pardon ya sanırım bilginiz yok:26:
ben diger topikte yazmıştım bunu unutmusum.
edebiyat öğretmeniyim _işsiz_
kpss üstüne alan sınavı gelecekmiş.
gelmesine gelsin de ocak oldu hala acıklama yok.
bilmiyordum burada olup olmadığını sanırım iyi bir arkadaşınız bu kadar tepki verdiğinize göre...
hayır tanımıyorum fakat girer girmez forum takipteki bu konu dikkatimi çekti bir izmirli olarak yeni üye oldum ben arkadaşlar:)
gözdağı değil kendimce bi uyarı canım sohbetle alakası olanlar mı girebiliyor sohbete anlayamadım ben bunu yeniyim kusura bakmayın..
Nette baktım henüz net birşey yokmuş .
Bak aynen böyle yazıyor.
Alan Sınavı İptal Edilebilir mi?
Daha önceki yıllarda olduğu gibi iptali söz konusu olabilir.Ancak konunun adli süreci olumlu sonuçlanması durumda iptal edilebilir.
forum takipte görünüyordu bu konu girdim ve okuyup yorum yaptım niye özellikle bulup çıkarayım ki hem neden bu kadar sorun oldu bu anlayamadım açıkçası herkes birşeyler yazmış benim yazmam neden bu kadar problem oldu
ebushh ne yaparsın
niye yazmıyorsun kızzzz
Okuyordur...
Bende karya 'nın konuya baktım...Yorumları yine müthiş
konu gerçektir değil mi:44:
valla imam mimam hepsi erkek yani
aus aslında haklısın bu konu kapanır, objektif yaklaşmak istesen de olayın kahramanlarının yaşam tarzı biraz bıçaksırtı yapıyor durumu, bu konu kapalı-açık atışmasına dönme ihtimali yüksek gibi görünüyor. ortada bir mağdure var ama kendine kapalıyım hazmedemiyorum yağtığımı demiş, bu da sündürdükçe süner sanırım. amacından sapar gibime de geliyor.
Yahu özellikle belirtmesi , büyük harflerle yazması bana inandırıcılık konusunda suni geldi.
Aman , daha çok yol alması gerek memleketin
ihmal etme kuzum gecmiş olsunKızlaaaar, size dün yazdığım saatten bu saate kadar uyudumUfak çaplı öldüm galiba
Kaç saat uyumuşum hesaplamadım, hesaplarım sonra
Şuan çok daha iyiyim...Yarın ya da salı günü tomografi çektireceğim, beyinde zararsız bir kitle var benim...Onu bir kontrol edelim...Kafada çatlak var yani ne olur ne olmaz
Bir vukuat var mı deyin bakayım?
Cinsiyeti farklı çıkan?
Hayatını kaliteli geçirip bizleri kalitesiz bulan?
Erkeğim, uzuvlarım çok gelişmiş diye gelen?
Bu arada dikkatimi çekmedi sanmayın, topikte en ufak bir yas belirtisdi göremedim
Ben demiyor muyum, ben yoksam tadınız tuzunuz olmayacak diye
Hayret bişi yani
melo şu görünmezlikten vazgeç artık
görmek istiyorum seni
Şimdi senin iyi beslenmen güç toplamam lazım arkadaşım ;
Bu da ıhlamurun ; dün sipariş vermiştin.
Konuyula alakasız olacak ama marka ürünleri satan toptancıları nerden bulabiliriz ?
Bunun için atlayıp ,İstanbul'a mı gitmek lazım ? İzmir'de bulamaz mıyım :26:
Kızlaaaar, size dün yazdığım saatten bu saate kadar uyudumUfak çaplı öldüm galiba
Kaç saat uyumuşum hesaplamadım, hesaplarım sonra
Şuan çok daha iyiyim...Yarın ya da salı günü tomografi çektireceğim, beyinde zararsız bir kitle var benim...Onu bir kontrol edelim...Kafada çatlak var yani ne olur ne olmaz
Bir vukuat var mı deyin bakayım?
Cinsiyeti farklı çıkan?
Hayatını kaliteli geçirip bizleri kalitesiz bulan?
Erkeğim, uzuvlarım çok gelişmiş diye gelen?
Bu arada dikkatimi çekmedi sanmayın, topikte en ufak bir yas belirtisdi göremedim
Ben demiyor muyum, ben yoksam tadınız tuzunuz olmayacak diye
Hayret bişi yani
melo şu görünmezlikten vazgeç artık
görmek istiyorum seni