Telefonla zor ulaşırsın çözüm merkezine yaz onlar hemen dönüyorBen on kayıt yaptım ama onay kodu gelmedi telefona da bakmıyorlar
Ne demek biraz fazla çalışıp ggeçebilirsiniz sınavları ben iş yoğunluğundan fazla çalışamamıştım o yüzden zor geldi ist.Istedigim bolumu orada goremedim malesefcok tesekkur ederim yardiminiz için.
Harciniz ne kadardıCanım zor değil inan bide bu pandemi sürecinde sınavlar hep online oldu bu sene . Kopya çektik resmen:) önlisans okuyorum ben
Bana da onay gelmedi cozum merkezine giris yapamadim. Site hata verdi. Yogunluk mu var acaba?Telefonla zor ulaşırsın çözüm merkezine yaz onlar hemen dönüyor
Deneyeyim şansımı teşekkür ederimTelefonla zor ulaşırsın çözüm merkezine yaz onlar hemen dönüyor
Cozum merkezine yazabildiniz mi?Deneyeyim şansımı teşekkür ederim
Yazdım ama herhangi bir dönüş yokCozum merkezine yazabildiniz mi?
Teşekkür ederim ben istanbula başvurdum ama onay kodu gelmedi daha korkuyorum kayıt olamıcam diye onay kodu gelseydi kaydımı tamamlayıp harcımı yatırcaktim bir de sinavlar sistem üzerinden mı oluyor yüzyüze miMerhaba bende auzef te Cocuk gelişimi okuyorum bu sene 3.sınıfa gectim. Atatürk ünv aöf de 2 yıllık okudum dgs ile ist ünv lisans tamamlıyorum. İstedigi iz bölüm Cocuk gelişimi lisans sanırım Anadolu da lisans yok Cocuk gelişiminin. Atatürk ünv de de bu sene acıldı ama dönemlik 900 TL harc var. Kolaylık olarak Atatürk ünv daha kolay geldi. İstanbul ünv de biraz zorluyor. Ama özet calısma kitapları satısı oluyor videodan VS calısamıyorsanız iyi oluyor özet kitaplar. İstanbul ünv harcı bu sene 2.ünv ile gelenlere 400 TL dönemlik
Normalde yüzyüze okullarda oluyor. Fakat pandemiden dolayı gecen dönem bütün sınavlar online olduTeşekkür ederim ben istanbula başvurdum ama onay kodu gelmedi daha korkuyorum kayıt olamıcam diye onay kodu gelseydi kaydımı tamamlayıp harcımı yatırcaktim bir de sinavlar sistem üzerinden mı oluyor yüzyüze mi
Anladım teşekkür ederim inşallah kaydımı yapabilirimNormalde yüzyüze okullarda oluyor. Fakat pandemiden dolayı gecen dönem bütün sınavlar online oldu
Ben siteye giris yapamadim nereden girdiniz?Yazdım ama herhangi bir dönüş yok
Arama gecmisinizden bana link verebilir misiniz? Kesinlikle giremiyorum siteye.Yazdım ama herhangi bir dönüş yok
Auzef çözüm yazdım cıktıBen siteye giris yapamadim nereden girdiniz?
Auzef çözüm merkezi yazın çıkıyor direktArama gecmisinizden bana link verebilir misiniz? Kesinlikle giremiyorum siteye.
Boyle bir sey cikiyor onu yazinca.Auzef çözüm merkezi yazın çıkıyor direkt
Merhaba bende auzef te Cocuk gelişimi okuyorum bu sene 3.sınıfa gectim. Atatürk ünv aöf de 2 yıllık okudum dgs ile ist ünv lisans tamamlıyorum. İstedigi iz bölüm Cocuk gelişimi lisans sanırım Anadolu da lisans yok Cocuk gelişiminin. Atatürk ünv de de bu sene acıldı ama dönemlik 900 TL harc var. Kolaylık olarak Atatürk ünv daha kolay geldi. İstanbul ünv de biraz zorluyor. Ama özet calısma kitapları satısı oluyor videodan VS calısamıyorsanız iyi oluyor özet kitaplar. İstanbul ünv harcı bu sene 2.ünv ile gelenlere 400 TL dönemlik
Calıstıktan sonra yapılamayacak sey yok cok ta zor degil acıkcası. 3 cocukla bu bölümü okuyanlar var. Pdf video VS herşey var eger yine zamanım yok calısamıyorım diyorsan özet satısı yapanlar var sadece özet calısıyorum düzenli aldıgım Bi yer var cok memnunum ben son iki hafta calısmam bana yetiyor meselaArkadaşlar bu AUZEF çok mu zor,gözüm korktu açıkçası.Kime denk gelsem bulaşma diyor...Ata'ya da 900 vermek istemiyorum.