aura ne demek?

yok benimki kıskanmak değil kesinlikle gıcık olmak :))
bende güzel kızlar hakkında kıskançlık olmaz mesela
hatta çoğuyla çok yakın arkadaş olurum çünkü çoğunda özgüvenleri yerindedir ve sizin oranızla buranızla uğraşıp çekiştirmezler kıskançlıktan dolayı.
belki başka biri için kullanılsa bu söz bu kadar dikkatimi çekmezdi tabi onu kabul ediyorum ama şuanki amacım biraz merak biraz da kendimi geliştirmek istemekten.
ben de hiç birşeyin doğuştan olduğuna inanmıyorum tam tersi :)
düşünceler davranışlara, davranışlar kişiliğe dönüşür bence. dolayısıyla düşüncelerini değiştirebilen insanın hayatı da değişir.
iyi bişey olduğu kesin gerçi. belki bende de vardır bilmiyorum:) bu kız için aurası var diyen arkadaş aynı gün bana "seni gördüm mutlu oldum yaa iyi ki denk geldik neşem yerine geldi" demişti. dedim ya ilk defa duydum bilmiyorum merak işte :)
yoga meditasyon bi ara çok yoğun yapardım ama reiki hakkında hiç bi bilgim yok ve hayatımda çok yararlı olduğunu düşünüyorum eğer bunlarla alakalı bişeyse iyi bişeydir kesin biraz araştıracağım:))

Aura herkesde vardır. Aura gelişmesinden ziyade değiştirilebilir. Mesela bir gün arkadaşını gördün bitkin yorgun üzüntülü ağır kasvetli bir havası var. Ama bir başka gün aksine çok neşeli mutlu onun yanında olmaktan herkes zevk alıyor ya da hani partinin yıldızıydı derler ya o havada. İşte bunlar kişinin değişen ruh halleriyle alakalı. Önce düşünce bazında değiştirmelisin kendini kin nefret gibi duygulara sebep olan düşüncelerden arındırmalısın. Düşüncelerden sonra zaten duygularda kendiliğinden değişecek bu da enerji olarak yansıyacaktır.

aura bir nevi insanın enerji alanı demek, herkeste var, psişik güçlerin veya 3. gözün çakraların açık değilse gözle görülmez, ama aurayı görebilen insanlar da var. renk renk ayrılır. 7 ayrı katmandan oluşur. her renk insanın karakteriyle ilgili bilgi verir özetle.

Aura nedir ya?
Ona bizim dilde havalı derler.
Bazen de kendini beğenmiş, şımarık, ukala, küstah, salak kızlar olur ya onlara derler.

Yeni tabirimiz hayırlı olsun :) Demek şimdi bu moda...
Ve çoğu moda deyim gibi yanlış maalesef.Herkesin aurası vardır.

Beden aracılığıyla her türlü ruhsal etkinliğimizin vibrasyonel olarak yansıdığı ve dışarıdan gelen titreşimleri gene beden vasıtasıyla ruhsal mekanizmaya aktaran bir ışın duvarıdır diye açıklamışlar net bilgi olarak, yaygın anlamı olarak da enerjinin etkileşimle dışa vurumu olarak biliyorum tabi kesin bir bilgi değil benimkisi, yalnızca ana hatları ile okuma ile bilinen bir ayrıntı.

Böyle söylediğinizde..aklıma o kızın aurasının turuncu renkte olabileceği geldi..
Turuncu cinsel enerji rengi aurada (hatırladığım kadarıyla)
Erkeklere çekici gelen bu olmuş olabilir.

Biraz fikir verir belki..
Bu arada benim auramdaki yoğun renk Mor... :)
Ayrıca aurada tek bir renk olmaz...

Kırmızı:
Hırs rengidir. Genellikle duyusal arzularla, bedensel zevklerle ilgili-hırslara yenik düşmüş kimselerde görülür (şehvete, midesine düşkünlük vb.)

Kahverengi:
Çeşitli tonlarla ve bileşimlerle görülen kahverengi bencillerin temel rengidir. Bu renge genellikle yürek karartıcı kahverengi-gri olarak rastlanır ki, bencilliği gösteren bu aura ne yazık ki insanlarda en sık rastlanan auradır.

Kahverengi ve kırmızımsı renk akımlarıyla kaplı aura ise hayvanlık aşamasından insanlık aşamasına yeni geçmiş, tekâmül düzeyi çok geri varlıkların aurasıdır. Duygular biraz incelik kazandıkça, kırmızımsı renk açıklaşmaya ve az da olsa yeşil renk görünmeye başlar. Kahverengimsi kırmızı ve koyu kan kırmızısı akıntılarla kaplı auralar akıl yeteneği gelişmemiş olanlarda görülür.

Yeşil:
Zeka rengidir. Zeka arttıkça aurada yeşil artar. Fakat bu, insanın ahlak bakımından da gelişmesi anlamına gelmez. Kurnaz, dalavereci aura yeşil-gri olur.

Sarı:
Açık seçik düşünebilmenin ve çıkar gütmeyen yüksek fikirlerin sözkonusu olduğu zihinsel yapının rengidir. Açık sarı yüksek ve kapsamlı düşünen insanların aura rengidir. Bunlarda sezgi kanalı da açılırsa ve arınmış bir imajinasyona sahiplerse bu açık sarı altın parlaklığı kazanır.

Turuncu:
Açık sarı auralı varlıklar yüksek bir gelişme göstermiş olmalarına rağmen gurur ve beğenilme (takdir edilme) isteğini tümüyle aşamamamışlarsa, bu sarı zaman zaman turuncuya dönüşür.

Mavi:
Kendini asil bir amaca, ideale, ruhaniyete adayanlarda mavinin tonları
egemen olur. İdealizmin rengi çivit mavisidir. Fazla düşünme alışkanlığı olmayan ve insanlığın tekâmülüne katkıları iyi huylu olmaktan ibaret olan mistik mizaçlı (yani saf, maneviyat duygulan olan), başkalarının acılarını paylaşan, anlayışlı,iyiliksever kimselerin auraları güzel bir mavi renkte parlar. Bunlar bir de zihinsel yönlerini geliştirdikleri takdirde auraları mavi-yeşil olur. Fakat mavi, kahverengiyle karışmışsa, dindar fakat egoist kimseler söz konusudur.

Mavi
-yeşil:
Mavi auralı kimseler ayrıca akıl-zihin yeteneklerini de geliştirip insanlığın tekâmülüne zihinsel etkinlikleriyle katkıda bulunduklarında auralarında yer yer mavi, yer yer yeşil akımlar belirir veya auraları mavi-yeşil bir ton alır. Bu auralarda mavi, iç bir noktadan yayılan açık tonlu renklerle aydınlanır. İyi' niyetli ve aktif olan aydınların, parlak buluşlarını kendi duyusal hırsları için değil de, gerçekten insanlığın yararı için yapmış ve verimli düşünceler üretebilmiş olanların ve bilge denilen kimselerin auraları böyledir.
Mor, pembe, erguvanı: İyiliksever, yardıma hazır, hep hayır işleyici kimsele*rin rengidir.

Açık menekşe (açık mor):
Mavi auralı varlıklardan, kendini insanlığın tekâmül etmesi gibi soylu bir amaç uğruna feda etmeyi göze alanlarda, insanlığın tekâmülüne hizmet etmek üzere çalışma isteğinde olanlarda mavi rengin yerini açık menekşe rengi alır.

Son düzenleme:
şeytan tüyü var'ın afillicesi

aura renklerimizi nasıl öğrenebiliriz peki? benim ne renk acaba :) arkadaşımın aura diye bahsettiğinin gerçek anlamında kullanmadığına eminim ama ona yakın bişeyler kastetti heralde.

Ha bide reklamlarda gördüm.
Aura diye şofben varmış.
O kızın da acaba şofbeni falan mı vardı ki? :44::44::44:

Aura enerji demek.Şeytan tüyü bir nevi.Bazen bir insan ne kadar çirkin olsa da öyle bir şey olur ki büyülenirsiniz o insan hep konuşsun,hep çevrede olsun istersiniz.Ya da kimisi kusursuz bir yüze,güzelliğe sahiptir ama bir türlü ısınamazsınız,beyniniz onu çirkin olarak nitelendirir.
İnsanın iç enerjisidir aura.Pozitif,neşeli,konuşkan insanların aurası güçlü olur,o insana çekicilik katar.

aura renklerimizi nasıl öğrenebiliriz peki? benim ne renk acaba :) arkadaşımın aura diye bahsettiğinin gerçek anlamında kullanmadığına eminim ama ona yakın bişeyler kastetti heralde.

Aura testleri var nette canım ama onlar objektif değiller o kadar.En doğrusu çevrendeki insanların bir kısmına sor,beni düşününce aklına hangi renk geliyor diye.Çoğunluğun söylediği renk senin aurandır.İnsan beyni tanıdığı kişileri zaten bilinçaltında renklere,hayvanlara vs. şeylere göre sınıflandırır.Bunu farketmeden yaparlar.

bak şimdi merak ettim bu auranın rengi nasıl öğreniliyor :)

internetten bi tane çözdüm yeşil çıktı benim auram ama netteki testten bakması saçma geldi bana da :)
senin dediğin daha güzelmiş du bakalım yarından itibaren sorayım herkeslere :))

internetten bi tane çözdüm yeşil çıktı benim auram ama netteki testten bakması saçma geldi bana da :)
senin dediğin daha güzelmiş du bakalım yarından itibaren sorayım herkeslere :))

Aynen nette saçma şeyler çıkabilir.Hatta kendin de bir düşün çevrendeki insanları bir renkle eşleştir sonra netten anlamlarına bak.Kime hangi rengi seçiyorsan o insanın karakterini yansıtır.

aura görmek öyle kolay bir şey değil-miş. insanlar yıllarca egzersizler yapıyormuş bunun için.

gerçekten bu konu ilginizi çekip meraklıysanız, parapsikoloji kitaplarını deneyin derim, ruhsal güçleri geliştirme teknikleri serisinin kitaplarını öneririm.

uzun bir süreç tabi, gerçekten meraklısı olmayan bir insan 20 sayfasını okuyamaz.

bu arada aura tek bir renkten oluşmuyor, örnek olarak :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…