Merhaba evet dün tekrarladım resmi paylaşıyorum hemen. Bugün geciken 4. Günüm. Ve hamileyimTestiniz de silik çizgi görüyorum insAllah hamilesinizde testi yeniledinz mi merak ettim
hayırlı olsun hamileliğiniz size birşey sormak istiyorum ateşinizi nasıl ölçtünüz koltuk altından mı ve hangi saat ölçüldüğünün önemi var mı yanıtlarsanız çok sevinirimMerhaba evet dün tekrarladım resmi paylaşıyorum hemen. Bugün geciken 4. Günüm. Ve hamileyimdeğerleri dün ölçtürdük 281,4 çıktı çok şükür. Şimdi iyi bir doktor arayışı başlayacak tabi
nerde 2 çizgi gördünüz resmen tek çizgiay ben resmen ıkı cızgı goruyorumhayırlısı olsun ınsallah
sizin icin usenmedim resmin rengini az degistirip çizginin gorunurlugunu artirdim....nerde 2 çizgi gördünüz resmen tek çizgi
oh cok sukur. Cok sevindim adina hayirlisiyla rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah.Merhaba evet dün tekrarladım resmi paylaşıyorum hemen. Bugün geciken 4. Günüm. Ve hamileyimdeğerleri dün ölçtürdük 281,4 çıktı çok şükür. Şimdi iyi bir doktor arayışı başlayacak tabi
Selam açıkcası hamile kalmak için hazırlıklara başlıyacağımız dönem adetim bitti öncelikle ovulasyon dönemi olmak üzere her gün her an ölçtüm. Sabah ölçün diyorlar ama genelde uyandığımda ateşim standart oluyordu sonrada yükseliyordu. Bende ki cihazın resmini koyuyorum ben kulaktan temaslı ölçüyorum. Onlar daha net sonuç veriyor. Valla yatarken kalkarken sabah akşam farketmiyor kontrol ediyordum. Ve regl adet dönemi takip uygulamaları var ona da not alıyordum her detayıhayırlı olsun hamileliğiniz size birşey sormak istiyorum ateşinizi nasıl ölçtünüz koltuk altından mı ve hangi saat ölçüldüğünün önemi var mı yanıtlarsanız çok sevinirim
Merhaba çift çizgi netleşti açıkcası o resim adetten 4 gün önceydi dün gecikmeden sonra tekrar yaptım ve hamileyim kan testinde de netleştirdik resmi de paylaşıyorum.nerde 2 çizgi gördünüz resmen tek çizgi
Yaaa çok teşekkür ederim. Nasıl mutluyum bir bilsen. Allah sağlığıyla kucağıma almayı da nasip eder inşAllahoh cok sukur. Cok sevindim adina hayirlisiyla rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah.
Gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla ilerler insAllah ikinci testiniz de gördüm MasAllahMerhaba evet dün tekrarladım resmi paylaşıyorum hemen. Bugün geciken 4. Günüm. Ve hamileyimdeğerleri dün ölçtürdük 281,4 çıktı çok şükür. Şimdi iyi bir doktor arayışı başlayacak tabi
çok sağol canım detaylı yazdığın için bende normal çubuk şeklinde dijital termometre var normalde ağızdan ölçüyorlarmış bi konu var bununla ilgili orda yazmışlar ama benim farenjitim var kronik ağzım boğazım alev alev yanıyor hep ne kadar doğru olur bilemedim boşvereyim bekleyeyim en iyisi ben :))Selam açıkcası hamile kalmak için hazırlıklara başlıyacağımız dönem adetim bitti öncelikle ovulasyon dönemi olmak üzere her gün her an ölçtüm. Sabah ölçün diyorlar ama genelde uyandığımda ateşim standart oluyordu sonrada yükseliyordu. Bende ki cihazın resmini koyuyorum ben kulaktan temaslı ölçüyorum. Onlar daha net sonuç veriyor. Valla yatarken kalkarken sabah akşam farketmiyor kontrol ediyordum. Ve regl adet dönemi takip uygulamaları var ona da not alıyordum her detayı
Teşekkürler sırada sağlıklısıyla beklemek kaldı. Çok mersiGözünüz aydın çok sevindim sağlıkla ilerler insAllah ikinci testiniz de gördüm MasAllah ❣
Öyle bir durum varsa net birşey diyemeyeceğim ama illaki 1 derece de olsa oynar arada fark oluşur. O şekilde de anlayabilirsin. Hayırlısı olsun canım benim. Çok teşekkürler bu arada amin inşAllahçok sağol canım detaylı yazdığın için bende normal çubuk şeklinde dijital termometre var normalde ağızdan ölçüyorlarmış bi konu var bununla ilgili orda yazmışlar ama benim farenjitim var kronik ağzım boğazım alev alev yanıyor hep ne kadar doğru olur bilemedim boşvereyim bekleyeyim en iyisi ben :))
hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah bebeğini
Merhaba kızlar... Sonunda bende burdayım. Önemle size de danışmak istediğim konu gebelik ile ilgili. Bu ay eşimle baya planlı ilerledik. Yumurtlama günü için ovulasyon testi ile günü netleştirdik. Günaşırı münasebetimiz oldu. Haliyle bu ay bekliyoruz. Yumurtlama gününden tam 8 gün sonra yerleşme kanaması yaşadım. Tabi bu kanama kahverengi renkteydi aralıklı bir şekilde 5 gün kadar sürdü.Diğer belirtileri de açıkcası yaşıyorum. Tam 28 gün regl dönemim. Bu ay tam olarak bugün yarın başlaması gerekiyor. Eğer gebelik yoksa tabi... Bu evrede en önemli nokta yerleşme kanaması sırasında idrar testi yapıldığında genel olarak negatif çıkarmış. Bugün dayanamayıp test yaptım resmi aşağıda paylaşıyorum. Ve ayrıca değerlendirilmek üzere birde ateşimi takip ediyorum. Normalde ateşim standart 36.9 dur hep... Dün 37.1 bugün ise 37.5 ve 37.2 arasında değişiyor. Regl döneminde ateş düşermiş.. Sizce hamile olabilir miyim aynı durumları yaşayan arkadaşlar paylaşırlarsa acayip sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Merhabalar ben yeni katıldım buraya öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla al bebeğini kucağına insallahMerhaba kızlar... Sonunda bende burdayım. Önemle size de danışmak istediğim konu gebelik ile ilgili. Bu ay eşimle baya planlı ilerledik. Yumurtlama günü için ovulasyon testi ile günü netleştirdik. Günaşırı münasebetimiz oldu. Haliyle bu ay bekliyoruz. Yumurtlama gününden tam 8 gün sonra yerleşme kanaması yaşadım. Tabi bu kanama kahverengi renkteydi aralıklı bir şekilde 5 gün kadar sürdü.Diğer belirtileri de açıkcası yaşıyorum. Tam 28 gün regl dönemim. Bu ay tam olarak bugün yarın başlaması gerekiyor. Eğer gebelik yoksa tabi... Bu evrede en önemli nokta yerleşme kanaması sırasında idrar testi yapıldığında genel olarak negatif çıkarmış. Bugün dayanamayıp test yaptım resmi aşağıda paylaşıyorum. Ve ayrıca değerlendirilmek üzere birde ateşimi takip ediyorum. Normalde ateşim standart 36.9 dur hep... Dün 37.1 bugün ise 37.5 ve 37.2 arasında değişiyor. Regl döneminde ateş düşermiş.. Sizce hamile olabilir miyim aynı durumları yaşayan arkadaşlar paylaşırlarsa acayip sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Amin canım benim inşAllah kavuşuruz sağlığıyla. Geçer geçer ben rüyalarımda görür olmuştum artık bu ay o kadar odaklanmıştık. Hayırlısı önce isteyelim yaradan da hayırlısını nasip etsin inşAllahMerhabalar ben yeni katıldım buraya öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla al bebeğini kucağına insallah
Bende bekleyenlerdenim bat 10 premens belirtileri var ayırt edemiyorum ama çok heyecanliyim farklı olarak bir tek kasığıma ani batma hissediyorum ara ara, bir de ateşim 37.1 ve üstü çıkıyor 10 gün nasil geçecek bilmiyorum rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın insallah
Amin canim inşallahAmin canım benim inşAllah kavuşuruz sağlığıyla. Geçer geçer ben rüyalarımda görür olmuştum artık bu ay o kadar odaklanmıştık. Hayırlısı önce isteyelim yaradan da hayırlısını nasip etsin inşAllah
Merhaba kızlar... Sonunda bende burdayım. Önemle size de danışmak istediğim konu gebelik ile ilgili. Bu ay eşimle baya planlı ilerledik. Yumurtlama günü için ovulasyon testi ile günü netleştirdik. Günaşırı münasebetimiz oldu. Haliyle bu ay bekliyoruz. Yumurtlama gününden tam 8 gün sonra yerleşme kanaması yaşadım. Tabi bu kanama kahverengi renkteydi aralıklı bir şekilde 5 gün kadar sürdü.Diğer belirtileri de açıkcası yaşıyorum. Tam 28 gün regl dönemim. Bu ay tam olarak bugün yarın başlaması gerekiyor. Eğer gebelik yoksa tabi... Bu evrede en önemli nokta yerleşme kanaması sırasında idrar testi yapıldığında genel olarak negatif çıkarmış. Bugün dayanamayıp test yaptım resmi aşağıda paylaşıyorum. Ve ayrıca değerlendirilmek üzere birde ateşimi takip ediyorum. Normalde ateşim standart 36.9 dur hep... Dün 37.1 bugün ise 37.5 ve 37.2 arasında değişiyor. Regl döneminde ateş düşermiş.. Sizce hamile olabilir miyim aynı durumları yaşayan arkadaşlar paylaşırlarsa acayip sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Merhaba öncelikle hayırlı olsun yerleşme kanamanın tam olarak nasıldı bende bu ay yasadım kahverengi regli günümü 2 gün gecmişti 4 gün sürdü ama sadece 1 gün kırmızı diger günler hafif leke kahverengi sürekli test negatif cıktı 3.gün yapmiş tim şuan da akıntı geldi 4 gün önce kahverengi ve 4 gündür çok kasık agrım var adet günüme 9 gün varMerhaba kızlar... Sonunda bende burdayım. Önemle size de danışmak istediğim konu gebelik ile ilgili. Bu ay eşimle baya planlı ilerledik. Yumurtlama günü için ovulasyon testi ile günü netleştirdik. Günaşırı münasebetimiz oldu. Haliyle bu ay bekliyoruz. Yumurtlama gününden tam 8 gün sonra yerleşme kanaması yaşadım. Tabi bu kanama kahverengi renkteydi aralıklı bir şekilde 5 gün kadar sürdü.Diğer belirtileri de açıkcası yaşıyorum. Tam 28 gün regl dönemim. Bu ay tam olarak bugün yarın başlaması gerekiyor. Eğer gebelik yoksa tabi... Bu evrede en önemli nokta yerleşme kanaması sırasında idrar testi yapıldığında genel olarak negatif çıkarmış. Bugün dayanamayıp test yaptım resmi aşağıda paylaşıyorum. Ve ayrıca değerlendirilmek üzere birde ateşimi takip ediyorum. Normalde ateşim standart 36.9 dur hep... Dün 37.1 bugün ise 37.5 ve 37.2 arasında değişiyor. Regl döneminde ateş düşermiş.. Sizce hamile olabilir miyim aynı durumları yaşayan arkadaşlar paylaşırlarsa acayip sevinirim. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?