• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları atopik cilt

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

EgeliFatosh

oğluma kardeş geliyor..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
1.465
3
156
Ankara
bebeginin cildi atopik olan var mi?dr bize simdilik avene krem onerdi, iki gundur kullaniyoruz, gecmezse kortizonlu krem verecekmis...kullanmak istemiyorum onu, dogal yollardan nasil gecer acaba? zeytinyagi vs?
o kadar da ozel urunler kullanmistik, mustela, sebamed falan, olacagi varsa oluyor demek ki, zaten genetik olurmus cogunlukla, bana cekmis bebegim:(

Canım bizde de aynı aylarda aynı dert vardı, benim de denemediğim şey kalmadı ne yazık ki. Bir ara aptamil kullanırken o da çok kabartmıştı oğlumu, onu kestik bebelaca geçtik daha iyi geldi. Ama bu arada ben oğluma kullandığım bebe yağını falan kestim bir süre, hiç bir şey sürmedim vücuduna. Bu da bize iyi geldi, şimdi maşallah bir sorunumuz kalmadı. En son doktor kontrolüne kadar doktorumuz alerji testi yapmak istiyordu ama o da durum düzelince vazgeçti herhalde.

Bu arada biz de kısa bir süre kortizonlu krem kullandık, özellikle boyun kısmında çok kızarıklık oluyordu, ama fazla kullanmamamızı sıkı sıkı tembih etti doktorumuz, kızarıklık geçince hemen kesin dedi. O krem de hemen geçiriyordu kızarıklığını, ama tabii en güzeli zararsız bir şekilde bu dönemi atlatması, umarım sizin için ihtiyaç olmaz o tip bir kreme...En kısa zamanda atlatırsınız inşallah, şimdiden geçmiş olsun...

tesekkurler cvbin icin, bizimde en cok boynunun alti kizariyor, hatta bi keresinde t shirt u kan olmustu, umarim kortizonlu krem kullanmak zorunda kalmayiz, o kadar da dikkat ettim temizligine bakimina, kullandigim urunlere, ailede de benden baska o kadar hassas cildi olan yok,baska bilgisi olan var mi?

Back