Çocuk Hastalıkları Ateş yardım edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.070
309
Merhaba.
Bebeğim 10 aylık.ikimizde hastayız atesimiz var ben biraz toparladım ama kızımın ateşi düşmüyor ne yaptıysam 2 kere hastaneye gittim hiç bir şey yapmadılar kızım aglamaktan catladi . yazarken bile agliyrum
Klasik calpol antibiyotik fitil dönüşümlü veriyrum sadece bezi var üstünde ona rağmen yarım derece düşüyor
Doktor da bana parol plus yazmış ozlelikle sordum bişey olur mu diye yok dedi şimdi ise kızım emmek istemiyor ne yapcam ya

Dr tam bir teşhis koymadı mı bebeğe
İnfluenza testi yapsınlar
Şu ata çok yaygın
Çok geçmiş olsun kıyamam ben size
Geçecek merak etme biz de yeni atlattık

Emmek istememesi hasta olduğundan dolayı merak etme.
Hemen birkaç diş sarımsak ez zeytinyağı ile karıştır iyice .. zeytinyağı kısmını yani bebek olduğu için sarımsak değmesin ayağına zeytinyağlı yerini ayak altına sür çorap giydir. On aylık oğlumun ateşini on dakikada düşürmüştü bu karışım.
Çok geçmiş olsun

Biraz duşta kalsın sizde gırın. Tam olarak atesı kaç aceba ılaclarını aldı mı. Su verın bol bol

Geçmiş olsun biz temmuzda covid olduk oğlumun ateşi 6 gün 40 derece altına hiç düşmedi Doktor serum taktı vs vs o da düşüremedi . Doktor bebeğinize serum takmadı mı ?

Ilık suya koyduk beklettik tam şuan 37.5 ama kafa tarafı bence 39 gibi su da içmiyor tek meme vardı o da şimdi emmiyor
Kafa ve vücûd ısısı degısıyor endıse etme. İlaçlarını ıctıyse duzelır biraz daha az bırseyler yedırmeye çalış olması tekrar dus aldır. 39 geçerse tehlıke başlar diye bıliyprum.

Geçmiş olsun biz temmuzda covid olduk oğlumun ateşi 6 gün 40 derece altına hiç düşmedi Doktor serum taktı vs vs o da düşüremedi . Doktor bebeğinize serum takmadı mı ?
Cok sağolun size de geçmiş olsun
Biz ilaç kullanmıyor kusuyor dememize rağmen serum vermedi serum fayda etmez dedi

Cok sağolun size de geçmiş olsun
Biz ilaç kullanmıyor kusuyor dememize rağmen serum vermedi serum fayda etmez dedi
Çakma doktor herhalde ne saçmalıyorsa neye fayda etmeyecek serumu takacak ateşi düşecek çocuk yemek yiyecek emecek vs siz başka doktora gidin.

kızım 2 kere covid geçirdi. ikisinde de dirençli ateşi oldu 3 4 gün 40 derecenin altına inmedi en son 40,6 ile havale geçirdiği için yatış verdiler. Çok iyi bir çocuk doktoru yavaş akışlı değişik bir serum verdi. 24 saat tek serum aldı ve o serumdan sonra 40 altına düşmeyen ateş düştü. Farklı hekime götürün acile değilde çocuk uzmanı olan acile götürün

Of çok geçmiş olsun bizde aynı duruma geliyorduk neredeyse kendi doktorumuz gece msj attı hemen pandemiye gidin devlet hastanesine diye bizi yönlendirdi yoksa evde havale geçirecekti oğlum 5 saat yavaş akışlı bir serum takmışlardı

Atesin kac gunu bugün. 6.hastalik olabilir 4 5 gun geçmeyen ates sonra vucut döküyor 6.hastalik ise yapacak bisey yok 38.5 kdr zaten ilac vermeyin diyorlar vucut enfeksiyonla savaşıyor .bizimki olmuştu 5 gun ates surdu 3 kere dr gittik 39.5 bile gorduk kackere fitil serum hic bisey dusurmemisti 5.gun düştü en son vucut atinca 6.hastalik dedi antibiyotik ilk icmisti sonra dr bırakın dedi viral enfeksiyonda antibiyotik kullanilmiyor .birde bu sene gecmeyen öksürük ve ates varmis .sakin olun ince giydirip enzireceksiniz agiz icinde yara varmi. el ayak agiz ici dokuntu ates varsa el ayak hastaligida boyle 6.hastalik ve elayak hastaligi gecirmis biriyiz vala zordu inatci bi ateşimiz vardi 2 sindede gecmis olsun

Ilık duş aldırın ama suya sokup çıkarma değil su aksın tüm kafasından itibaren vücut ıslansın dakikalarca ve hemen kurutmayın havlunun üzerinde kafası ıslak, vücut ıslak beklesin biraz yavaşça düşer ama suya hemen sokup çıkarırsanız hiç bir şey elde edemezsiniz.

Viral hastalık geçiriyordur zaten antibiyotik fayda etmez hastaylen vücut tüm enerjiyi iyileşmeye harcar ve ateş ondan yükselir çocuk iştahsızlaşır normal bu. Sakin olun geçmiş olsun.