• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Atopik Egzama

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

YSTRDY

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
37
1
611
İstanbul
merhaba iki ay önce kızımın dirseğinde kabuklu bir kaşıntı oldu daha sonra bütün vücuduna yayıldı doktora götürdüm atopik egzama teşhisi koydu bazı kortizon içeren kremler verdi kullandığım sürece geçiyor fakat bıraktığım anda başlıyor kızım altı yaşında bu gerçekten çok moral bozucu geçen gün çok tahriş olmuş losyonunu sürünce çok ağladı tabiki bende onunla birlikte..aynı sorunları yaşayan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsınlar.

meraba canım öncelikle geçmiş olsun bunu en iyi ben bilirim bendede var krem kullanırsın geçer bırakırsın tekrar başlar sana tavsiye edecegim tek şey var ve çözüm sadece bu zaten ben sana özelden msn mi vereyim ordan görüşelim

merhaba askım benim bebeğimde var eger verecegın formul geçiriyorsa bana da ozelden verirmisin tesekkurler

Merhaba, 15 seneden fazladır kuru egzamadan muzdaribim. Doktorun verdiği ilaçlar da fayda etmedi özellikle stresli olduğum dönemlerde artıyor. Dirseklerimde, ayak baş parmaklarımda, ayağımın bilekle birleştiği yere yakın kısımda çıkıyor. Pul pul olup kuruyor. Koparıyorum bazen ve yara oluyor. Bazı dönemler tamamen kayboluyor bazı dönemlerde azıyor....Çaresini bilen varsa söylerse ben de çok sevinirim.

meraba canım öncelikle geçmiş olsun bunu en iyi ben bilirim bendede var krem kullanırsın geçer bırakırsın tekrar başlar sana tavsiye edecegim tek şey var ve çözüm sadece bu zaten ben sana özelden msn mi vereyim ordan görüşelim

benim kızımda da aynı sorun başladı. bana da özelden mesaj atarak bildirir misin?

neden özelden? bildiğin bir şey varsa yaz bizde deneyelim arkadaşım !

benim kızımdada vardı bebekiğinden beri mayıs gibi başlar temmmuza kadar yoğun çıkardı çilek çikolata domates gibi alerji riski yüksek yiyecekleri azaltırdık doktorun verdiği bi krem vardır onu sürerdik bu zaten çocuk egzeması kızım şimdi 11 yaşında ve iki senedir çıkmıyo diyebilirim ..terle daha çoğalıyo sık yıkanmakta azaltıyo sanırım bizim denize girincede azalmıştı

Back