- 1 Ocak 2020
- 579
- 296
- 18
- 28
- Konu Sahibi Mevsim9080
-
Peyniri falan kesicem artık zaten olcak gibi değil çünkü.Uyku düzenine dikkat et, beyaz peyniri karabiberi azalt, kokuya ve gürültüye maruz kalmamaya çalış, parlak ışıklardan uzak dur, düzenli spor yap, aura geliyorlen hemen ağrıkesicini al ve sessiz ışıksız kokusuz nötr bir odaya geç.
bu ara havadan mı sudan mı bilinmez migrende kampanya var, bir alana iki bedava, baya yoğun ataklar geçiriyor çevremdeki herkes.
Aynen öyle çeken bilir gerçekten bu acıyı. Allah korusun bende yok kusma çok şükür.gecmis olsun cok kötü. kusturmadan rahat birakmaz... hele cocukla yalnizken tutunca. Allah düsmanima vermesin
Geçmiş olsun sizede. Allah çeken herkese yardım etsin çok zor uğraşmakAnnemde var bendede var genetik.avmigran hapı kullaniyor Annem.ben daha oncden kullaniyordum biraktim parol a baslamistim.simdi hamileyim bisey icemiyorum mecbur dayaniyorum kendi kendine geciyor
İlk defa duydum bir araştırayım tesekkür ederim inşallah iyi gelir.At kestanesi jeli varmis. Migrene ve agrilara iyi geliyormuş. Bi deneyin bence.
Cok zor kusma da oluyomu sizdeGeçmiş olsun sizede. Allah çeken herkese yardım etsin çok zor uğraşmak
Bu botox aylık birşey mi? Doktor bundan mı bahsetti hatırlamıyorum ama her ay olması gerek diyorduBotox uygulaması migren tedavisinde çok iyi sonuçlar veriyormuş. Araştırın mutlaka
Yok olmuyor çok şükür. Aman Allah korusun.Cok zor kusma da oluyomu sizde
Bu botox aylık birşey mi? Doktor bundan mı bahsetti hatırlamıyorum ama her ay olması gerek diyordu
Aaa ilginç peynir domatesi de pek severim.Migren ataklari yuzunden cok zorlannistim ilaclarin yan etkileri daha kotu bende arastirdim yiyecekler mesela peynir domates detikler cok ve stres yani kafaya bir sey takmayacaksin en iyi doktor sensin cok sukur ben boyle cozdum yillardir atak yok birde karbonat kullaniyorum sabah aksam bu beni. Rutin ph dengelerim cok sukur migren yok artik
Fiyat hakkında bir bilginiz var mı?Migren tedavisinde kaç ayda bir yapılıyor bilmiyorum ama normalde estetik içerikli uygulamalarda 6 ay sürüyor etkisi.
Bende seversim ama en aza indirdim kokulardan uzak dur parfum yumusatici vs. Uyku onemli en gec 23 ışık azalt evde sari isik kullan 8 den sonra kirmizi isik bunlar basit gibi ama inan işe yariyorAaa ilginç peynir domatesi de pek severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?