• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları atopik dermatit ve gıda alerjisi acil yardım!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sadmother

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
6
0
36
Antalya
yaklaşık 4 aydır atopik dermatiti ve gıda alerjisiyle uğraşıyorum. Canım kızım 8 aylık şu an ve çok zor bir süreç yaşamaktayız. En nadir vakalardan biri olduğunu söylüyor doktorlar. Psikolojik olarak çok yıprandım ve çaresiz kaldım.
tek çözüm kortizon veriyoruz ama nerye kadar .Bu tür bir problem yaşayan varsa lütfen irtibata geçelim...
şimdiden teşekkkürler Tüm bebeişlere Allah sağlık versin..

merhaba 2.5 aylık bir oğlum var 2. ay rutin kontrolunda farklı bir çokçuk dr gittik.alerji alanında uzman olduğu öğrenmiştik.eşimde alerji-egzama alerjik astım falan var ...oğlumuzda olma ihtimali %40 imiş....bebğimiz yüzünü görünce hemen atopik dermatit dedi...ancak şuan birşey yapamayacağımnzı 6 ay boyunca sadece ama sadece anne sütü vermem gerektiğini belirtti...

Sizede geçmiş olsun size şunu söylemeliyimki bizim 3 aylıkken belirtiler başlamıştı fakat tam teşhis konamadığı için süreç ilerledi ve eritrodermiye kadar gittik ve 6 gün hastanede yattık .Çok zor günler geçirdim şu anda yine egzemamız aktif durumda .Kızarıklıklar fazla çoğalmadan kan dan süt alerjisine bakıyorlar ona baktırmanızı öneririm ve bu tür bebekler çok alerjik oluyor , eğer emziriyorsanız sizinde yediklerinize çok dikkat etmeniz gerekir.

Back