Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

ausencia senın neyın var?
benım kı kadar kötü degildir degıl mi

Ben de Türkiye haritasını öğretmeye başladım...Bir kaç şehrin yerini sorduğumda gösterebiliyorlar...

Ya benim bu konularda kafam karışık narmik;hatta bir ara çocuk gelişim uzmanı ile görüşmem lazım.

Fazla ve yaşının gerektirmediği yüklemeler yapmanın gereksiz olduğunu okumuştum ama oğlum çok ezberci ve yeteneği var ; bende yükledikçe yüklüyorum

3 yaşında en son 70'e geldik sayı saymada...alfabe tamam...şekiller , her ton renk bir yıldır var zaten...Şimdi bu haritayıda gördüm ya,başlarım hemen....

Bilemedim:26:

BDV nedir canım?

Aşk olsun , en popüler topik oyumu kullandım oraya..Bir derdim var

Ruhunda öküzlük olmayan erkek yok ki........En iyisinde bile var bir parça....

Allahtan bizde ki de sadece minimalize bir parça

ausencia senın neyın var?
benım kı kadar kötü degildir degıl mi

Yok yok ; yılların ausencia'sı kök söktürür evvelallah
Senin derdini öğrenemedim ki daha ben

İlk uçak ne zaman senin oraya

Atla otobüse, en fazla 8 saat sonra buradasın

biri beni arkadaslıktan cıkarmıs kim o ulen

Repo bu şu hainleri kellelerini alalım

Melodinin '' bir öküz hikayesiden'' bende de var bu gece

21 Aralık yaklaştıkça bir haller oluyor zinhar

yok canım iyi degilim.
21 aralık sendromu bizi de vurdu

Ruhunda öküzlük olmayan erkek yok ki........En iyisinde bile var bir parça....

Kalkın gidelim kızlar...Sıkıldım büyük baş hayvancılıkla uğraşmaktan
Biraz beni anlasa, çok değil az buçuk anlaşılsam ne olur ya

Atla otobüse, en fazla 8 saat sonra buradasın
Kalkın gidelim kızlar...Sıkıldım büyük baş hayvancılıkla uğraşmaktan
Biraz beni anlasa, çok değil az buçuk anlaşılsam ne olur ya

Geliyoruuuuuuuuuum

Var ya sana attığım her oy helali hoş olsun

Büyükbaş hayvancılık

su arkadaslktan cıkaranları bir bulsam ömrü billah engellicem

Canım zaten öyle oyun gibi bir kaç şehrin yerini gösterdim..Soruyorum Ankara nerede,İzmir nerede annecim diye..Bulunca alkışlıyorum ... Kızım konuşma olarak daha önde gidiyor...Öyle cadı ki,beni kızdırdığında sesimi yükseltirsem işaret parmağını dudaklarına götürüp sus işareti yapıyor ,hişşşttt diyor

Oğlum konuşma olarak daha geride kardeşine göre ama el becerileri çok iyi..Telefonu kapatıyorum,açıyor..Tuş kilidi falan dinlemiyor,beni çok dikkatli izledi sanırım..Ya da hafızası çok kuvvetli..

Sayıları tanıyorlar..Karıştırsalar da..Ana renkleri ve ara renkleri biliyorlar..Özellikle kızım biliyor..Üçgen,beşgen,kare,daire biliyorlar...

Kızkardeşimin oğlu sayılarla kafayı bozmuş durumda...5,5 yaşında 5-6 basamaklı sayıları zihinden topluyor..Gel gör ki davranış problemleri var.. Hiperaktivite var demiş dr ama kesin teşhis koymamış..Normal okullarda yapamıcak sanırım...Haksızlığa hiç gelemiyor...Tüzdere başvurun ,sizi yönlendirir diyorlar ama...Kardeşim zekası normal olsun,ama davranışları düzene girsin yeter ki diyor...Heryerden şikayet var...

Üfff 2 dakikada bdv ye çevirdim burayı be......:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
yandaki reklamlar gittid
demek ki, 00:00'a kadarmış

üff canım sıkılıyor yaaa
hiçbir yere yazmak istemıyorum.

Bunları öğretmeye nezaman başladınız..:26:

Son düzenleme:
Narmik canım , oğlun aynı oğlum gibi...
Geçen gün aynı yaşta bir kız ile oyun grubundalar.Kız anlatıyor da anlatıyoooor.Bizimkisi dayanamadı tabiii , kurduğu nadir cümlelerden biri ile ''hoşçakaaal yeni arkadaş '' dedi ve tüydü.
Akşam eşime anlattığım da ''eee kadın milleti oğlum , alışacaksın '' gibi engin ve eşsiz bir yorum da bulundu

Yeğeninin durumunu da ileride yaşarsam şaşırmam , yerinde oturtamyorum.Yürümez koşar sadece .Zaten var ya çocuk biraz hiperaktif , biraz yetenekli olsun...hemen özel eğitime yollanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

12 şer 12 şer sayıyor..Kafayı iyice sıyırdı..Mental aritmetik kursuna gönderiyorlar...Sınıfın düzenini bozduğu için öğretmeni birebir ders veriyormuş...Mental aritmetik olimpiyatlarına hazırlayalım demişler...Anaokulunda çocukları dövüyormuş (( Velilerden şikayet var....

hayırlı geceler bayanlar neler yapıyorsunuz iyisinizdir inşalah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…