Atilla Taş serbest bırakıldı

Kimse atilla tasa buyuk sanatci da demedi, egitimli de demedi. Ulke hakkinda konusmak icin egitimli olmak mi gerekiyormus veya sanatci? Hicbirimiz konusmayalim madem. Hatta egitimden kulturden yoksun insanlar basimizdayken atilla tasi vasifsiz diye yargilamak komik oluyor.
Zamaninda soyledigi sarkilar veya diziler beni ilgilendirmiyor keza sevdigim biri degildir. Ama cok cesur oldugu kesin...
12 yasindaki kizi bile tayyibe hakaret paylasimindan gozaltina alan hukumet iktidarken boyle konusabilmek cesurluktur. Bari buna camur atmayin hamcokelek bilmem ne diye.

Atilla Taş'ın yaptığının gündeme gelme çabasıyla yok.Aloo duymayanlar için hükümetle ilgili eleştirel yazılar yazanların içeriye alındığı bir ülkeyiz biz,yiyorsa başkaları da gündem olmak için yapsın böyle şeyler.

adam ustelik kendisiyle dalga gecebilecek kadar da ozguven sahibi..ben cok iyi bir sarkıcıyım demiyor zaten sarkılarından ustune gidenlerde kalıveriyor oyle :))

hükümeti destekleyen sarkici yalaka
muhalefet olan sarkici cesur...

simdi yalaka denen sarkicilar zamaninda muhalefetti ama cesur denmiyordu ne hikmetse..
bölücü, kinci, hain deniyordu

tuhaf....

hükümeti destekleyen sarkici yalaka
muhalefet olan sarkici cesur...

simdi yalaka denen sarkicilar zamaninda muhalefetti ama cesur denmiyordu ne hikmetse..
bölücü, kinci, hain deniyordu

tuhaf....
Tuhaf olan ne? Gene ayni seyleri soyluyorlar onlarin hakkinda, degisen birsey yok yane..

Ayni olaydan muzdarip bir baska vatandasimizin sosyal medyadaki paylasimi:

Değerli arkadaşlarım,

Bugün muayenehaneme, hasta görürken 3 polis geldi tebligat için. Ekte gördüğünüz belgeyi tebliğ ettiler. Twitter'da yaptığım paylaşımlar nedeniyle 7 gün içinde Vatan Cad Emniyet'te ifade vermeye çağırıyorlar.

Polisler çok nazikti, "Dr bey, biz de çok üzülüyoruz bu tebligatları yaparken, ama görevimiz nedeniyle mecburuz" dediler. Ben de onlara, yanlış birşey yapmadığımı, kimseden korkumuzun olmadığını söyledim.

Bu hafta içinde avukatımla gidip ifade vereceğim. Bu arada, belki bu iletiyi paylaştığım doktor gruplarında, başbakanın eşi kadın - doğum uzmanı meslektaşımız da vardır veya bir tanıdığı kendisine iletir, o da belki eşine iletir: BİZ YURTSEVERLER, BUNLARDAN YILMAYIZ, KORKMAYIZ. MÜCADELEMİZİN BEDELİ NEYSE DE ÖDERİZ. Ancak unutmasınlar ki, bizlerin ödediği bedel, yarınlarda bu diktatörlük uygulamalarını yapanların ödeyeceği bedeller yanında bir hiç kalır. Çünkü eninde sonunda, zalimler, anayasal suç işleyerek ifade ve eylem özgürlüğünü baskı altında tutanlar kaybeder, akıl-bilim-adalet ve özgürlük kazanır. Bunun da böyle olacağını hep beraber göreceğiz. 7 yaşındaki oğluma ve doğmuş doğmamış tüm oğullarımıza ve kızlarımıza aydınlık ve özgür bir Türkiye inşa edip bırakacağız, buna inancım sonsuzdur.

Saygılarımla,
Dr İbrahim Sözen

Biraz mantığı olan insan bilir zaten. Atilla Taş Chp'ye yalaka olsa ne olur olmasa ne olur? Ona ne kazandırır?
Böyle bir düşüncesi olsa hükümete yalakalık yapardı. Tek başına iktidar olan mı kazandırır yoksa muhalefet partisi mi?

Bundaki yalakalığı biri bana açıklasın gözünüzü seveyim.

Hamcokelekten baska baska sarkilarida var yaaa..
Siz sevmiyormussunuz takip etmemissiniz..
Bari camur atmayin..
Nihat dogan nereee Atilla Tas nereee..
Seviyorum ben valla.

Hayir yani, sanki Hülya Avsar, Ebru Gündes, Nihat Dogan felan ne yapmis? Düsünüyorum da, onlarin en son sarkilarini bile hatirlayamiyorum. Onlarda yillardir onun, bunun yalakasini yaparak gündemde kaldilar, yoksa pek sanatçi olduklarindan dolayi degil

Aaa yok canim valla Hulyayi Nihati anlarim da,
Ebru Gundesi bunlarla ayni kefeye koymak hakaret olur..

Yeni albumu var Ebru Gundesin,
sarkilariylada gayet gundemde canli canlida soyluyor catir catir,
ki kac yil gecsede unutulmayacak sarkilari var,
cok deli hayraniyim valla

Bir Hulya Avsar, bir Nihat Dogan Ebrunun serce parmagindaki kesip attigi tirnagi bile olamaz

Ebru Gündeş candir gerisi heycandir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…