kesinlikle kıskanıyosun ama:)
aura iyi enerji demek türkiyede, gittiği yerde farkedilen,kendisini farkettiren her şekilde albenisi bulunan gibi bişey anlamına geliyo.
çalışmakla sahip olunan bişey değil,doğuştan varolan bi özellik.güzeldir,iyidir.
peki o aura herkese iyi mi gelir? ben çünkü o kızla tanıştığımda acayip itici hissetmiştim yani problem bende mi yoksa kızın bana hissettirdiğiyle mi alakalı acaba. çünkü tanışmadan da bi kere göz göze gelmiştik o zaman esas çok itici hissetmiştim çünkü yandan yandan pusmuş bi yerde acayip dikkatle ve ilgiyle aynen şu şekilde bakıyordu
kız hakkında herkesten özellikle erkeklerden pek çok pozitif yorum alınca da şaşırmıştım doğal olarak
çok sevdiğim çok beğendiğim ayılıp bayıldığım kızlar var onlar hakkında böyle düşünmüyorum gerçekten de afet gibiler yani kıskançlıktan dolayı değil.
aura renklerimizi nasıl öğrenebiliriz peki? benim ne renk acaba :) arkadaşımın aura diye bahsettiğinin gerçek anlamında kullanmadığına eminim ama ona yakın bişeyler kastetti heralde.
Aura testleri var nette canım ama onlar objektif değiller o kadar.En doğrusu çevrendeki insanların bir kısmına sor,beni düşününce aklına hangi renk geliyor diye.Çoğunluğun söylediği renk senin aurandır.İnsan beyni tanıdığı kişileri zaten bilinçaltında renklere,hayvanlara vs. şeylere göre sınıflandırır.Bunu farketmeden yaparlar.
internetten bi tane çözdüm yeşil çıktı benim auram ama netteki testten bakması saçma geldi bana da :)
senin dediğin daha güzelmiş du bakalım yarından itibaren sorayım herkeslere :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?