- 12 Mayıs 2018
- 1.070
- 309
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
Dr tam bir teşhis koymadı mı bebeğeMerhaba.
Bebeğim 10 aylık.ikimizde hastayız atesimiz var ben biraz toparladım ama kızımın ateşi düşmüyor ne yaptıysam 2 kere hastaneye gittim hiç bir şey yapmadılar kızım aglamaktan catladi . yazarken bile agliyrum
Klasik calpol antibiyotik fitil dönüşümlü veriyrum sadece bezi var üstünde ona rağmen yarım derece düşüyor
Doktor da bana parol plus yazmış ozlelikle sordum bişey olur mu diye yok dedi şimdi ise kızım emmek istemiyor ne yapcam ya
Emmek istememesi hasta olduğundan dolayı merak etme.Merhaba.
Bebeğim 10 aylık.ikimizde hastayız atesimiz var ben biraz toparladım ama kızımın ateşi düşmüyor ne yaptıysam 2 kere hastaneye gittim hiç bir şey yapmadılar kızım aglamaktan catladi . yazarken bile agliyrum
Klasik calpol antibiyotik fitil dönüşümlü veriyrum sadece bezi var üstünde ona rağmen yarım derece düşüyor
Doktor da bana parol plus yazmış ozlelikle sordum bişey olur mu diye yok dedi şimdi ise kızım emmek istemiyor ne yapcam ya
İnfluenza şüphelendi ama negatif bir şey demedi evde ılık bez yap dedi bu yani..Dr tam bir teşhis koymadı mı bebeğe
İnfluenza testi yapsınlar
Şu ata çok yaygın
Çok geçmiş olsun kıyamam ben size
Geçecek merak etme biz de yeni atlattık
Çıkarttım 38.5 38.8Bezini de çıkart biraz , kaç çıkıyor ateşi
Ilık suya koyduk beklettik tam şuan 37.5 ama kafa tarafı bence 39 gibi su da içmiyor tek meme vardı o da şimdi emmiyorBiraz duşta kalsın sizde gırın. Tam olarak atesı kaç aceba ılaclarını aldı mı. Su verın bol bol
Kafa ve vücûd ısısı degısıyor endıse etme. İlaçlarını ıctıyse duzelır biraz daha az bırseyler yedırmeye çalış olması tekrar dus aldır. 39 geçerse tehlıke başlar diye bıliyprum.Ilık suya koyduk beklettik tam şuan 37.5 ama kafa tarafı bence 39 gibi su da içmiyor tek meme vardı o da şimdi emmiyor
Cok sağolun size de geçmiş olsunGeçmiş olsunbiz temmuzda covid olduk oğlumun ateşi 6 gün 40 derece altına hiç düşmedi Doktor serum taktı vs vs o da düşüremedi . Doktor bebeğinize serum takmadı mı ?
İnşallah deidginiz gibidirKafa ve vücûd ısısı degısıyor endıse etme. İlaçlarını ıctıyse duzelır biraz daha az bırseyler yedırmeye çalış olması tekrar dus aldır. 39 geçerse tehlıke başlar diye bıliyprum.
Çakma doktor herhalde ne saçmalıyorsaCok sağolun size de geçmiş olsun
Biz ilaç kullanmıyor kusuyor dememize rağmen serum vermedi serum fayda etmez dedi
Of çok geçmiş olsun bizde aynı duruma geliyorduk neredeyse kendi doktorumuz gece msj attı hemen pandemiye gidin devlet hastanesine diye bizi yönlendirdi yoksa evde havale geçirecekti oğlumkızım 2 kere covid geçirdi. ikisinde de dirençli ateşi oldu 3 4 gün 40 derecenin altına inmedi en son 40,6 ile havale geçirdiği için yatış verdiler. Çok iyi bir çocuk doktoru yavaş akışlı değişik bir serum verdi. 24 saat tek serum aldı ve o serumdan sonra 40 altına düşmeyen ateş düştü. Farklı hekime götürün acile değilde çocuk uzmanı olan acile götürün