• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Auralı Migren Yardım !

Mevsim9080

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
579
296
18
28
Merhabalar arkadaşlar. Sanırım başka bir çarem kalmadığı burayı açtım. Konuya geçersek benim yıllardır auralı migrenim var. İki ayda bir olurdu önceden. çok fazla tekrar olunca doktora gittim ilaç verdi ilacın yan etkilerinden dolayı kullanmadım fakat tekrarlanınca yeniden gittim doktora ve bana sibelium diye bir hap verdi kullandım 6 ay boyunca sonra yeniden tekrar edince 1,2 defa üst üste doktor gittim ve haptan 2 adet kullanmamı istedi. kan testi vs yapmadı. ve belki inanmazsınız 4 gündür üst üste oldu artık çıldırmak üzereyim. Bu acıyı sadece çekenler bilir, anlar. Arkadaşlar migreni olup geçiren ya da şu doktor çok diye önerebilceğiniz? İzmir'de oturuyorum İzmir çevresinde önereceğiniz hastane, doktor, özel klinik var mı? Lütfen yardım edin artık dayancak halim kalmadı.

Annemde var bendede var genetik.avmigran hapı kullaniyor Annem.ben daha oncden kullaniyordum biraktim parol a baslamistim.simdi hamileyim bisey icemiyorum mecbur dayaniyorum kendi kendine geciyor

Uyku düzenine dikkat et, beyaz peyniri karabiberi azalt, kokuya ve gürültüye maruz kalmamaya çalış, parlak ışıklardan uzak dur, düzenli spor yap, aura geliyorlen hemen ağrıkesicini al ve sessiz ışıksız kokusuz nötr bir odaya geç.
bu ara havadan mı sudan mı bilinmez migrende kampanya var, bir alana iki bedava, baya yoğun ataklar geçiriyor çevremdeki herkes.

gecmis olsun cok kötü. kusturmadan rahat birakmaz... hele cocukla yalnizken tutunca. Allah düsmanima vermesin

Uyku düzenine dikkat et, beyaz peyniri karabiberi azalt, kokuya ve gürültüye maruz kalmamaya çalış, parlak ışıklardan uzak dur, düzenli spor yap, aura geliyorlen hemen ağrıkesicini al ve sessiz ışıksız kokusuz nötr bir odaya geç.
bu ara havadan mı sudan mı bilinmez migrende kampanya var, bir alana iki bedava, baya yoğun ataklar geçiriyor çevremdeki herkes.
Peyniri falan kesicem artık zaten olcak gibi değil çünkü.

Annemde var bendede var genetik.avmigran hapı kullaniyor Annem.ben daha oncden kullaniyordum biraktim parol a baslamistim.simdi hamileyim bisey icemiyorum mecbur dayaniyorum kendi kendine geciyor
Geçmiş olsun sizede. Allah çeken herkese yardım etsin çok zor uğraşmak

Migren ataklari yuzunden cok zorlannistim ilaclarin yan etkileri daha kotu bende arastirdim yiyecekler mesela peynir domates detikler cok ve stres yani kafaya bir sey takmayacaksin en iyi doktor sensin cok sukur ben boyle cozdum yillardir atak yok birde karbonat kullaniyorum sabah aksam bu beni. Rutin ph dengelerim cok sukur migren yok artik

Migren ataklari yuzunden cok zorlannistim ilaclarin yan etkileri daha kotu bende arastirdim yiyecekler mesela peynir domates detikler cok ve stres yani kafaya bir sey takmayacaksin en iyi doktor sensin cok sukur ben boyle cozdum yillardir atak yok birde karbonat kullaniyorum sabah aksam bu beni. Rutin ph dengelerim cok sukur migren yok artik
Aaa ilginç peynir domatesi de pek severim.

Aaa ilginç peynir domatesi de pek severim.
Bende seversim ama en aza indirdim kokulardan uzak dur parfum yumusatici vs. Uyku onemli en gec 23 ışık azalt evde sari isik kullan 8 den sonra kirmizi isik bunlar basit gibi ama inan işe yariyor

Back