vaktim olsa okuyabilirdim ileride aklımda bulunsun bakayım :)
değişik bir konuymuş.
aurayı seksi sanmaktan nerelere geldi :)
ama insanların birer rengi olduğuna inanabilirim herkesin hissettirdikleri farklı çünkü gerçekten de.
gerçi aura tek renk değil diyorsunuz ama oralar biraz beni aşıyor :) önce tek renkten başlayayım ben en iyisi :))
aurayı ilk kez duyuyorum cahil ben
ama bir mesaj dolanırdı bir ara telefonlarımızda hani renkler ve anlamları yazardı da gönderdigimiz kişler cevaplardı benim rengim ne diye.
bana da hep beyaz oldugumu söylerlerdi.
öyle bir şey mi ki:26:
evet öyle bir şey,çevreniz sizi sakin,huzur verici,dürüst olarak algılıyor.
Ben Reiki ile ilgileniyorum. Gözlerimi kapattığımda sürekli mor renk görürüm. Ve beni iyi hissettiriyor.
Mor şifacı rengiymiş..Reiki master'ım bunun benim baskın aura rengim olduğunu söylemişti.
Bir de auramı görüntülemiştim bir cihaz yardımıyla... Aynen yukarıda arkadaşın paylaştığı gibiydi.. Eşim de gelmişti o zaman...onun aurası çatlaklarla dolu idi.
Bu şu demek oluyor; Aura düzgün ise, yani çatlak yok ise, dış etkenler negatif enerjiler kolay kolay aurandan fizik bedenine ulaşamıyor yani seni koruyor.
Ben Reiki ile ilgileniyorum. Gözlerimi kapattığımda sürekli mor renk görürüm. Ve beni iyi hissettiriyor.
Mor şifacı rengiymiş..Reiki master'ım bunun benim baskın aura rengim olduğunu söylemişti.
Bir de auramı görüntülemiştim bir cihaz yardımıyla... Aynen yukarıda arkadaşın paylaştığı gibiydi.. Eşim de gelmişti o zaman...onun aurası çatlaklarla dolu idi.
Bu şu demek oluyor; Aura düzgün ise, yani çatlak yok ise, dış etkenler negatif enerjiler kolay kolay aurandan fizik bedenine ulaşamıyor yani seni koruyor.
merhaba.aura vardır her bireyin kendine ait bir enerji rengi vardır.fakat bu enerji renginin diğer insanları olumlu yada olumsuz etkilemediği kanıtlanmıştır çeşitli deneylerle.şöyleki herkes tarafından yüksek auralı olarak tanımlanan bir birey bir odaya oturtulmuştur(duvarın dibine) ona yüksek auralı diyen kişilerden hepsi tek tek odanın dışında duvara yakın kısımda tutulup herhangi bir enerji değişimi hissedilip hissedilmediği sorulmuştur.ve kişiler hissetmediklerini söylemişlerdir.yani içerde o arkadaşlarının olduğunu bilmiyorlar ve enerjide hissetmiyorlar.eğer aura enerjisi pozitif yada negatif etkiliyor olsaydı kişiyi görmeden de etkilerdi.
velhasıl;
kişi sevdiği insanlara onda sevilecek bir şey göremediğinde yada sevgisini birşeye bağlayamayıp karşılıksız sevdiğinde aurası yüksek gibi bir kaç neden bulurlar.bir insan bir insanı gülüşünden bakışından sevebilir normalde muhteşem harika güzel değildir ama konuşunca sevilen bir insandır genelde aurası yüksek diye tanımlananlar.
Aura için özel bir fotoğraf makinası var. Siz auranıza nerede baktırdınız? Bende öğrenmek isterim şahsen :)
görüntüleme yaptığınız cihaz hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz?
o cihazların para tuzağı olduğunu ve sadece çakrası açık kişiler tarafından saf gözle görülebileceğini okumuştum. cihaz gerçek miydi?
en objektif yorum bu olmus sanirim:)) evet ben de cok inanmadim aura gormek vs biraz paranormal olaylara giriyor ve adi ustunde normal oldugunu dusunmuyorum bir de bilimsel bosey oldugunu dusunmuyorum. tesekkurler yorumunuz icin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?