Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaaaa ben hep yanlış kullandım o zman :KK28: bu ayı gitti :KK50: üfff eşime o kadar sordum koltuk altı dedi attı ama tutmadı üfffff :KK19: neyse calışmalarda tutar inşallah :KK17:

ses yapma çalışmıssın bak inşallah tutar canım koltuk altından devam et bu ay düşük çıkıyor dil altına göre ama sonuç verir mutlaka :KK70:

gamze sen bu ay koltuk altından ölçmeye devam et önemli olan derece değil seyir,diğer ay dil altından ölçersin,koltuk altı daha düşük çıkıordu galiba,sen dereceye bakma biz günü tespit edelim o bile yeter.
Gün içindeki ölçümlerin hiç bir önemi yok,onu öylesine ölçersiniz ,bunun yumurtlamaya ya da hamileliğie dair bir bilgi vermesi mümkün değil zaten.

gamze sen bu ay koltuk altından ölçmeye devam et önemli olan derece değil seyir,diğer ay dil altından ölçersin,koltuk altı daha düşük çıkıordu galiba,sen dereceye bakma biz günü tespit edelim o bile yeter.
Gün içindeki ölçümlerin hiç bir önemi yok,onu öylesine ölçersiniz ,bunun yumurtlamaya ya da hamileliğie dair bir bilgi vermesi mümkün değil zaten.

canım ama koltuk altında cok sacma değer cıkıyor bir 36 en yüksek yada 34 en düşük kafam karıştı ama ben gün aşırı ilişkiye girdim hayırlısı artık bugünde ovulasyon testim gelecek kargoda adetimn 19. günü sence teste başlıyayım mı benim adet düzensiz canım

başla tabi, tablonun düzenli halini de paylaş burda,dedim ya değer önemli değil ki,genel bir seyir seyredecektir o önemli

medicalsecreter her sabah yataktan kalkmadan özellikle 6-8 arasında dijital bir ateş ölçerle,dilaltından ateşini ölçp kaydediorsun bunu da gün gün bir yere yazıorsun burda paylaşırsan yumurtlama günlerinin tespitinde yardımcı olabiliriz.

medicalsecreter her sabah yataktan kalkmadan özellikle 6-8 arasında dijital bir ateş ölçerle,dilaltından ateşini ölçp kaydediorsun bunu da gün gün bir yere yazıorsun burda paylaşırsan yumurtlama günlerinin tespitinde yardımcı olabiliriz.

tamam canım çok sağol artrık bu ay gectı tutturamazsam bu ayda kasıma burdayım..

dün kanda B-HCG baktırdım 329,53 çıktı :nazar:
Allahım... şükürler olsuuun her isteyene versin hayırlı zamanda :nazar::Saruboceq:

taf çok sevindim senin adına,çok güzel
inş sağlıklı hayırlı bi hamilelik geçiripte kollarına da alırsın bebeğini
bizlerede tez zamanda hayırlısıyla inş

Emrivaki çok ümitliydim tablondan ama gününü şaşmamaış yaa,tıpkı benim eski tablolara benziyor :) Demek ki bu ay değilmiş tabi tamamen gelmeden bişey diyemem ,hayırlısı olsun bakalım.

yuba senin aslında dün gününmüş ateşin dediğin gibi düşmüş adet ya dün geldi ya da bugün gelecek belki,çok uzun sürmüş bu döngün .

bu ay da olmadı,dr a randevu aldım acaba yine klomeni verirmi ki:26:
nasip ...

[sıze=3]kasım ateş tablosu----------tükürük[/sıze]
[sıze=3]1.gün…..36.7---19ekim---leke---verimsiz[/sıze]
[sıze=3]2.gün…..36.5---20ekim---leke---verimsiz[/sıze]
[sıze=3]3.gün…..36.6---21ekim---regl---verimsiz[/sıze]
[sıze=3]4.gün…..36.5---22ekim---regl---verimsiz[/sıze]
[sıze=3]5.gün…..36.4---23ekim---regl---bol otluj[/sıze]
[sıze=3]6.gün…..36.4---24ekim---regl---otluj[/sıze]
[sıze=3]7.gün…..36.4---25ekim---regl---otluj[/sıze]
[sıze=3]8.gün…..36.3---26ekim---regl---verimsiz[/sıze]
[sıze=3]9.gün…..36.5---27ekim---leke---yarı otluj[/sıze]
[sıze=3]10.gün…36.4---28ekim---verimsiz[/sıze]
[sıze=3]11.gün…36.4---29ekim---verimsiz[/sıze]
[sıze=3]12.gün…36.1---30ekim---verimsiz[/sıze]
[sıze=3]13.gün…36.2---31ekim---yarı otluj[/sıze]
[sıze=3]14.gün…36.5---01kasım--verimsiz[/sıze]

2f9770 ovulation charts

günaydın arkadaşlar....

julia bir yorum yapar mısın canım benim

günaydın kızlar :KK54: :KK54: :KK54: :KK54:
hoşgeldin medical naber?
durucum bugün otların yarısı yeşermiş benim :))))

X