- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
aynen bende boyle dusunuyorum birde yazdıklarında mantık var chp yuzunden hristiyan oldum demiyor mesela:)bunca yalaka insan varken gerçekten cesurca davranıyor.istese 2 yalakalıkla konserlerde boy gösterebilirdi bazıları gibi
adam ustelik kendisiyle dalga gecebilecek kadar da ozguven sahibi..ben cok iyi bir sarkıcıyım demiyor zaten sarkılarından ustune gidenlerde kalıveriyor oyle :))Dediginiz dogru olsaydi Atilla Tas bugun 5-6 senesini pisi pisine hucrelerde gecirenlerin yanina gitme riskini alarak AKP karsiti twitler yayinlamak yerine Hulya Avsar, Tugce Kazaz gibi bos beles insanlarin safinda yer alip iktidari pohpohlamakla zaman gecirirdi. Hem gundeme gelip hem para kazanmak icin oylesi daha uygun olmaz miydi?
Insanlari karalamak icin bile biraz mantik gerekir, yoksa iddialariniz komik kacar, guleriz hep beraber ama boyle vatani milleti icin kelle koltukta yazan insanlara ayip olur gene de...
Atilla Tas'i anlamak icin avatarima bir goz atmanizi tavsiye ederim. Sanatci veya Hamcokelekci, umurumda degil, o bir insan... Vatanina asik bir insan, bir vatansever, onemli olan da bu.
Tuhaf olan ne? Gene ayni seyleri soyluyorlar onlarin hakkinda, degisen birsey yok yane..hükümeti destekleyen sarkici yalaka
muhalefet olan sarkici cesur...
simdi yalaka denen sarkicilar zamaninda muhalefetti ama cesur denmiyordu ne hikmetse..
bölücü, kinci, hain deniyordu
tuhaf....
Hamcokelekten baska baska sarkilarida var yaaa..
Siz sevmiyormussunuz takip etmemissiniz..
Bari camur atmayin..
Nihat dogan nereee Atilla Tas nereee..
Seviyorum ben valla.
Aaa yok canim valla Hulyayi Nihati anlarim da,Hayir yani, sanki Hülya Avsar, Ebru Gündes, Nihat Dogan felan ne yapmis? Düsünüyorum da, onlarin en son sarkilarini bile hatirlayamiyorum. Onlarda yillardir onun, bunun yalakasini yaparak gündemde kaldilar, yoksa pek sanatçi olduklarindan dolayi degil
Aaa yok canim valla Hulyayi Nihati anlarim da,
Ebru Gundesi bunlarla ayni kefeye koymak hakaret olur..
Yeni albumu var Ebru Gundesin,
sarkilariylada gayet gundemde canli canlida soyluyor catir catir,
ki kac yil gecsede unutulmayacak sarkilari var,
cok deli hayraniyim valla
Bir Hulya Avsar, bir Nihat Dogan Ebrunun serce parmagindaki kesip attigi tirnagi bile olamaz