Kendimiz yesek mantıklı da bebeğe dondurulmuş vermek pek mantıklı gelmediBen kendim yiyordum sevdiğim için ama metroda dondurulmuş yarım yarım şeklinde satiliyormus sanirim ben ondan da deneyeceğim, olgunlaştırana kadar beklemek istemediğim için. Bu nedenle belki buzlukta saklamayı deneyebilirsiniz. Bir videoda rast geldim o urüne buzluktan 20 30 dakika önce çıkarıyorum diyordu, sonrasında yemeye hazır diyordu.
Yaptım ama karardı yine de denedim onu da. Kapağını açık mı bırakmam lazımdı ki acabaMerhaba bi kaseye su doldurun avakadonun içi suda dönük olacak şekilde dolaba kaldırın 2-3 gün muhafaza etmiş olursunuz
Ben avakadoyi boluyorum ikiye yarisini kullandiktan sonra su icinde avakadonun ic kismini suda yuzecek sekilde dolapta sakliyorum hicbir sey olmuyorAnneler kızım 6 aylık Dolayısıyla avakadonun hepsini Tabii ki yiyemiyor. avokadoyu nasıl saklayabilirim? çeyreğini yiyor bir günde her gün vermeye çalışıyorum her gün olmasa da iki günde bir. zeytinyağı sürdüm limon sürdüm streçleyip Dolaba koydum olmadı suda muhafaza edin su dolu kapta dediler Onu da yaptım Yine de çok kararıyor Sizler nasıl saklıyorsunuz
Evet ben açık bırakıyorumYaptım ama karardı yine de denedim onu da. Kapağını açık mı bırakmam lazımdı ki acaba
Bi de öyle deneyeyimEvet ben açık bırakıyorum
Yalovadayım nerde bulabilirim acaba marketlerde var mıdırAzıcık kararmasından bir şey olmaz bence ben o kadarını da kullanıyorum. Yapılması gerekenleri yapıyormuşsunuz çok kararmıyordur.
Rahatsız oluyorsanız bebek avokadolardan alın
Yalovadayım nerde bulabilirim acaba marketlerde var mıdır
Çekirdekli kısmı saklayın. Dediklerinizin aynısını yapıyorum ama çekirdekli kısmı saklıyorum dolapta. Ertesi gün yediriyorumAnneler kızım 6 aylık Dolayısıyla avakadonun hepsini Tabii ki yiyemiyor. avokadoyu nasıl saklayabilirim? çeyreğini yiyor bir günde her gün vermeye çalışıyorum her gün olmasa da iki günde bir. zeytinyağı sürdüm limon sürdüm streçleyip Dolaba koydum olmadı suda muhafaza edin su dolu kapta dediler Onu da yaptım Yine de çok kararıyor Sizler nasıl saklıyorsunuz
Bu da mantıklı. Ne kadar önce çıkarmalıyım çözülmesi içinBen dilimliyorum etrafını baya limonla ovalıyorum sonra buzluğa koyuyorum. Buzluk daha güvenli geliyor bana soğukta bakteri falan olmaz diye düşünüyorum. Kızım için baya şey koyuyorum yani buzluğa
Yumuşayana kadar tezgahta yumuşadıktan ve yemeye başladıktan sonra ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında ama yine de max 2/3 durur dolaptaAnneler kızım 6 aylık Dolayısıyla avakadonun hepsini Tabii ki yiyemiyor. avokadoyu nasıl saklayabilirim? çeyreğini yiyor bir günde her gün vermeye çalışıyorum her gün olmasa da iki günde bir. zeytinyağı sürdüm limon sürdüm streçleyip Dolaba koydum olmadı suda muhafaza edin su dolu kapta dediler Onu da yaptım Yine de çok kararıyor Sizler nasıl saklıyorsunuz
Bu arada saklama yaparken kullanmadığım kısımın çekirdeğini çıkartmıyorum kararma felan yaşamadımYumuşayana kadar tezgahta yumuşadıktan ve yemeye başladıktan sonra ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında ama yine de max 2/3 durur dolapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?