Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Benim yerime de çalışınnn Hazırlamam gereken 2 sunum, 1 ödev çalışmam gereken 3 final var, aöf finalleri hariç.

çalışıcam ablacım çalışıcam
bu ara siftahsız gün bitirmiyorum zaten en az 2 ünite götürüyorum her gün
ama bu saate kadar tembellik yaptım azcık
şimdi işe güce koyulcam sonrada derse

herkese selam nasılsınız kızlar...akşam oldu geberdim valla evde temzilik yap yemek yap, arka bahçeyi düzenle, ellerim patladı artık
herkes nerde :) dersmi çalışıyor acep ???

Çok sıcaktı bugün yaaa , daha Mayıs böyle ise dedirtti resmen

Çalışkan topikdaşlarım benim , devam devam , bakmayın siz bana . Sizden bir tanede şuan yan odada var (eşim) Nasıl da gömülüyor derslere işten gelip

Onların da bu hafta sonu finalleri var .

Sözüm söz az takılayım bralarda bugün çalışacağım bende . Temizlik falan yaptım , sonra yemek , sonra yusufla oyunlar oynadık , parka çıktık al sana akşam oldu işte

Yeni sandviç ve kreplerimi gördünüz mü , hafta sonu yusufla yaptım

Coşturmasın aman, benim ki 1.5 yıldır artık sönmesi gereken bir aşk. Aslında aşk falan da kalmadı artık da umutlarımı, hayallerimi o zaman ki heveslerimi özlüyorum.

Aynı hislere geçen gün ben kapıldım , eşime dedim ; seninle buluşacağımız zaman karnıma kramplar girerdi yaaa , özledim o günleri dedim

Aynı hislere geçen gün ben kapıldım , eşime dedim ; seninle buluşacağımız zaman karnıma kramplar girerdi yaaa , özledim o günleri dedim

Sevdiğin yanında abla daha ne olsun. Ben razıydım heyecanlanmamaya. Sevdiği insanla evlenip mutlu mesut yaşayan insanlar dünyadaki en kıymetli şeye sahipler bence ama nedense bunun farkında değil bir çoğu.

Sevdiğin yanında abla daha ne olsun. Ben razıydım heyecanlanmamaya. Sevdiği insanla evlenip mutlu mesut yaşayan insanlar dünyadaki en kıymetli şeye sahipler bence ama nedense bunun farkında değil bir çoğu.

Sende o kadar çok istiyorsan , seninde yanında olur . Bazen geri çekilmeyi kendimiz tercih ederiz , sonrada böyle özlem ve aşkı ah çekip anarız.

Çok özel değilse neden ayrısınız ?

Sende o kadar çok istiyorsan , seninde yanında olur . Bazen geri çekilmeyi kendimiz tercih ederiz , sonrada böyle özlem ve aşkı ah çekip anarız.

Çok özel değilse neden ayrısınız ?

Ayrıldık işte, öyle istedi. Yok abla ya istemiyorum artık, ben çok fazla şans verdim aşka bende tutunamadı bir türlü.

Ayrıldık işte, öyle istedi. Yok abla ya istemiyorum artık, ben çok fazla şans verdim aşka bende tutunamadı bir türlü.

O zaman çok gaddarca gelebilir ama aşka değil '' o '' kişiye küseceksin ve aşka şans vermeye devam edeceksin tatlım .

O beyzade de kaçırdıklarına yansın

O zaman çok gaddarca gelebilir ama aşka değil '' o '' kişiye küseceksin ve aşka şans vermeye devam edeceksin tatlım .

O beyzade de kaçırdıklarına yansın

Benim onunla bir derdim yok zaten o ilk aşkım da değildi. Ondan önce de sevdim. Ama çok şey gördüm ben çok fazla şey biliyorum artık aşkın masumiyetine, gücüne hatta gerçekliğine bile inanamıyorum istesem de yapamam. Öyle bir mucize olacak ki biri beni bildiğim her şeyin yanlış olduğuna inandıracak. Ve ben böyle birinin yaşadığını hiç sanmıyorum.
Sezen Aksu'nun dediği gibi: Ne gemiler yaktım, ne gemiler yaktım. O kadar yandı ki canım sonunda karşıdan baktım.

Mucizen seni seni kısa zamanda bulsun inşallah canım .

Varmış der , gelip yazarsın

Günaydınlar güzeller

Çıkıyorum hemen , bugün programım yoğun , içinde ders çalışmak haricinde herşey var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…