Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ne zorun var yahu fenerbahçe ile....Galatasaraylı değilsen değilsindir bugünlük olmaz:KK37:

sevmiyorum büyük bir antipatim var.:KK19:
fbye karşı olmak icin yabancı takım bile tutabilirim geçici süreliğine:KK53:
o kadar söyleyim:KK52:

Kadına üzülmedim ki . bunun dalga konusu yapılması hoş degil .
Youtube yazan saplarin yorumlarini okudun mu ?
Eğlenecek baska şey mi yok allah aşkına .
Full küfür yazmışlar altına .

Okumadım canım , belli yerler var değil başkasına bana yorum yazdıklarını bilsem okumam.

Küfür etmenin seviyesini düşürüyorlar(saçma oldu ama öyle)

takım tutmam efendim ama çok çok sevdiğim dostum hasta gs'li ben de o uyuz olsun karalar bağlasın kendine gelemesin günü berbat geçsin diye yenilsin istiyorum gs...
şimdi çok seviyorsun bu ne lahana turşusu diyeceksiniz, haklısınız vallahi çok seviyorum ama gs'yi her şeyden üstün tutmasına acayip ayar oluyorum, ne demek gs bir beşerden üstün olabilir...
yenilsinler inşallahhhh dualarım tutar inşallahhh amin : )
bu arada Rabbimi bu tarz dualarla meşgul etmek ne kadar doğru orası da muamma : ))

takım tutmam efendim ama çok çok sevdiğim dostum hasta gs'li ben de o uyuz olsun karalar bağlasın kendine gelemesin günü berbat geçsin diye yenilsin istiyorum gs...
şimdi çok seviyorsun bu ne lahana turşusu diyeceksiniz, haklısınız vallahi çok seviyorum ama gs'yi her şeyden üstün tutmasına acayip ayar oluyorum, ne demek gs bir beşerden üstün olabilir...
bu arada Rabbimi bu tarz dualarla meşgul etmek ne kadar doğru orası da muamma : ))

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

gel kuzummm hemen bir tabak sanada ikram ederim yanında çeri domates yoğurt :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

lahana sarmasını o kadar severim ki kahvaltıda bile yiyebilirim yani:KK52:
ama sen böyle söyleyince benım daha cok canım istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84:

geçen biride bu kadına dalga geçip güldü..

onada aynı şeyi söyledim hasta bu kadın nasıl gülebiliyorsunuz ya dedim

Allah kimsenın aklını sağlıgını almasın yoksa kıçınıza TENEKE TAKIP gülecek o kadar çok insan varki

yanlız beni kimse yanlış anlamasın ben altını çiziyorum alay edenlere sözüm

Evet altını çizmen iyi olmuş , zira bu videonun; buradaki kadının saflığı benimde gülmeme sebeb oldu , hem de çok.
Rahmetli annemede çok gülerdim ama dalga geçtiğim anlamına gelmezdi bu pek tabii:KK34:

işte babam yüzünden hep:KK52:
erken kalkan yol alır diyip duruyor:KK53:

uyuşuk olmamalıymısız:KK14:

Aman hepimizin varacağı aynı yol , az erken az geç:KK52:

sevmiyorum büyük bir antipatim var.:KK19:
fbye karşı olmak icin yabancı takım bile tutabilirim geçici süreliğine:KK53:
o kadar söyleyim:KK52:

Tamam susabilirsin:KK53:

HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNN:KK16:

Evet altını çizmen iyi olmuş , zira bu videonun; buradaki kadının saflığı benimde gülmeme sebeb oldu , hem de çok.
Rahmetli annemede çok gülerdim ama dalga geçtiğim anlamına gelmezdi bu pek tabii:KK34:

Aman hepimizin varacağı aynı yol , az erken az geç:KK52:

Tamam susabilirsin:KK53:

[/B][/FONT]

öyle ama işte erken varmak gerekiyormus:KK31:

kızlar bu saatten sonra bizim alan sınavıın gelmesi dogru olabilir mi sizce yaa:KK14:
ocak geldi sistem nasıl degişecekkk:18:

Nasıl canım ? sen hangi bölümden mezundun ?

----
Melodi nasıl oldu ki kızlar ?

pardon ya sanırım bilginiz yok:26:
ben diger topikte yazmıştım bunu unutmusum.

edebiyat öğretmeniyim _işsiz:KK53:_
kpss üstüne alan sınavı gelecekmiş.
gelmesine gelsin de ocak oldu hala acıklama yok.:KK4:

Son düzenleyen: Moderatör:
aus çok mucuk, diğer hatunları da öyle : ))
bir başlık var kapalı olduğunu belirten bir arkadaşımız imam sevgilisyle beraber olmuş adam çekip gitmiş o foruma takıldım

meloya mesaj attım da dönmedi.
hala uyuyor ya da dinleniyor:44:

kızlar bu saatten sonra bizim alan sınavıın gelmesi dogru olabilir mi sizce yaa:KK14:
ocak geldi sistem nasıl degişecekkk:18:

Sizin kpss olaylarından çok uzağım ben , sadece bu sene bir arkadaşımın rica ile onun tercihlerini yapmıştım.
Onlarda da ışık hızıyla 2 günde yerleştirmeler açıklandı:KK52:

Nasıl canım ? sen hangi bölümden mezundun ?

----
Melodi nasıl oldu ki kızlar ?

Ya arayacağım biraz daha gelmezse , belki dinleniyordur dedim ama erken yattı uyanmıştır

pardon ya sanırım bilginiz yok:26:
ben diger topikte yazmıştım bunu unutmusum.

edebiyat öğretmeniyim _işsiz:KK53:_
kpss üstüne alan sınavı gelecekmiş.
gelmesine gelsin de ocak oldu hala acıklama yok.:KK4:

:KK31::KK31::KK31: Böyle bakıyorum sadece

aus çok mucuk, diğer hatunları da öyle : ))
bir başlık var kapalı olduğunu belirten bir arkadaşımız imam sevgilisyle beraber olmuş adam çekip gitmiş o foruma takıldım

Kaçmaz bir konu bulmuşsun ama az sonra kapanır konu benden söylemesi:KK34:

X