Çocuk Hastalıkları Ateşliyiz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aynen katılıyorum
dr kadir tuğcuyu kızım doğduğundan beri takip ediyorum.
görüşleri çok değerli benim için

ben de tam tersi kadir tuğcunun hiç bir fikrini onaylamıyorum.söyledikleriyle yaşadıklarım tamamen zıt.

arkadaşlar 38 dereceye kadar mudahale edılmemelı 38 ustunde kontrol edılmelı sık sık ateş olculmlı lakın ılac verılmesı tarfatarı degılım hala yukselıyorsa ılık banyo yapılmalı ılık banyodan sonra ateste dyuşm gozlenmıyorsa dr goruşulelı bu arad bı olcek ateş dusurucu verılebılır.

herkesin kendi tercihi elbette ama 40 derece gorup de yine de ates dusurucu vermeyen gorunce sasirdim dogrusu,belki biz fazla korkuyoruz,belki risk almiyoruz veriyoruz ilaci ama dusununce Allah muhafaza havale gecirse geri donusu yok.Havale riskinin yaninda ates dusurucunun zarari hic kalir.Annemin komsusunun oglu havale gecirdi,atesli oldugu bir gece basinda beklerken uyuya kalmis annesi ve ilacini aksatmis,ciglik cigliga annemlere kosmus,annem anlatir cansiz baygin bedeni gorunce ne yapacagimizi sasirdik,bebegin annesi de oglu oldu sanmis.Babam bebegin dilini cikarmis bogazindan bogulmasin diye ve hastaneye yetistirmisler,cocuk hala tedavi goruyor ve bi dunya ilac icecek omur boyu.Ya rabbim ne kotu bir tecrubedir,kimseye yasatmasin insallah.Ben atesten cok korkanlardanim ve asi oldugunda bile kizima daha atesi yukselmeden parasetamol verenlerdenim,herkesin kendi tercihi ama sakaya gelmez,dikkat edin guzel anneler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…