Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Naber kızlar nasılsınız ?

Tarihin arka odasındanı izliyorum...Bayılıyorum İlber Ortaylı'ya..... Nurhan Atasoy'da çok şeker bir kadın....Keşke okul zamanı tarih öğretmenlerim onlar olsaydı diye düşünüyorum zaman zaman....Tamamını izleyemeyeceğim sanırım,acaip uykum geldi çünkü.........

ilber ortaylı bana hep bizimle ara sıra alay eden.
ama sınavda puan vermekten cekinmeyen hocamı hatırlatıyor.
iyi mi kötü mü ben de bilmiyorum

Evet canım her yıl yapılıyorBiz oylarımızı kullanıyoruzbu ayın sonunda yapılır:44:

İyi narmikcim ,

Bende sana oğlunu soracaktım unuttum ; birde taşları kırdın kırdın ,eserin ne zaman çıkacak ortaya canım.

Evet bu arada bende tarihi '' tarih bilen '' kişilerden öğrenmeyi çok isterdim , hoş o zaman ki aklımla şimdiki heves ve merakımla dinler miydim şüpheli ama?

Topik sahibini en filozof ve gizemli üyesi seçelim derim .

Anket acildiysa ,parmaklar çalışsın

ilber ortaylı bana hep bizimle ara sıra alay eden.
ama sınavda puan vermekten cekinmeyen hocamı hatırlatıyor.
iyi mi kötü mü ben de bilmiyorum

Espritüel bir yaklaşımı var... Böyle dalga geçmeye can kurban...

Puan vermekten çekinmediğine göre fesat değilmiş o hocanız bak....

Canım herkes kendisi yapıyor..geçen yıl 2-3 editör seçilmişti onlara yollamıştık..Sonra en çok oy alanlardan liste yapılmıştı 2. bir oy daha vermiştikAdaydım ama seçilemedim

editör olmakta mı seciliyor
:44:

Hmmm , kim açıyor , nerede açıyor , anket mi oluyor , bir kişi birden fazla yerde yazılıyor mu

Kazen açıyordu galiba:44:ya çok hatırlamıyorum ama duyarsınız elbetanket değil özelden yollanıyordu..sonra en çok oy alanlardan açık oylama yapılıyoryazılıyordu canım

Espritüel bir yaklaşımı var... Böyle dalga geçmeye can kurban...

Puan vermekten çekinmediğine göre fesat değilmiş o hocanız bak....

yok ilber ortaylı degıl benım hocam alay ederdi
evet fesat degildi de biraz patavatsızlık belki.
neden o aklıma geliyor dersen surekli i.ortaylıdan örnekler verirdi de ondan

Topik sahibini en filozof ve gizemli üyesi seçelim derim .

Anket acildiysa ,parmaklar çalışsın

Dur daha değil canım.
Baksana çok kapsamlı bir sistem.Önce aday adayı olacaksın , sonra aday ...Oooooooooooo

Canım herkes kendisi yapıyor..geçen yıl 2-3 editör seçilmişti onlara yollamıştık..Sonra en çok oy alanlardan liste yapılmıştı 2. bir oy daha vermiştikAdaydım ama seçilemedim

Hmmm , neyse açılsın hele bakarız bakalım.
Sizin içinde kısmet bu seneyeymiş diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…