Canım daha önceki konundan biliyorum sevgilinin işyerinde çalışan bir kız ile mesajlaşıyordu bir arkadaşın aurası çekici demişti sanırım.. o yüzden mi soruyorsun ? o konu ne oldu bilmiyorum ama takılma canımm bence sende güzel bir kızsındır kendine güven milletin aurasını elektriğini boşver
Aura benim bildigim kadarı ile halı yıkama makinesi idi bizimde var​ama sanırım arkadaşınız başka anlamda kullanmış güzel türkçemiz varken neden yabancı kelime kullanıyor
ahaha evet ondan sordum yani merak ettim biraz takintiliyim neymis bu aura dedim:) kendime guveniyorum ama iyi bi ozellik bu anladigim kadariyla iyi biseyse ben de kendimde olmasini isterim kizi kiskandigimdan degil ama belki bende de vardir arkadaslarim hep seni gordum mutlu oldum yaa fln derler ama bilmiyorum merak iste :)
bi de ben gunluk hayatta kullanimi hic duymamistim basta seksi gibi bisey dusundum ama soylediklerini dusununce arkadasimin seksilik cikmiyordu ben de dedim dusunup duracagima bi kizlara sorayim:))))
Aura reiki ile ilgili bir kavram. Hepimiz aslında birer enerji kaynağıyız. Dışardan bakınca katı durağan nesneler gibiyiz ama aslında son derece canlı enerji maddeciklerinden oluşuyoruz. Kaynayan suya baktığınızda ince bi enerji dalgası görürsünüz ya da mum ışığına baktığınızda işte insanlarda da bu türden bir katman var. Dikkatli konsantre olan kişiler bu enerjileri ve renklerini farkedebiliyor. Üzüntü halindeki kişinin rengi siyah, gri, koyu kırmızı tonlarda olurken neşeli kişinin ise sarı, huzurlu mutlu olanın mavi yeşil tonlarda olabiliyor. Tabi bu enerji kişinin ruh halinin güçlülüğüyle oranı değişiyor. Çok neşeli, olumlu, pozitif kişilerin enerji katmanları çok geniş alana yayıldığı için yeni bir ortama girdiklerinde hemen o ortamın atmosferine etkide bulunabiliyorlar. Enerji güçlü tutma dıştan gelen etkilerle değil, iç dünyamızı güçlendirerek, olumlu düşünce ve duygularla sağlayabiliriz. Bana göre en etkili yöntem -mış gibi yapmak. Evet çok kötü haber aldın, moralin bozuk, kaygılısın ama -mış gibi yap yani herşey harıkaymış, mükemmelmiş gibi düşün. Öyle öyle aura rengi değişecektir. Ya da hangi rengin ruh haline bürünmek istiyorsan o rengi düşünerek, güzel nesnelerde o rengi arayarak ya da hayal ederek rengi değiştirebiliriz. Benim genelde turuncudur çok kişiye sordum hep turuncu diyorlar:))
Önceki konunu okuduğumda "o kızın aurası var" sözünü okumuştum ve gülümsemiştim :)
Aura insanların vücudunu sarmalayan elektromanyetik alan demek. Yani biz göründüğümüzden ibaret değiliz.
Hepimizi çevreleyen bu elektromanyetik alan (aura) bizi dışardan gelen negatif etkilere karşı koruyabildiği gibi, aynı zamanda,
etrafımızdakileri de kendimize çekebilme gücüne sahiptir.
Yani şöyle, bazı insanların yanında durmak istemez, sıkılır, daralır hatta çığlık atmak isteyebilirsin.. Bu o kişinin aurasının etkisinden kaynaklanır.
Bazı kişiler ise bizi kendisine çeker.. huzur buluruz... vs.
Auramızın belirli renkleri vardır. Ruh halimize göre o renkler değişebilir..Ve aura katmanlardan oluşur.
Bu aura dedikleri şey kişiye özel değildir herkeste vardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?