Çok çok teşekkür ederim.Allah razı olsun, sen daha da çok dualar alırsın inşallah.
Slm hanımlar keyifleriniz nasıl ? Bu ara ben de çok dua ediyorum. Birincisi tek ders sınavı olsun diye, ikincisi tayinimiz Ankara'ya çıkmasın diye (2. için daha çok ediyorum siz de edin çıkmasın) Bakalım iki duamın zamanına da var kabul olur mu olmaz mı ama şimdiye kadar ettiğim dualar kabul olmadı niyeyse
Kayıtlar da başladı ben ders ekleme işlemini yaptım. Bankaya para yatırma ve gidip kitap alma kaldı. Bankaya para yatırma kolay da gidip kim kitap alacak şimdi
Aynen yaa eşimde en az 4 kere gitti biri var biri yok sonra gel diyorlar en son tamamladık da rahatladık ama bizim burda alamayan çok olmuş sınavdan bir hafta önce falan tamamlayanlar oldu. Benim ki öyle olmadı Allahtan....
Bir kerede gidip alsak yine iyi.Geçen sefer toplama kampına dönmüştü benim kitaplar.Her şehirden aldım heralde.En son iki tanesini babam Antalyadan yollamıştı burada bulamayınca.
Herkese merhabaaaaa :))
Ben daha kayıt olmaya gitmedim, bu hafta içinde halledeceğim umarım. Bugün kurstan bir arkadaşım aradı, aynı bürodan alıyoruz kitaplarımızı, büroya daha kitaplarımız gelmemiş, kızcağızı daha büyük diye kartaldaki büroya yollamışlar, kartal da daha kitaplar basılmadı, 1 ayı bulur demiş. Bu da demek oluyor ki yine bana hüsran bana yine hasret var...Bilgisayardan çalışmak zorunda kalacağım, o güzelim fosforlu kalemlerimi de kullanamayacağım...:))
Dün kursa gittim, daha ilk gün olduğu için kimse gelmedi doğru düzgün. Önümüzdeki sene ilk dönem arapça gramer, ikinci dönem farsça gramer varmış. Ayrıca orhun türkçesi de var önümüzdeki sene. Yandık ki ne yandık...
Ausum, ikinci kitabımı da bitirdim. Çok heyecanlıydı, şimdi bir kitaba daha başladım. Bakalım bu ne zaman bitecek...Sen ne alemdesin, bitirebildin mi?
Yemek topiğini açtınız mı? Benim oğlum bu akşama kereviz istedi, kereviz canavarıymış kendisi, öyle diyor..:)))
Bende bir tane bitirdim canım , kitap başlığında yazdım ama 2. yi elime almadım henüz.
Hastayım ya , boğazıma geçmeyen bir virüs yerleşti sanki , ayakta dolansam bacaklarım titriyor.Bir de şimdi eşim aradı , akşama babamlar gelebilirlermiş belki(!) dedi. Nefret ederim belkilerden.
Yattığım yerdeyim sabahtan beri , oğlumla bile uzaktan uzağa ilgiliyim . Belkiymiş miş. Kalk evi topla , birde gelmesinler
Toplanacak birşeyim de yok aslında ama bir haftadır cam pencere kapı bana bakıyor ben onlara , gelenlerde sanırsın temizlik üst kurulu her yeri incelerler.
Bak şimdi mesaj atmış , sen kalkma birtanem , ben erken gelir toparlarım
Yok canım i baktım varmış aynısından . Bugün ne yemek yaptın diye , resimli ya da tarifli değil ama yemekler.Öyle açarım bir tane ama elim resimlemeye gitmedi bir türlü.
Çok çok geçmiş olsun canım benim, dikkat et kendine. Tam ayındayız çünkü, hava bir iyi bir kötü, hastalanmaya en müsait ay mart ayı. Biz de parka gittik dün, tabii terledi, üşüdü üzerine benimki, şimdi burun akıyor, hapşırıyor. İnşallah hasta olmaz, çorapları da fora ettik havalar ısındı diye, ancak gece yatarken giydirebiliyorum.
Evet o belkiler hiç çekilmez, bir de dediğin gibi kendini kaldıracak halin yoktur ama kimse halden anlamaz, yaparsın edersin bir de gelmezler. Boşver sen de, olduğu kadar artık. Hiç canını üzme benim güzel arkadaşım...
Benim canavarında enerjisinde hiç düşüş yok ama o da hasta aslında . Öksürük var . Ihlamur , ada çayı , limon , bal , kabuk tarçın iksirimden içiyor .
Ben daha hiç ilaç vermedim yusufa. Bilmem neden bana direnci yüksek olsun , hastalıkla biraz savaşsın istiyorum vücudu.Tabii Allaha şükür büyük bir sağlık sorunu da yaşamadık , o zaman verirdim tabii.
Ya canım cuma zayıflama grupları var kk da , görmüşsündür mutlaka onlara katılayım dedim bugün , gaza gelir tetiklenirim azıcık.
İstersen sende gel. İşin içinde yarışma olunca sen de canavar kesilirsin valla 3 ayda iğne ipliğe döneriz arkadaşım
gazelcim , geçmiş olsun canım . Bende boğazlar kötü gerisi iyi şükür.
Sen merak etme hiç , biberon kitaplarına kavuşur kavuşmaz kullanır o kalemleri.
Böyle bir çığlık atasım var ki sorma gitsin ahiretlik , kabıma sığmıyorum
hayırdır ahretlik nedir bu relax olma durumları :) adrenalin patlaması falanmı var :)
ben tam tersine elimi kolumu kaldırasım yok
Yok canım yaa , tam aksine böyle sıkıntıdan , bir yerlere sarma hissiyatından çığlık atasım var
Hastayım ya onun etkiside var heralde , kaşının üzerinde gözü olan gözüme batıyor
bazen olur öyle...:) ilk gözüne kestirdiğine çatıp sinirini alabilirsin :) benim en kaprisli hallerimde zavallı eşim çeker triplerimi :)
ilk gözüme gelen o olduğu için absürd bişeyden patlıyorum sanırım :) oda idare ediyo beni napsın...ah canım biricik kocam :)
Canıım bir şeyde benzemesin yahuuu
Bende oğlumu hiç amaaaan sakınayım amaaaan terledi aamaaan üşüdü demeden büyüttüm , tabii ki dikkat ettim ama ileride narin olması için azıcık direnç lazım.
Ve bende sigara illetine 97 de başladım 2009 da bıraktım ,12 sene yerdim sigarayı bildiğin. 4 yıl elime almadım ama maalesef son 5 aydır içiyorum :26:
Gruplara başvurdum ben şimdi, 4. takım çağırmış beni , bende gideyim bari dedim