Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Geçtiğimiz yıllarda en olmazsa olmaz,en paylaşımcı,en muhalefet kategorilerinde aday gösterilmişim bir kaç üye tarafından...Ama kazanamadım....:KK53::KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Dur daha değil canım.
Baksana çok kapsamlı bir sistem.Önce aday adayı olacaksın , sonra aday ...Oooooooooooo:KK51:

Hmmm , neyse açılsın hele bakarız bakalım.
Sizin içinde kısmet bu seneyeymiş diyeyim:KK34:
Hayırlısı bakalım:KK1::KK1:
eee, sonra enlere ne veriyorlardı:KK9:

1Araba ,1 daire :KK52::KK52::KK52:değiil tabi ki:KK52::KK52::KK52:Hiçbirşey sadece en oluyorsun:KK9::KK9::KK9:Önemli birşey ama:KK53:

yok ilber ortaylı degıl benım hocam alay ederdi:KK1:
evet fesat degildi de biraz patavatsızlık belki.
neden o aklıma geliyor dersen surekli i.ortaylıdan örnekler verirdi de ondan:KK1::KK1:

Anlamıştım zaten ilk söylediğinde de yaa.....:KK1: İlber Ortaylı dan bahsetmedin..Hocana benzettiğini söyledin tavır olarak....:KK34: Ben de o hocan için fesat değilmiş dedim...Alaycı insanlar itici oluyor ya genelde...Ama İlber Ortaylı bana çok tatlı geliyor :KK70:

Dur daha değil canım.
Baksana çok kapsamlı bir sistem.Önce aday adayı olacaksın , sonra aday ...Oooooooooooo:KK51:

:[/B][/FONT]

Önceki senelerde öyle değildi sanki canım .

Narmik sen bilirsin sadece isimleri yazıp,göndermiyor muyduk :)
Bu arada geçmiş olsun ufakliga birşey mi oldu :'( geçmişe gidemedim.

Yok canım editör olmak yok..sadece en oluyorsun:KK53:
Hem sen bizi bırakıp gidiyorsun:63:

anladım kuzum ya editörleri büyük baskan secer sanırım:KK53:
yok bırakıp gitmiyorum perde arkasına geciyorum diyelim:KK14:

Anlamıştım zaten ilk söylediğinde de yaa.....:KK1: İlber Ortaylı dan bahsetmedin..Hocana benzettiğini söyledin tavır olarak....:KK34: Ben de o hocan için fesat değilmiş dedim...Alaycı insanlar itici oluyor ya genelde...Ama İlber Ortaylı bana çok tatlı geliyor :KK70:

hmm karısıklık olmus o zaman
:KK1:

X