Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyide kardeşim topçuya yakın oturup oturmadığını sormamış ki arkadaş topçuda güzel yaparlar demişenteresan..
Maritsa sen üniteleri bitirdin mi bu arada;bende hala 4 ünite
iyide kardeşim topçuya yakın oturup oturmadığını sormamış ki arkadaş topçuda güzel yaparlar demişenteresan..
Ekledim bakabilirsin
buradayım
evet baktım ve gördüm, rabbim bağışlasın prensesınıBenim albüme bakıyordu az önce
çok benzıyonuz dedınız, bende gerçekten benzıyor muyuz diye tekrar koyayım dedımHerkes foto peşinde
hadi be sende , foto devrımını ben başlatmadımya aus var ya ben hic foto moto dusunmezdım bu afoyla surri benı bu hale getirdi yaa
aynen, ben sadece yüz hatlarımızı benzettım sen neyı benzettın söyle bir heletamam surriyle benzerligimizi konusuyorduk geldim
maritsa kımseye tavrımız yok ya hu
ben yorumlara pek güvenmıyorum, zevkler tartısılmaz çünkü fragman ve konuya bakarımyok yeni, sinemalarda henüz, bekleyelim bakalım, gerçi yorumlarda çok beğenmişler.
narmik senı gördüler dilleri tutuldu hee
evet baktım ve gördüm, rabbim bağışlasın prensesını
buradayım
hadi be sende , foto devrımını ben başlatmadım
aynen, ben sadece yüz hatlarımızı benzettım sen neyı benzettın söyle bir hele
:
Ya sorma saldım kendimi çok fenali.Kk sonumu hazırlıyor sanki .
Ne ayak kardeş :/ yeni üyelik ve ilk mesaj :/
Valalha sneın kadar kıskancc frsat bir insan görmedim ne dersen de evet dayım Konak ilçe emniyet müdür.
13 yaşındada barlara giriyordum. Sen o beyınsız aklına biraz soğuk su dokte yanmasın kaldırmaz o kafa bunları ee içi boş ondan
Hadi canım hadiiii
oo iyisin bizim ismail abi mi dayın senin yarın bi sorayım seni nasıl biriymişsin reşit olmadan sevgilinle yaşadığını biliyordur oda ortak demek ki bu suça türk kanunlarında aile izin verse bile reşit olmayan bir kızın böyle yaşamması kendisine sevgilisine ve en önemlisi ailesine suçtur burası senin büyük kanıt yerin şekerim dikkatli ol bence dayın da amcanda babanda olsa o da seninle kurban gitmesin bir tavsiye
oo iyisin bizim ismail abi mi dayın senin yarın bi sorayım seni nasıl biriymişsin reşit olmadan sevgilinle yaşadığını biliyordur oda ortak demek ki bu suça türk kanunlarında aile izin verse bile reşit olmayan bir kızın böyle yaşamması kendisine sevgilisine ve en önemlisi ailesine suçtur burası senin büyük kanıt yerin şekerim dikkatli ol bence dayın da amcanda babanda olsa o da seninle kurban gitmesin bir tavsiye
bende bende