonra ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında ama yine de max 2/3 durur dolapta

Yumuşayana kadar tezgahta yumuşadıktan ve yemeye başladıktan sonra ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında ama yine de max 2/3 durur dolapta
Bu arada saklama yaparken kullanmadığım kısımın çekirdeğini çıkartmıyorum kararma felan yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…