zamansiz_ hayata gülümse :) Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2014 5.581 2.439 448 6 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi zamansiz_ #1 merhabalar, Kaydımı yenilemeye çalışıyorum. 2018 yılında ilk kaydımı yaptırdım ve sınavlara bazı sebeplerden ötürü gidemedim. Şimdi bahar dönemi için tekrar kayıt yaptırmak istedim. Harç parasını online bir şekilde yatırdım. Başka yapmam gereken bir şey var mıdır ? Ders bölümünü açtığım zaman onay kısmında kesin kayıt yazıyor. Kesin kayıt olmam için bir şey mi yapmam gerekiyor. Yardımınızı rica ediyorum. Teşekkürler:)
merhabalar, Kaydımı yenilemeye çalışıyorum. 2018 yılında ilk kaydımı yaptırdım ve sınavlara bazı sebeplerden ötürü gidemedim. Şimdi bahar dönemi için tekrar kayıt yaptırmak istedim. Harç parasını online bir şekilde yatırdım. Başka yapmam gereken bir şey var mıdır ? Ders bölümünü açtığım zaman onay kısmında kesin kayıt yazıyor. Kesin kayıt olmam için bir şey mi yapmam gerekiyor. Yardımınızı rica ediyorum. Teşekkürler:)
astrojurnal Nirvana Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2019 14.633 46.633 548 40 6 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi zamansiz_ #2 auzef'in ne olduğunu bilmiyorum ama temel mantık harcı yatırdığınıza dair ilgili yeri bilgilendirmek değil mi ? misal öğrenci işleri vs gibi.
auzef'in ne olduğunu bilmiyorum ama temel mantık harcı yatırdığınıza dair ilgili yeri bilgilendirmek değil mi ? misal öğrenci işleri vs gibi.
zamansiz_ hayata gülümse :) Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2014 5.581 2.439 448 6 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi zamansiz_ #3 istanbul üniversitesi açıköğretim fakültesi açılımı. harç parasını yatırdım ama öğrenci işlerine ulaşamadım maalesef telefonla , cevap veren yok.
istanbul üniversitesi açıköğretim fakültesi açılımı. harç parasını yatırdım ama öğrenci işlerine ulaşamadım maalesef telefonla , cevap veren yok.
Nuaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2017 329 434 103 26 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi zamansiz_ #4 zamansiz_ .!.: istanbul üniversitesi açıköğretim fakültesi açılımı. harç parasını yatırdım ama öğrenci işlerine ulaşamadım maalesef telefonla , cevap veren yok. Genişletmek için tıkla... Harç parasını yatırınca. Sistem derslerini otomatik seçiyor. Yani biz birşey yapmıyoruz. Kayıt gerçekleşmiş oluyor.
zamansiz_ .!.: istanbul üniversitesi açıköğretim fakültesi açılımı. harç parasını yatırdım ama öğrenci işlerine ulaşamadım maalesef telefonla , cevap veren yok. Genişletmek için tıkla... Harç parasını yatırınca. Sistem derslerini otomatik seçiyor. Yani biz birşey yapmıyoruz. Kayıt gerçekleşmiş oluyor.
zamansiz_ hayata gülümse :) Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2014 5.581 2.439 448 26 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi zamansiz_ #5 Nuaa .!.: Harç parasını yatırınca. Sistem derslerini otomatik seçiyor. Yani biz birşey yapmıyoruz. Kayıt gerçekleşmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... evet öyleymiş. Tecrübe ederek öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim :)
Nuaa .!.: Harç parasını yatırınca. Sistem derslerini otomatik seçiyor. Yani biz birşey yapmıyoruz. Kayıt gerçekleşmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... evet öyleymiş. Tecrübe ederek öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim :)
Nuaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2017 329 434 103 27 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi zamansiz_ #6 zamansiz_ .!.: evet öyleymiş. Tecrübe ederek öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... Rica ederim kolaylıklar diliyorum
zamansiz_ .!.: evet öyleymiş. Tecrübe ederek öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... Rica ederim kolaylıklar diliyorum