Ruhunda öküzlük olmayan erkek yok ki........En iyisinde bile var bir parça....
Ben de Türkiye haritasını öğretmeye başladım...Bir kaç şehrin yerini sorduğumda gösterebiliyorlar...
halbuki benim düzelmem icin 2 3aya ihtiyacım var
BDV nedir canım?
ausencia senın neyın var?
benım kı kadar kötü degildir degıl mi
İlk uçak ne zaman senin oraya
biri beni arkadaslıktan cıkarmıs kim o ulen
Melodinin '' bir öküz hikayesiden'' bende de var bu gece
21 Aralık yaklaştıkça bir haller oluyor zinhar
yok canım iyi degilim.
21 aralık sendromu bizi de vurdu
Atla otobüse, en fazla 8 saat sonra buradasın
Kalkın gidelim kızlar...Sıkıldım büyük baş hayvancılıkla uğraşmaktan
Biraz beni anlasa, çok değil az buçuk anlaşılsam ne olur ya
su arkadaslktan cıkaranları bir bulsam ömrü billah engellicemAtla otobüse, en fazla 8 saat sonra buradasın
Repo bu şu hainleri kellelerini alalım
Kalkın gidelim kızlar...Sıkıldım büyük baş hayvancılıkla uğraşmaktan
Biraz beni anlasa, çok değil az buçuk anlaşılsam ne olur ya
Ya benim bu konularda kafam karışık narmik;hatta bir ara çocuk gelişim uzmanı ile görüşmem lazım.
Fazla ve yaşının gerektirmediği yüklemeler yapmanın gereksiz olduğunu okumuştum ama oğlum çok ezberci ve yeteneği var ; bende yükledikçe yüklüyorum
3 yaşında en son 70'e geldik sayı saymada...alfabe tamam...şekiller , her ton renk bir yıldır var zaten...Şimdi bu haritayıda gördüm ya,başlarım hemen....
Bilemedim:26:
Canım zaten öyle oyun gibi bir kaç şehrin yerini gösterdim..Soruyorum Ankara nerede,İzmir nerede annecim diye..Bulunca alkışlıyorum ... Kızım konuşma olarak daha önde gidiyor...Öyle cadı ki,beni kızdırdığında sesimi yükseltirsem işaret parmağını dudaklarına götürüp sus işareti yapıyor ,hişşşttt diyor
Oğlum konuşma olarak daha geride kardeşine göre ama el becerileri çok iyi..Telefonu kapatıyorum,açıyor..Tuş kilidi falan dinlemiyor,beni çok dikkatli izledi sanırım..Ya da hafızası çok kuvvetli..
Sayıları tanıyorlar..Karıştırsalar da..Ana renkleri ve ara renkleri biliyorlar..Özellikle kızım biliyor..Üçgen,beşgen,kare,daire biliyorlar...
Kızkardeşimin oğlu sayılarla kafayı bozmuş durumda...5,5 yaşında 5-6 basamaklı sayıları zihinden topluyor..Gel gör ki davranış problemleri var.. Hiperaktivite var demiş dr ama kesin teşhis koymamış..Normal okullarda yapamıcak sanırım...Haksızlığa hiç gelemiyor...Tüzdere başvurun ,sizi yönlendirir diyorlar ama...Kardeşim zekası normal olsun,ama davranışları düzene girsin yeter ki diyor...Heryerden şikayet var...
Üfff 2 dakikada bdv ye çevirdim burayı be......:26:
Ben de site şişmanladı birden diye düşünüyordum :))yandaki reklamlar gittid
demek ki, 00:00'a kadarmış
üff canım sıkılıyor yaaa
hiçbir yere yazmak istemıyorum.
Bunları öğretmeye nezaman başladınız..:26:
Geliyoruuuuuuuuuum
Var ya sana attığım her oy helali hoş olsun
Büyükbaş hayvancılık
Ben de site şişmanladı birden diye düşünüyordum :))
Benim çocukları mı soruyorsun canım ? Yeğenimi mi ?
Benim çocukları mı soruyorsun canım ? Yeğenimi mi ?
Narmik canım , oğlun aynı oğlum gibi...
Geçen gün aynı yaşta bir kız ile oyun grubundalar.Kız anlatıyor da anlatıyoooor.Bizimkisi dayanamadı tabiii , kurduğu nadir cümlelerden biri ile ''hoşçakaaal yeni arkadaş '' dedi ve tüydü.
Akşam eşime anlattığım da ''eee kadın milleti oğlum , alışacaksın '' gibi engin ve eşsiz bir yorum da bulundu
Yeğeninin durumunu da ileride yaşarsam şaşırmam , yerinde oturtamyorum.Yürümez koşar sadece .Zaten var ya çocuk biraz hiperaktif , biraz yetenekli olsun...hemen özel eğitime yollanıyor.
Ama şımartıyorsun beni kuzum
Gel hadi, ben tekila içerim 2-3 şat, sana da acı bir kahve yaparım
hatırlı geceler bayanlar neler yapıyorsunuz iyisinizdir inşalah