Ateşim yüksek acaba gebemiyim?

Testiniz de silik çizgi görüyorum insAllah hamilesinizde testi yeniledinz mi merak ettim
Merhaba evet dün tekrarladım resmi paylaşıyorum hemen. Bugün geciken 4. Günüm. Ve hamileyim değerleri dün ölçtürdük 281,4 çıktı çok şükür. Şimdi iyi bir doktor arayışı başlayacak tabi

hayırlı olsun hamileliğiniz size birşey sormak istiyorum ateşinizi nasıl ölçtünüz koltuk altından mı ve hangi saat ölçüldüğünün önemi var mı yanıtlarsanız çok sevinirim

oh cok sukur. Cok sevindim adina hayirlisiyla rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah.

hayırlı olsun hamileliğiniz size birşey sormak istiyorum ateşinizi nasıl ölçtünüz koltuk altından mı ve hangi saat ölçüldüğünün önemi var mı yanıtlarsanız çok sevinirim
Selam açıkcası hamile kalmak için hazırlıklara başlıyacağımız dönem adetim bitti öncelikle ovulasyon dönemi olmak üzere her gün her an ölçtüm. Sabah ölçün diyorlar ama genelde uyandığımda ateşim standart oluyordu sonrada yükseliyordu. Bende ki cihazın resmini koyuyorum ben kulaktan temaslı ölçüyorum. Onlar daha net sonuç veriyor. Valla yatarken kalkarken sabah akşam farketmiyor kontrol ediyordum. Ve regl adet dönemi takip uygulamaları var ona da not alıyordum her detayı

Eklentiler

• 0F531E48-D6E2-4FFE-831D-451E8B90E9B2.png
    206,4 KB · Görüntüleme: 311
nerde 2 çizgi gördünüz resmen tek çizgi
Merhaba çift çizgi netleşti açıkcası o resim adetten 4 gün önceydi dün gecikmeden sonra tekrar yaptım ve hamileyim kan testinde de netleştirdik resmi de paylaşıyorum.

Eklentiler

• 13B700F7-E828-4EE7-B819-3A750E1ACEC5.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 337
Gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla ilerler insAllah ikinci testiniz de gördüm MasAllah

çok sağol canım detaylı yazdığın için bende normal çubuk şeklinde dijital termometre var normalde ağızdan ölçüyorlarmış bi konu var bununla ilgili orda yazmışlar ama benim farenjitim var kronik ağzım boğazım alev alev yanıyor hep ne kadar doğru olur bilemedim boşvereyim bekleyeyim en iyisi ben :))

hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah bebeğini

Öyle bir durum varsa net birşey diyemeyeceğim ama illaki 1 derece de olsa oynar arada fark oluşur. O şekilde de anlayabilirsin. Hayırlısı olsun canım benim. Çok teşekkürler bu arada amin inşAllah

Merhabalar ben yeni katıldım buraya öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla al bebeğini kucağına insallah
Bende bekleyenlerdenim bat 10 premens belirtileri var ayırt edemiyorum ama çok heyecanliyim farklı olarak bir tek kasığıma ani batma hissediyorum ara ara, bir de ateşim 37.1 ve üstü çıkıyor 10 gün nasil geçecek bilmiyorum rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın insallah

Amin canım benim inşAllah kavuşuruz sağlığıyla. Geçer geçer ben rüyalarımda görür olmuştum artık bu ay o kadar odaklanmıştık. Hayırlısı önce isteyelim yaradan da hayırlısını nasip etsin inşAllah

Merhaba öncelikle hayırlı olsun yerleşme kanamanın tam olarak nasıldı bende bu ay yasadım kahverengi regli günümü 2 gün gecmişti 4 gün sürdü ama sadece 1 gün kırmızı diger günler hafif leke kahverengi sürekli test negatif cıktı 3.gün yapmiş tim şuan da akıntı geldi 4 gün önce kahverengi ve 4 gündür çok kasık agrım var adet günüme 9 gün var

Benim yumurtlama günümden tam 7 gün sonra geldi bir gün geldi diğer 3 gün az az geldi sonra kesildi. Regl günümden 3 gün sonra da kan ve idrar testinde çıkmıştı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…