Bu adamin basina gelecek var. Zaten tarafliligindan dolayi iktidar tum yapacagi isleri engelliyormus. Yakinda ayagini kaydirirlar. Cok cesur bi insan.
Yaaaa neymis o ben bilmiyorum ben de gulmek istiyorumÇok ta zeki bir insanmış..Ben Atilla Taş'ın bu profilde olduğunu hiç bilmezdim.
Okan bayülgende yaptığı sefiller espirisini hatırladım bak gene
Yapacagi isler engelleniyormus derken?
Bu zamana kadar "Ham Cökelek"´ten baska ne isini(!) gördük ki yapacaklari isler engellensin bu zat-i muhteremin.
Senelerdir bi baltaya sap olamamis, sonra bi gezi furyasi cikmis,
almis bütün twitt ergenlerini arkasina, isi gücü iktidara sallamak, sözde "ak trollere" kapak yapmak.
Senelerdir hic bi sekilde ulasamadigi basariya bilmem kac yüz retweetle ulasildigini saniyor kanimca.
Ha bi de cok retweet aldigi sözde kapak sözlerinden kitap bastirmis bu aydin insan
Iktidari desteklemiyor olabilir, bunu anlarim,
fakat sen Paris´teki katliam olaylarinda kalkip kendi ülkenin basbakaniyla alay edip, onu itibarsizlastirma kampanyasi yapmaya kalkarsan, cezan da en güzel sekilde verilir. Ve aldigin ceza da umarim sana kapak olur.
Hey Allahın sen nelere kadirsin...Büyük sanatçı-dahi-cesur yürek olmakla,yalaka-cahil-boş olmak arasında incecik bir çizgi varmış meğer,oda akp imiş
Hey Allahın sen nelere kadirsin...Büyük sanatçı-dahi-cesur yürek olmakla,yalaka-cahil-boş olmak arasında incecik bir çizgi varmış meğer,oda akp imiş
bence fazlaca cesur..görüşü ne olursa olsun sevmiyorum bu adamı..
Nihat doğanın başka versiyonu işte. İkisi de gundeme gelelim de nasıl olursa olsun modunda
Dediginiz dogru olsaydi Atilla Tas bugun 5-6 senesini pisi pisine hucrelerde gecirenlerin yanina gitme riskini alarak AKP karsiti twitler yayinlamak yerine Hulya Avsar, Tugce Kazaz gibi bos beles insanlarin safinda yer alip iktidari pohpohlamakla zaman gecirirdi. Hem gundeme gelip hem para kazanmak icin oylesi daha uygun olmaz miydi?Atilla tas in ben de samimi oldugunu düşünmüyorum birsekilde gundeme gelmeye çalışıyor allahaskina ne kariyeri ne egitimi var gercekten de ham cokelek dışında neyini duyduk ki