Düştüm mapus damlarına öğüt veren çok olur...
Toplasan o öğütleri burdan köye yol olur (cezaevi müdürlerine selam olsun )
Ana baba bacı gardaş dar günümde el olur (siz üstünüze alınmayın canlarım )
BDV belasına gardaş kırdığımız kafa bizim
Şarkısı eşliğinde hoşbuldum demek istiyorum Ausencia'm ve canım arkadaşlarım....
Evet sonunda mapustan çıktım....Sizlere düştüğüm yeri biraz tanıtmak isterim...
Eki Görüntüle 568786
Kazen güzel yere açmış cezaevini...Deniz manzaralı..Vallahi sıkıldıkça dışarı baktım, böyle derinlere daldım daldım gittim...Bazı geceler votka servisleri vardı...Manzara eşliğinde pek güzel gitti doğrusu...
Eki Görüntüle 568787
Siz acaba ne yapsam da bu güzel deniz manzaralı yere düşsem diye düşünedurun..Ben de kaldığım zindanı göstereyim sizlere
Dışı sizi içi beni yakar dedikleri bu olsa gerek, işte şu demir ranzada yattım 3 gün, inanabiliyor musunuz?
Bir yatağı çok gördüler bana
4 tarafım kara duvardı...Ooooyyy kilit, parmak demiiir, soğuuuk duvaaaar...Diye diye uyudum geceleri
Eki Görüntüle 568788
Eki Görüntüle 568789
O kara zindanlarda, kah oturdum melül melül hasretinizle yandım, kah gardiyanlara isyan edip beni çıkarmaları için yalvardım...Tabi bütün bu çabalarım nafileydi
Acımasız garidyanlar
Eki Görüntüle 568790
Sonra bilin bakalım ne oldu? Tahliye olacağım gün, yanıma yeni arkadaşlar geldi, içlerinden biri de tanıdık
Şu soldakini tanıdınız mı? Evet maalesef Arkangel
...Şaşkın konu dışına çıkmaktan tıkılmış içeri..O kadar da uyardım, tecrübe konuşuyor, ben ettim sen etme dedim ama dinleyen kim
Angela maalesef hanımağalık yapamadım, dediğim gibi çok az görüşebildik...
Allah kurtarsın diyelim buradan kendisine...
İşte böyle canlarım...Ben düştüm siz düşmeyin...
Ausencia, kuzum, parti yarın devam etsin bunu saymam
Az şımartın beni, çok zor yollardan geldim