Çocuk Hastalıkları Ateş yardım edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Of çok geçmiş olsun bizde aynı duruma geliyorduk neredeyse kendi doktorumuz gece msj attı hemen pandemiye gidin devlet hastanesine diye bizi yönlendirdi yoksa evde havale geçirecekti oğlum 😢 5 saat yavaş akışlı bir serum takmışlardı
Çok teşekkür ederim ateş maalesef korkutucu olabiliyor çocuklar için. İyi bir doktora rastlamak lazım. Size de çok geçmiş olsun

Merhaba.
Bebeğim 10 aylık.ikimizde hastayız atesimiz var ben biraz toparladım ama kızımın ateşi düşmüyor ne yaptıysam 2 kere hastaneye gittim hiç bir şey yapmadılar kızım aglamaktan catladi . yazarken bile agliyrum
Klasik calpol antibiyotik fitil dönüşümlü veriyrum sadece bezi var üstünde ona rağmen yarım derece düşüyor
Doktor da bana parol plus yazmış ozlelikle sordum bişey olur mu diye yok dedi şimdi ise kızım emmek istemiyor ne yapcam ya
Farklı bir doktora götürün, influenza çok yaygın yetişkinlerde de düşmeyen ateşten hastanede yatış var şu ara bu salgından

Çıkarttım 38.5 38.8
Çok büyük bir ateş değil. Doktorumuz ateşten ziyade çocuğun genel davranışlarına odaklanın ve bol bol su verin demişti. Eğer halsiz, uyku hali olursa ateşle beraber o zaman dikkat edin demişti. ama ateş 38-38.5 çocuk günlük rutinine devam ediyorsa endişelenmeden takip edin demişti. geçmiş olsun

Merhaba.
Bebeğim 10 aylık.ikimizde hastayız atesimiz var ben biraz toparladım ama kızımın ateşi düşmüyor ne yaptıysam 2 kere hastaneye gittim hiç bir şey yapmadılar kızım aglamaktan catladi . yazarken bile agliyrum
Klasik calpol antibiyotik fitil dönüşümlü veriyrum sadece bezi var üstünde ona rağmen yarım derece düşüyor
Doktor da bana parol plus yazmış ozlelikle sordum bişey olur mu diye yok dedi şimdi ise kızım emmek istemiyor ne yapcam ya
Bizde yeni atlattık ya çok zor 3 4 saate bir ılık duş aldırın kovaya bir kaşık sirke koyun banyo kovasına bide ayağının altına limon suyu sıkın çorabınin içine iyi geliyor

Herkese çok teşekkür ederim.simdi geldik acilden serum yine verilmedi antibiyotik iğne verildi . bilmiyrum ne kadar doğru iğne
Ama yaoacak bişey yok çünkü ilaç içtiği anda kusuyor
Şuan ateş 37.8

Merhaba.
emse rahatlar siz yine de memede tutun ateşi kaç derece onu takip edin

Herkese çok teşekkür ederim.simdi geldik acilden serum yine verilmedi antibiyotik iğne verildi . bilmiyrum ne kadar doğru iğne
Ama yaoacak bişey yok çünkü ilaç içtiği anda kusuyor
Şuan ateş 37.8
antibiyetik neden verildi?
37.8 ateş sayılmaz çok geçmiş olsun
kıyamam
geçecek rahat olun,benm oğlumun geçen hafta 41 di ateşi
calpol hiiiiç bi işe yaramıyor bizde de

38,5 çok yüksek ateş sayılmaz, sakin olun. Bol bol ılık duş aldırın, evin camlarını açın havalandırın, ilaçlarını düzenli verin ve en önemlisi bez takibi yapın. Belli bir süre çişli bez olmazsa vucüt sıvı kaybediyor demektir beklemeden çocuk acile gidin. Sık sık süt ya da su teklif edin içebildiği kar. Ayaklarının altına sarımsaklı yağ ve limon sürüyorlar ateş için ama ne kadar etkili bilemiyorum ya da ne kadar doğru bilemiyorum. Geçmiş olsun şimdiden.

Merhaba.
İki diş sarımsak rendeleyin bir kaşık balla karistirin beş damla limon suyu.
Bu karisimi tek seferde iki gün sabah akşam üst üste yeyin

Kızınıza da meyve püresi veriyorsunuz di mi ?
Sarımsağı minik minik küp küp ama minicik minicik doğrayın meyve püresinin içine gizleyip verin
İsterseniz sarımsaklı yoğurt olarakta verebilirsiniz ama tavsiye etmem.

Şifa olsun
Mucize kürdür🌼

İki diş sarımsak rendeleyin bir kaşık balla karistirin beş damla limon suyu.
Bu karisimi tek seferde iki gün sabah akşam üst üste yeyin

Kızınıza da meyve püresi veriyorsunuz di mi ?
Sarımsağı minik minik küp küp ama minicik minicik doğrayın meyve püresinin içine gizleyip verin
İsterseniz sarımsaklı yoğurt olarakta verebilirsiniz ama tavsiye etmem.

Şifa olsun
Mucize kürdür🌼
Teşekkür ederim bunu denecegim

Oglumda dirençli ateş sorunu var en basit hastalıkta ateşi 40 dan asagı düşmüyor. Bebekliginden beri böyle. Her defasında ates olcerde 40 ı goruyoruz, kırmızı ışıklar yanıp alarm veriyor. Panik sekilde doktora götürüyordum oğlumun atesi 40 dan asagı düşmüyor havale geçirmesinden korkuyorum diyerek, doktor panik yapacak hicbisey yok. Havale gecirecekse 37,5 ateşle de geçirir 40 olması ile alakalı degil dedi. O günden sonra panik olmayı bıraktım. Siz de rahatlayın diye söylüyorum atesi çok yüksek olursa havale gecirir diyerek kendinizi strese sokmayın. Havale gecirecek olsa 37,5 da gecirirdi doktorumun dediği gibi.
Bu duruma biraz alıstık, soyle yapıyoruz biz. Oglumun inatcı atesine hic etki etmeyen ates dusuruculeri biliyoruz ve onları kullanmiyoruz, bir nebze dusuren ates dusuruculer var onları kullaniyoruz ilac ismi yasak oldugu icin yazamıyorum. Parasetamol ve ibuprofen gruplarından 2 ilacı dönüsümlü olarak. 40 olan atesi 39- 39,5 a dusuyor en fazla.
İlac serum ile verilince daha cabuk etki ediyor tabi. Tum ilaçlara ragmen dusurulemediginde ilac eklemeden bos serum verildiği de oluyor damarlarında su dolasınca dusebilir diyerek.

Oglumda dirençli ateş sorunu var en basit hastalıkta ateşi 40 dan asagı düşmüyor. Bebekliginden beri böyle. Her defasında ates olcerde 40 ı goruyoruz, kırmızı ışıklar yanıp alarm veriyor. Panik sekilde doktora götürüyordum oğlumun atesi 40 dan asagı düşmüyor havale geçirmesinden korkuyorum diyerek, doktor panik yapacak hicbisey yok. Havale gecirecekse 37,5 ateşle de geçirir 40 olması ile alakalı degil dedi. O günden sonra panik olmayı bıraktım. Siz de rahatlayın diye söylüyorum atesi çok yüksek olursa havale gecirir diyerek kendinizi strese sokmayın. Havale gecirecek olsa 37,5 da gecirirdi doktorumun dediği gibi.
Bu duruma biraz alıstık, soyle yapıyoruz biz. Oglumun inatcı atesine hic etki etmeyen ates dusuruculeri biliyoruz ve onları kullanmiyoruz, bir nebze dusuren ates dusuruculer var onları kullaniyoruz ilac ismi yasak oldugu icin yazamıyorum. Parasetamol ve ibuprofen gruplarından 2 ilacı dönüsümlü olarak. 40 olan atesi 39- 39,5 a dusuyor en fazla.
İlac serum ile verilince daha cabuk etki ediyor tabi. Tum ilaçlara ragmen dusurulemediginde ilac eklemeden bos serum verildiği de oluyor damarlarında su dolasınca dusebilir diyerek.
İnşallah bende sakin kalmak istiyorum ama şuan agliyrum inanın.38 inliyor günah diyorum 40 olursa heralde ben kalpten giderim
Dönüşümlü olarak bize de soyledi tesirli etmesi bakımından umarım atlatriz
Teşekkür ederim