Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Son düzenleme:
Surri nereye gitti yav
buradayım :KK53::KK53::KK53:
Benim albüme bakıyordu az önce:KK1:
evet baktım ve gördüm, rabbim bağışlasın prensesını:KK31::KK31:
Herkes foto peşinde:KK14:
çok benzıyonuz dedınız, bende gerçekten benzıyor muyuz diye tekrar koyayım dedım:KK53:
ya aus var ya ben hic foto moto dusunmezdım bu afoyla surri benı bu hale getirdi yaa:KK52:
hadi be sende , foto devrımını ben başlatmadım:KK25::KK53:
tamam surriyle benzerligimizi konusuyorduk geldim:KK14:
maritsa kımseye tavrımız yok ya hu:KK19:
aynen, ben sadece yüz hatlarımızı benzettım :KK53::KK53:sen neyı benzettın söyle bir hele:KK53:
yok yeni, sinemalarda henüz, bekleyelim bakalım, gerçi yorumlarda çok beğenmişler.
ben yorumlara pek güvenmıyorum, zevkler tartısılmaz çünkü:KK34: fragman ve konuya bakarım:KK53::KK53:

Ya sorma :KK43: saldım kendimi çok fenali.Kk sonumu hazırlıyor sanki .

Ne ayak kardeş :/ yeni üyelik ve ilk mesaj :/

Benimde sonum seninle aynı:KK14:

Kedinin dönüşü gibi bir koku geldi burnuma:KK52:

Düzenleme:yok vazgeçtim , türkçe düzgün ; onunla tartışan kimse onun dönüşü olabilir.

Son düzenleme:
Valalha sneın kadar kıskancc frsat bir insan görmedim ne dersen de evet dayım Konak ilçe emniyet müdür.

13 yaşındada barlara giriyordum. Sen o beyınsız aklına biraz soğuk su dokte yanmasın kaldırmaz o kafa bunları ee içi boş ondan :KK34:

Hadi canım hadiiii

oo iyisin bizim ismail abi mi dayın senin yarın bi sorayım seni nasıl biriymişsin reşit olmadan sevgilinle yaşadığını biliyordur oda ortak demek ki bu suça türk kanunlarında aile izin verse bile reşit olmayan bir kızın böyle yaşamması kendisine sevgilisine ve en önemlisi ailesine suçtur burası senin büyük kanıt yerin şekerim dikkatli ol bence dayın da amcanda babanda olsa o da seninle kurban gitmesin bir tavsiye

oo iyisin bizim ismail abi mi dayın senin yarın bi sorayım seni nasıl biriymişsin reşit olmadan sevgilinle yaşadığını biliyordur oda ortak demek ki bu suça türk kanunlarında aile izin verse bile reşit olmayan bir kızın böyle yaşamması kendisine sevgilisine ve en önemlisi ailesine suçtur burası senin büyük kanıt yerin şekerim dikkatli ol bence dayın da amcanda babanda olsa o da seninle kurban gitmesin bir tavsiye

kediyi tanıdıgın için m üye oldun anlamadım ben:KK53:

Kıza göz dağı fln mı veriyorsun kendi çapında :/ ne ayaksın .
Sohbetle gram alakası olmadan tipler ,içeriye dalmaya başladı .
:KK14:

Kal geldi birden .....

Ne oluyoruz dedim...............

O üye şu an burada değil banuuuuu..........:44:

allah allah 13 yaşında barlara gitmenin övünülmesi cern'de yeni bir buluş yapmanın övünülmesi ile eşdeğer...
bi yaşıma daha girdim : )

kimsin sen:KK53::KK53: yenı üyesin ve o yorumu buldun çıkardın ve yorum yaptın:KK53:Eki Görüntüle 578041

X