yakaladım sizii
Aynen . Bende siyasette çarşaf açılımı varona takıldım .Gidersem iyi bakın buralara , az sonra
ben sana diyorum siyasete girdiğimizde bizim üyelikler kelle koltukta misaline dönüyor...
boşver takıl bize hayatını yaşa diye
sırf polemikten hoşlanan, muhalefet olmaktan ve tartışmaktan zevk alan bazı kişiler var orda...
gel sen kuzum buralara gel...
Yoo yoo boşveremem seviyorum ben o bölümü
Ne yaptın sen ? Yan osman dört dönüm bostan yattın mı kanepede bugün ?
valla sorma ausum, yattım inan...
hava değişiminden sanırım epey salladı bizi...eşim de sabahtan beri başım ağrıyor falan diyor...iki gündür işe güce elimi sürmedim...iştahım yok..yiyip içesim yok...kitap falan okudum, burakla oynadım derken gün bitti gitti...yarın inşallah dinamik kalkmak istiyorum...işler beni bekliyor...
Senin kilo alma işi ne oldu gazel ?
Yarın benide yorucu bir gün bekliyor , Allah güç kuvvet versin bize , bir de atsın şu miskinliği üzerimizden .
55 e kadar çıktım, orda bıraktım..çünkü baya sıkıntı veriyor..kalori yakmamak için sınırlar koyuyorsun kendine vs derken..epey bi stres oldum..aman dedim üff 55 yetsin bitsin dedim...bu seferde bırakınca mı oldu neden oldu bilmiyorum, 54 e düşmüşüm...
sinir oldum...
60 ı göremeyecem ben iyice emin oldum artık...
çevremde herkes alma sakın böyle iyisin dedikçe ben ısrarla almaya çabalıyorum..niye böyleyim bilmem...
birgün senle görüşürsek nasip olursa birde sen yorum yap bana
ama önce ay manken gibisin sakın kilo alma deyip de, sonra gördüğü her fırsatta ay çok zayıfsın accık kilo al diyenlerden olma
Merhaba herkese :)
Oğlan şifayı kaptı, en normalinden bana da geçti tabii, her tarafım ağrıyor, boğazım acıyor ve çok üşüyorum...
Sizler umarım iyisinizdir, ausum, siyaset topiğinde rastlaşıyoruz, ben yine sadece okuyucu olarak katılıyorum...Ben biraz ısınıp geleyim, nasıl ısınacaksam zaten lahana gibiyim...
Gel sen benim güvenli kollarıma ben sen, 1 aya 60 yaparım
Ama ne dersem yiyeceksin . Eskiden zayıflıktan şikayet eden abime 5 günde geri vermediği 2,5 kilo aldırmışlığım var
Azıcık koli al ayyy çok zayıfsın derim zaten ben görmeden söyleyeyim , derim ama kıskançlıktan
Günaydınlar bu arada herkese
geçmiş olsun canım, biz bir aydır atamadık gribi, geldi mi gitmiyor çok feci bu grip...Merhaba herkese :)
Oğlan şifayı kaptı, en normalinden bana da geçti tabii, her tarafım ağrıyor, boğazım acıyor ve çok üşüyorum...
Sizler umarım iyisinizdir, ausum, siyaset topiğinde rastlaşıyoruz, ben yine sadece okuyucu olarak katılıyorum...Ben biraz ısınıp geleyim, nasıl ısınacaksam zaten lahana gibiyim...
çok iyi olur vallahi ausum 60 da fixle beni...
zar zor alıyorum, oda hemen geri gidiyor..benim vücut sanki korumaya almış kendinifazla geleni yolluyor...
geçmiş olsun canım, biz bir aydır atamadık gribi, geldi mi gitmiyor çok feci bu grip...
c vitaminine yüklenin...bizim burak hala kütür kütür öksürüyor...
herkese iyi akşamlar hanımlar...
nasılsnız tatil nasıl gidiyor..
auscum..(konu sahibemiz nasıllar acaba..)
gazelcim(hoşgeldin canım.. nasıl geçti sınavlar?)
dolmacım (nerdesin yine gözükmüyorsun..)
biberoncum(küçük paşaya ve sana çok geçmiş olsun.. acil şifalar hemen iyileşin inş canım..)
betülcüm(ne zzaman geleceksin buralara..)
Tamamdır o iş , pazartesiden itibaren sana bir mönü çıkarayım da gözlerin yerinden pörtlesin
Ama ayy yok yiyemiyorum aman çok şiştim demek yok .
Amanın içim açıldı , gözüme gönlüme şenlik geldi hevim . Rengarenksin bugün yine
İyiyim canım , bugün temizlik vardı evde dip köşesinden , azıcık yoruldum .Şimdi biraz dinlenip mutfağa geçeceğim .Yarın yemeğe misafirim var , akşamdan tatlımı ve soğukları , zeytinyağlıları yapıvereyim
arada rengarenk olmak güzel oluyor ausum...
içinin cıvıllılığı dışına yansıyor insanın canım
bugün hava güzeldi iyi yapmışsın canım.. şimdi dinlenmek sırası sende..
dersler başlayınca daha yorulacagız..
kolay gelsin auscum oooh neler neler yapacaksın misafirlerine canım...
Sağol tatlım , eeee aşk nelere kadir , insanı böyle rengarenk yapıveriyor
Bak bizim içimiz geçmiş , hep siyah hep siyah
Evet canım bende bu tatil fırsatını ertelediğim misafirlerimi çağırarak değerlendireyim dedim , sınav zamanı kimselerle görüşemiyorum .
Şimdi girip dolma saracağım önce , yaprak ve lahana karışık zeytinyağlı , sonra barbunyamı pişiririm , bir gece bekleyince tadı daha güzel oluyor (öğren bunları sende evlilik yakın) tatlıda profiterol yapacağım hevim onu da geceden yapacağım , sosu falan yarına kalır sadece .
Efendime söyleyeyim , yarında çorbamı yaparım , kürdan kebabı , pilav , salata , paçanga böreği yapacağım bir de ..Daha ne olsun .
Hadi al dolmayı da gel , o şimdi okurken karnı acıkır zaten
yaaa ausssss
evet canım en iyisini yapmışsın arkadaş ve akrabalarla görüşmekle sonra sitem ediyorlar yüzünü göremiyoruz diye..
ayyyy auscummm nasılda tanıyıvermişsin bizi dolma mı saracaksın ohhh ohh(dolmammm )
annemde demişti barbunya için bir gece bekletince tadı daha çok çıkıyormuş daha güzel oluyormuş
auscum hepsini yazıyorum ben..
zaten ileride bir sorun olursa senin yemek topiğine yazıveririm sen hemen cevaplarsın heviciğini canım benim hem o zman yemek topiğine yaptığım yemekleri de koyarım ohhh misss...
aslında saydığın bütün yemekleri severim ama....
paçanga böreğine ,profiterolle, lahana sarmasına bayılırım auscumm...
ama şimdi dolmaya da hak vermek lazım menüye baksana tok olan insanın iştahı kabarıyor ister istemez tatlılar sarmalar börekler vee profiteroller ayyyy ayyy
dolmam gel gel bize yol göründüüüüüü
Dolma okuyup cevap yazmadan yola çıkmıştır bile bence
Bende lahana sarmasına bayılırım yaprak sarmadan daha çok severim . Heralde tatlım her şeyi sorabilirsin bildiklerimi yanıtlamaktan mutlu olurum
He ya sitem ediyorlar evet , ben birde gelmek isteyene son hafta resmen gelmeyin ders çalışıyorum dediydimŞimdi hepsine sofra donatma zamanı .Ağır toplardan başladım yarın görümcemler veeeeeeeeeeee kayınvalide
Alıntı yapamadım, çok çok özür dilerim...Ausum, gazelim, hevim, çok çok teşekkür ediyorum, kafamı kaldıramayacak hale geldim, herhalde ateşim çıktı...(
Allahtan eşim geldi eve, şimdi bir güzel çay içerim, biraz kendime getirir beni, ondan sonra da ıhlamur paklar beni...
Ausum, ellerine sağlık, menün çok çok güzel, ben bu akşam lokma koyamam ağzıma, sadece sıcak bir şeyler istiyorum...